Connect with us

FOOTBALL LEAGUE

Νέοι μπελάδες για τον Άρη…

Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις άνοιξε ένας τραπεζικός λογαριασμός του Άρη την Παρασκευή 9/2, ωστόσο δεν τηρήθηκαν όλες οι δεσμεύσεις της ΠΑΕ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, σήμερα πιθανότατα θα ξανακλείσει! Μετά την πληρωμή στον Αντρέου Γκεράο η ΠΑΕ κατέβαλε και 25.000 ευρώ στον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος στις αρχές Φεβρουαρίου είχε κινήσει τις διαδικασίες για την κατάσχεση των λογαριασμών (βασιζόμενος σε δύο ανεξόφλητες συναλλαγματικές του 2017 ύψους 21.500 ευρώ η καθεμία). Όπως αναφέρουν ωστόσο οι πληροφορίες ο Αρης δεν τήρησε επακριβώς τις δεσμεύσεις του και ο λογαριασμός ξανακλείνει.

Οπότε παραμένει σε εκκρεμότητα και η πληρωμή του Μπράνα Ιλιτς με τις οφειλές προς τον Σέρβο να ανέρχονται στις 40.000 ευρώ.

Γενικότερα η ΠΑΕ έχει μπροστά της δρόμο και υποχρεώσεις να καλύψει για να περάσει τις εξετάσεις αδειοδότησης. Και η κατάσχεση λογαριασμών προφανώς και δεν θεωρείται θετικός οιωνός…

FOOTBALL LEAGUE

«Ευχαριστούμε όσους αντάλλαξαν τον καναπέ τους με διαρκείας»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής στην οποία ευχαριστεί το κοινό των «κυανόλευκων» για την ανταπόκριση του στην καμπάνια του συλλόγου.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ηρακλής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν άμεσα και μαζικά στην καμπάνια προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας και έφεραν τον καναπέ τους στη Μίκρα, με σκοπό να βοηθήσουν το σπουδαίο έργο του Σωματείου ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Μπαίνοντας πλέον στην τελευταία εβδομάδα της καμπάνιας η οποία θα ισχύσει μέχρι την Παρασκευή (26/10) στη διαδικασία θα υπάρξει μια μικρή αλλαγή.

Ζητούμε από τους ενδιαφερόμενους να έρχονται πρώτα σε επικοινωνία με τα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα
(2311 829 171) ώστε να ενημερώνονται για τον τρόπο παράδοσης –παραλαβής των καναπέδων αλλά και του αποδεικτικού εγγράφου, το οποίο θα φέρουν μαζί τους προσερχόμενοι είτε στην ΠΑΕ Ηρακλής, είτε στο IRA STORE (Κατσάνειο) προκειμένου να παραλάβουν το εισιτήριο διαρκείας της περιόδου 2018-19.
Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας, αφορούν όλες τις θύρες εκτός από των VIP.

Διάβασε Περισσότερα

FOOTBALL LEAGUE

Δήλωση σοκ στον Ηρακλή αποχώρησης από το πρωτάθλημα!

Απίστευτα πράγματα στο στρατόπεδο του Ηρακλή! Λίγες μέρες πριν την έναρξη της Football League o τεχνικός διευθυντής του «Γηραιού», Παύλος Μυροφορίδης με επίσημες δηλώσεις του τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό να μην κατέβει στο Πρωτάθλημα η ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Μυροφορίδης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Μετρόπολις 95,5 όπου και αποκάλυψε πως έχουν κάνει την εμφάνισή τους πολλοί πιστωτές της παλιάς ΠΑΕ Ηρακλής και οδηγούν σε οικονομικό στραγγαλισμό την νέα ΠΑΕ μετά και το μπλοκάρισμα του λογαριασμού της και μετά από αυτές τις εξελίξεις ο σύλλογος είναι πολύ κοντά στο να αποσύρει τη συμμετοχή του από το πρωτάθλημα.

Επιπλέον ο τεχνικός διευθυντής του «Γηραιού» εξέφρασε την άποψη πως αν ήταν στην θέση του Τομ Παπαδόπουλου θα είχε ήδη αποχωρήσει καθώς ο συγκεκριμένο άνθρωπος μέσα σε 29 μέρες κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση στον σύλλογο διότι από την αρχή ήταν πολύ δύσκολο ο Ηρακλής να πάρει άδεια, ενώ χαρακτήρισε τον Παπαθανασάκη απατεώνα και το ελληνικό ποδόσφαιρο κωλοχανείο.

 

Διάβασε Περισσότερα

FOOTBALL LEAGUE

Χάνει Χιντζίδη ο Ηρακλής ενόψει πρεμιέρας

Από αιμάτωμα ταλαιπωρείται ο Στράτος Χιντζίδης του Ηρακλή και έτσι αναμένεται να χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του «Γηραιού» αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό των «κυανόλευκων» με την Δόξα Δράμας και πλέον τη θέση του στο αρχικό σχήμα με τον Ηρόδοτο πρόκειται να πάρει ο Πέτρος Κανακούδης

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Στάμου ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στην διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook