Connect with us

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αναγέννηση Πατρών: Καυστική ανακοίνωση για την διαιτησία

Published

on

Πολλά παράπονα έχει η Αναγέννηση Πατρών για το ματς με τον Ατρόμητο, στο οποίο ηττήθηκε με 1-0. Μάλιστα, ο σύλλογος του Λαδόπουλου εξέδωσε ανακοίνωση κατά των διαιτητών του αγώνα.

Πιο αναλυτικά:

«Ο διαιτητής ενός αγώνα ορίζεται προκειμένου να τηρεί  εντός του αγωνιστικού χώρου την ισονομία μεταξύ των δύο ομάδων. Όμως, το Σάββατο21/10/2018 στον αγώνα της ομάδας μας με τον Ατρόμητο Πατρών ο διαιτητής κ. Ανδριανός Κων/νος σε αγαστή συνεργασία με τον επόπτη του κ.Σωτηρόπουλο Δημήτριο, μόνο αυτό δεν ήθελαν.

Σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είναι διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας αυτοί οι δύο κύριοι θέλησαν να είναι- και το κατάφεραν απόλυτα- οι αρνητικοί πρωταγωνιστές, καθώς είναι αυτοί που καθόρισαν  και το τελικό αποτέλεσμα.

Χωρίς αιδώ ο κ. Ανδριανός ξεκίνησε το έργο του από το πρώτο λεπτό του αγώνα έχοντας ορθάνοιχτα τα μάτια του σε κάθε μαρκάρισμα ποδοσφαιριστή μας και ερμητικά κλειστά σε κάθε μαρκάρισμα αντιπάλου, έχοντας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου «κιτρινίσει» τη μισή μας ομάδα.

Και φτάνουμε στο αποκορύφωμα στο 72ο λεπτό όπου κλείνει για άλλη μια φορά τα μάτια σε σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου σε ποδοσφαιριστή μας (ο ήχος του χτυπήματος πρέπει να ακούστηκε μέχρι το κέντρο της Πάτρας και ισοδυναμούσε τουλάχιστον με δεύτερη κίτρινη ,άρα κόκκινη κάρτα) και ως δια μαγείας τα ξανανοίγει στο αμέσως επόμενο λεπτό όπου δίνει με χαρακτηριστική ευκολία την εσχάτη των ποινών σε μαρκάρισμα ποδοσφαιριστή μας σε αντίπαλο( το ίδιο ακριβώς μαρκάρισμα στο 90ο λεπτό σε ποδοσφαιριστή μας στην περιοχή του Ατρομήτου μετατράπηκε, πάλι με μαγικό τρόπο, σε επιθετικό φάουλ).

Kερασάκι στην τούρτα ο τραγικός επόπτης κ. Σωτηρόπουλος που είχε ακριβώς την ίδια πάθηση με τον κ. Ανδριανό.

Ασχολούμαστε πολλά χρόνια με το ποδόσφαιρο και είναι μεγάλο λάθος να νομίζουν κάτι τέτοιοι τύποι ότι δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται και ότι θα δεχτούμε μοιρολατρικά να ασελγούν εναντίον της ομάδας μας χωρίς να αντιδράσουμε. Έχει ο καιρός γυρίσματα. ‘Οποιος γρήγορα ανεβαίνει , γρήγορα πέφτει ΄ και «ο νοών νοείτω».

Το ελάχιστο που κάνουμε για αρχή είναι να ζητήσουμε την εξαίρεση των ανεκδιήγητων αυτών κυρίων -Ανδριανού Κων/νου και Σωτηρόπουλου Δημήτριου- από τους επόμενους αγώνες της ομάδας μας. Δεν θέλουμε τόση «ποιότητα», δεν την αντέχουμε.

Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε, γιατί πιστεύουμε ότι το επίπεδο της διαιτησίας στο νόμο μας δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έκαναν αυτοί οι δύο κύριοι.

Υ.Γ.1   Τα μάτια του πέταγαν σπίθες και εκτός αγωνιστικού χώρου , όπου μπορούσε να ξεχωρίσει με άνεση τους φιλάθλους των δύο ομάδων. Άλλο ένα μαγικό από τον κ. Ανδριανό.

Υ.Γ.2    Συγχαρητήρια στον α΄ βοηθό κ. Ανδριανό Μιχάλη που δεν τους ακολούθησε στο θεάρεστο έργο τους».

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α΄κατηγορία: Ορίστηκε η 4η αγωνιστική μετά από κλήρωση

Στις 19:30 το ντέρμπι της αγωνιστικής

Published

on

Τα πλέι-οφ συνεχίζονται αυτό το Σάββατο (23/3) στα γήπεδα της Α΄κατηγορίας. 

Τα ματς των Προσφυγικών ορίστηκαν σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαΐας μετά από κλήρωση και τελικά υπό το φως των προβολέων θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη Πατρών και Νίκη Προαστείου. 

Αναλυτικά: (23 Μαρτίου) 

Πάτραι- Θύελλα Πατρών (16:00, γήπεδο Προσφυγικών) 

Πανμοβριακός- Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (16:00, γήπεδο Ριόλου) 

Ατρόμητος Πατρών- Διαγόρας Βρ. (16:00, γήπεδο Ζαρουχλεΐκων) 

Άρης Πατρών- Νίκη Προαστ. (19:30, γήπεδο Προσφυγικών) 

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πλέι-οφ: Στην κόψη του ξυραφιού 

Published

on

Το προσεχές Σάββατο (23/3) θα κάνουν επανεκκίνηση τα πλέι-οφ της Α΄κατηγορίας και σειρά παίρνει η 4η αγωνιστική.

Η νίκη της Νίκης στο Προάστειο απέναντι στον Ατρόμητο Πατρών περιέπλεξε την κατάσταση και πλέον κάθε λάθος μετράει διπλά και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες για κανέναν ενδιαφερόμενο.

Ο Ατρόμητος παρότι τον πλησίασαν οι διώκτες του, αν και εφόσον πετύχει το απόλυτο (4/4) θα κόψει πρώτος το νήμα. Ωστόσο μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Διαγόρα στα Ζαρουχλέικα ακολουθούν ντέρμπι, όπου θα παίξει πραγματικά όλη τη χρονιά.

Με Θύελλα, Άρη και Πανμοβριακό κατά σειρά και όποιος…αντέξει. Ο Άρης Πατρών είναι πλέον δεύτερος και πήρε ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Πανμοβριακού.

Ωστόσο ακολουθεί το ματς με την Νίκη στα Προσφυγικά και η νίκη είναι μονόδρομος, παρότι η ομάδα του Νίκου Πατρώνη δεν χαρίζει…κάστανα και παίζει πάντα για το τρίποντο. Πανμοβριακός και Θύελλα Πατρών καλούνται να πάρουν την ουσία με Κεραυνό και Πάτραι αντίστοιχα, αν θέλουν να παραμείνουν στο “κόλπο” του τίτλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ως το φινάλε: 

4η αγωνιστική: Άρης Π-Νίκη Πρ., Πάτραι-Θύελλα, Πανμοβριακός-Κεραυνός, Ατρόμητος Π.-Διαγόρας.

5η αγωνιστική: Νίκη Πρ.-Διαγόρας, Κεραυνός-Άρης Π., Θύελλα Π.-Ατρόμητος Π., Πάτραι-Πανμοβριακός.

6η αγωνιστική: Ατρόμητος Π.-Πανμοβριακός, Άρης Π.-Πάτραι, Διαγόρας-Θύελλα Π., Κεραυνός-Νίκη Πρ.

7η αγωνιστική: Θύελλα Π.-Νίκη Πρ., Πάτραι-Κεραυνός, Πανμοβριακός-Διαγόρας, Ατρόμητος Π.-Άρης Π.

Η Βαθμολογία: 

1 Ατρόμητος Π. 25 (7-3)   

2 Άρης Π. 24 (4-3)  

3 Πανμοβριακός 23 (5-4)

4 Θύελλα Π. 22 (4-2)   

5 Νίκη Προαστ. 20 (6-2)   

6 Πάτραι 18 (4-8) 

7 Διαγόρας Βρ. 16 (3-5) 

8 Κεραυνός Α.Β. 16 (0-6)

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πήγασος: Εξαιρετικά δείγματα γραφής από Μπουρλάκη

Published

on

Ο Χάρης Μπουρλάκης διανύει εξαιρετική χρονιά με τον Πήγασο, πραγματοποιώντας εμφανίσεις με σταθερή απόδοση.

Αδερφός του πρώην παίκτη της Παναχαϊκής, Γιάννη, που αγωνίζεται με επιτυχία στον Πανιώνιο. 

Αδερφός επίσης και του Νίκου, που επί σειρά ετών αγωνίζεται σε ομάδες του ερασιτεχνικού της Αχαΐας. 

Προσωπική επιλογή του Θόδωρου Λαμπρόπουλου, που γνώριζε την αξία του παίκτη και τον έντυσε στα “βυσσινί” το περασμένο καλοκαίρι. 

Γιάννης Γεωργακόπουλος 

Continue Reading
Advertisement

Facebook