Connect with us

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Αλαλούμ στα γήπεδα!

Published

on

Όχι, δεν… μερακλώσαμε ξαφνικά. Απλά, μας μοιάζει απίστευτο, ότι στο πλαίσιο εργασιών της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου κινδυνεύει να χάσει το γήπεδό του (!).

Όπως γράφαμε και στη Match Αχαΐας, σιδηροδρομικές γραμμές του Προαστιακού που τώρα περνάνε λίγα μέτρα δίπλα από το «Θ. Χρυσανθόπουλος», έχει προγραμματιστεί να περνάνε 7 μέτρα μέσα από το γήπεδο του Αγίου Βασιλείου (!) και αυτό σημαίνει ότι η ομάδα της περιοχής, είναι πολύ πιθανό, να χάσει την φυσική της έδρα που εδώ και τόσες δεκαετίες υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο.

ΔΑΣΟΣ Ο ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ (!), ΓΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ…

Και αν το παραπάνω σενάριο σας φαίνεται τρελό, τότε να δούμε τι θα πείτε στις παρακάτω περιπτώσεις. Όταν πέρυσι τέτοια εποχή, η Αναγέννηση Ψαθοπύργου ανακοίνωσε τις εργασίες στο γήπεδο της, όλοι θεωρήσαμε πως επιτέλους η ομάδα των «μπλε» θα επιστρέψει στην φυσική της έδρα και θα σταματήσει να είναι «τσιγγάνα» μεταξύ Ρίου – Προαστίου και λοιπών γηπέδων. Όμως, όπως αποκάλυψε πρόσφατα και γνωστό σάιτ της πόλης, οι λόγοι που το έργο αυτό έχει μπλοκάρει και έχουν σταματήσει οι εργασίες ανακατασκευής της Δημοτικής Αρχής, δεν είναι απλά ένας… περίεργος γείτονας όπως νομίζαμε, αλλά ότι η Κτηματική Υπηρεσία φαίνεται πως έχει παραχωρήσει το γήπεδο της Αναγέννησης στο Δασαρχείο (!), όπως φαίνεται σε τελεσίδικους κυρωμένους χάρτες. Σε γειτονική περιοχή, τα πράγματα είναι ακόμη πιο απίστευτα. Στο Δρέπανο, το υπάρχον γήπεδο, από το 2000 η Κτηματική Υπηρεσία το είχε παραχωρήσει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το μετατρέψει σε γήπεδο ράγκμπι, αλλά το 2009 η Γ.Γ. Αθλητισμού ανέστειλε την απόφαση και αρνήθηκε την δημιουργία τέτοιου γηπέδου. Έτσι η Κτηματική Υπηρεσία ανακάλεσε το παραχωρητήριο στην Γ.Γ.Α και λογικά θα κατατεθεί του Δήμου Πατρέων για να γίνει το γήπεδο Δημοτικό!

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι προσπάθειες επιδιορθώσεων στα γήπεδα Πετρωτού, Ροϊτίκων και πολλών ακόμα, αλλά ποιος ξέρει τι νέα προβλήματα θα προκύψουν, ποιες τρικλοποδιές και ποιες ανούσιες γραφειοκρατικές εμπλοκές που αποτέλεσμα έχουν το να μειώνονται τα γήπεδα, με ότι αυτό συνεπάγεται…

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Β΄Εθνική Γυναικών: Στην έδρα του πρωτοπόρου Φείδωνα ο Άρης Πατρών

Published

on

Με την 17η αγωνιστική συνεχίζεται η Β΄Εθνική ποδοσφαίρου Γυναικών, που είναι και προτελευταία. 

Ο Φείδων Άργους κινεί τα νήματα στη βαθμολογία και είναι στο +5 από τον δεύτερο Ίκαρο Πετρωτού. 

Με νίκη η ομάδα της Αργολίδας θα κατακτήσει την πρωτιά και αντίπαλος είναι ο Άρης Πατρών, ενώ ο Ίκαρος μάχεται στη Μεσσηνία με τον ΑΟΠΚ Πατίστα. 

Ρεπό κάνει αυτή την εβδομάδα ο Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων. 

Το πρόγραμμα (31/3): 

Δόξα Πηγαδακίων- Γιάννενα (γήπεδο Μαχαιράδου, 13:00) 

Φλαμίνγκο- Τίγρεις (γήπεδο Ευηνοχωρίου, 16:00) 

Φείδων- Άρης Πατρών (γήπεδο Κιβερίου Λέρνας, 16:00) 

ΑΟΠΚ Πατίστα- Ίκαρος Πετρωτού (γήπεδο Μεσσηνίας, 16:00) 

Continue Reading

Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γ΄κατηγορία: Μεγάλο ενδιαφέρον στα πλέι-οφ ανόδου

Published

on

Η 2η αγωνιστική παίρνει σειρά στα πλέι-οφ της Γ΄ΕΠΣΑ κατηγορίας. 

Στον 1ο όμιλο δεσπόζει το ντέρμπι του Ρομαϊκού με τον Ίκαρο Πετρωτού και στον 2ο όμιλο το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο ματς της Φλόγας Κάτω Καστριτσίου με την Αργυρά, μετά τις σημαντικές νίκες του στην πρεμιέρα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/3 

Α ΟΜΙΛΟΣ 

ΑΕΚ Πατρών- Πείρος Ισώματος (13:00, “Α.Κάνιστρας”, Παπαδής) 

Ρομαϊκός- Ίκαρος Πετρωτου (14:00, Προσφυγικών, Μαρδάς) 

Β ΟΜΙΛΟΣ 

Φλόγα Ροδιάς- Ζαβλάνι (16:30, Ροδιάς, Γκοτσόπουλος) 

Φλόγα Κ. Καστριτσίου- Αργυρά (16:30, Ρίου, Τσάκης) 

 

Βαθμολογίες 

Α΄ΟΜΙΛΟΣ 

1 Πείρος Ισώματος 15 (8-3)  

2 Ίκαρος Πετρωτού 15 (3-1)  

========================  

3 Ρομαϊκός 12 (3-8)  

4 ΑΕΚ Π. 9 (1-3)  

  

Β΄ΟΜΙΛΟΣ 

1 Αργυρά 13 (1-0)  

2 Φλόγα Κ.Καστριτσίου 12 (2-0)  

=============================  

3 Ζαβλάνι 11 (0-2)  

4 Φλόγα Ροδιάς 10 (0-1) 

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γεωργαντόπουλος: «Ματς σαν τελικοί»

Published

on

Πολύ καλή εμφάνιση είχε στη νίκη επί της Νίκης Προαστείου ο μέσος του Άρη Πατρών, Φώτης Γεωργαντόπουλος, που ξεχώρισε στη μεσαία γραμμή. 

«Ήταν σημαντική η νίκη απέναντι στη δυνατή ομάδα της Νίκης. Παίξαμε καλά και κερδίσαμε δίκαια. Ακολουθούν τρεις τελικοί και αυτά τα ματς έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε, στοχεύοντας στη νίκη» σχολίασε στη «Match». 

Ο Άρης αγωνίζεται το Σάββατο (30/3) με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στο “Α.Κάνιστρας” και θέλει μόνο νίκη, όντας στη 2η θέση της κατάταξης των πλέι-οφ, ένα πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο, που δοκιμάζεται στο “Φ.Αραβαντινός” κόντρα στην Θύελλα Πατρών. 

Continue Reading
Advertisement

Facebook