Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Εξόφλησε την οφειλή προς την ΔΕΥΑΠ το ΠΕΑΚ

H Δ.Ε. του ΠΕΑΚ, γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσής της πως εξόφλησε την οφειλή που υπήρχε εδώ και χρόνια στην ΔΕΥΑΠ και μάλιστα έγινε αίτηση να υπαχθεί σε κοινωνικό τιμολόγιο.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας προχώρησε στην πλήρη εξόφληση οφειλών παρελθόντων ετών προς τη ΔΕΥΑΠ. Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, ο πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚ Νίκος Κανελλάκης παρέδωσε στο Ταμείο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Πάτρας, επιταγή ύψους 679.949,58 ευρώ.

Το ποσό αυτό εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών ως έκτακτη επιχορήγηση του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Κέντρου Πάτρας, μετά από αίτημα της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. Αίτημα το όποιο έγινε δεκτό από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας Γιώργο Χουλιαράκη. Να σημειωθεί ότι από το 2015 μέχρι και σήμερα, οι διοικήσεις του ΠΕΑΚ Κοπανά, Κόντη και Κανελλάκη έχουν καταβάλει προς τη ΔΕΥΑΠ, ποσό ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ. Στα χρήματα αυτά, συμπεριλαμβάνονται οι συσσωρευμένες οφειλές περασμένων ετών, από τις προηγούμενες διοικήσεις, οι οποίες άγγιζαν συνολικά το 1,6 εκ. 500 χιλιάδων ευρώ.

Ο πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚ Πάτρας μετά την κατάθεση της επιταγής και την πλήρη εξόφληση των οφειλών, κατέθεσε γραπτώς αίτημα προς τη ΔΕΥΑΠ προκειμένου το ΠΕΑΚ να ενταχθεί στην κατηγορία τιμολογίου για Φιλανθρωπικά Ιδρύματα και Κοινωφελείς Οργανισμούς, καθώς μέχρι σήμερα η χρέωση του νερού γίνεται με τις τιμές του οικιακού τιμολογίου. Το παραπάνω αίτημα ο κ. Κανελλάκης υπέβαλε και προφορικά προς τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Πάτρας Ανδρέα Παπανικήτα, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν.

Ο πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚ Πάτρας, υπογράμμισε πως η αλλαγή στην τιμολόγηση του νερού εκ μέρους της ΔΕΥΑΠ θα εξασφάλιζε στο ΠΕΑΚ μεγάλη εξοικονόμηση πόρων, προς όφελος των εκατοντάδων αθλούμενων των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων της Πάτρας και ιδιαίτερα των χρηστών του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός».Και αυτό διότι, όπως ανέφερε ο κ. Κανελλάκης, η μείωση του κόστους του νερού θα δώσει τη δυνατότητα προς το ΠΕΑΚ να μειώσει περαιτέρω τη χρέωση προς τα σωματεία που χρησιμοποιούν τις πισίνες του κολυμβητηρίου, μείωση που θα μετακυλήσει και προς τους αθλητές.

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Έρχεται το… Μεϊγουέδερ-Νουρμαγκομέντοφ

O Φλόιντ Μεϊγουέδερ δεν φοβάται να αντιμετωπίσει κανέναν για αυτό και σε δηλώσεις του στο αμερικανικό TMZ τόνισε πως θέλει να αντιμετωπίσει τον Καμπίμ Νουρμαγκομέντοφ.

Ο Μεϊγουέδερ απάντησε στις προσκλήσεις του Νουρμαγκομέντοφ και δήλωσε:

«Εγώ είμαι το αφεντικό του εαυτού μου. Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει με τον Χαμπίμπ στο UFC, στο τέλος πάντως μπορούμε να το κάνουμε. Αυτός με κάλεσε, άρα πρέπει να έρθει αυτός στον κόσμο μου. Είπε ότι εκείνος έβγαλε νοκ-άουτ τον ΜακΓκρέγκορ, ενώ εγώ δεν μπόρεσα. Αλλά Χαμπίμπ εσύ απλώς τελείωσες τα απομεινάρια μου. Ετοιμάσου».

Διάβασε Περισσότερα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ G1 GREECE OPEN TAEKWONDO TOURNAMENT ΤΟ FIGHT CLUB PATRAS

Η αγωνιστική σεζόν έχει ξεκινήσει και ο Μαχητικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να μην χάσει καμιά ευκαιρία για εμπειρίες και νέους στόχους, έτσι και αυτό το σαββατοκύριακο θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά G1 Greece Open Taekwondo Tournament , που θα λάβει χώρα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων στις 19,20 & 21 Οκτωβρίου.

Αναχωρούν σήμερα οι πρωταθλητές Ελλάδος Φλουσκούνης Χαράλαμπος, Σταμίρης Κων/νος, Γιαχαλής Νικόλαος και Λοη Ελένη προκειμένου να ‘’ριχτούν στην μάχη’’ τις επόμενες μέρες δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά που πραγματοποιείται στη χώρα μας ,στις κατηγορίες ανδρών και εφήβων/νεανίδων, με σκοπό μια θέση στο βάθρο και κατ’ επέκταση την απόκτηση βαθμολογούμενων πόντων που προσμετρούνται στην πανελλήνια κατάταξη.

Το Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία στον προπονητή Κωτσόπουλο Μιχάλη και στην ομάδα.

Διάβασε Περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Ευχάριστα νέα για τον θρύλο της F1 Νίκι Λαόυντα

Στο τέλος του μήνα αναμένεται να βγει από την εντατική ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και θρύλος της Formula 1, Νίκι Λάουντα.

Μετά την πρόσφατη μεταμόσχευση πνεύμονα που έκανε ο 69χρονος μπορεί να σταθεί όρθιος μόνο με βοήθεια και όπως έγινε γνωστό αναμένεται να βγει από την εντατική και να μεταφερθεί σε κλινική αποκατάστασης για να δυναμώσει ο οργανισμός του.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook