Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια στο Παναχαϊκή-Άρης

Με αφορμή τον αγώνα, για το Πρωτάθλημα της Football League, μεταξύ της Παναχαϊκής και του Άρη που θα γίνει την Κυριακή 18 Μαρτίου στο Στάδιο της Αγυιάς (ώρα 15.00) από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνονται τα εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Ορίζεται στην τιμή των 10€ εκτός από Θύρα των Επισήμων όπου η τιμή του Εισιτηρίου ορίζεται στα 15€.

ΤΙΜΗ 5€ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
• Γυναίκες
• Μαθητές άνω των 13 ετών
• Φοιτητές
• Α.Μ.Ε.Α.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ
• Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικο.
Η τιμή εισόδου για τους ανέργους ορίζεται στα 5€ εκτός από τους 50 πρώτους οι οποίοι προσκομίζοντας στα γραφεία μας (Πατρέως 13-15, 3ος όροφος), από αύριο Τρίτη έως την Παρασκευή 10.00 π.μ. – 15.00 μ.μ. την κάρτα ανεργίας τους θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο γήπεδο.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 αποφασίστηκε επίσης η προπώληση εισιτηρίων από αύριο Τρίτη 13/3/2018. Όσοι επιθυμούν να προαγοράσουν εισιτήρια θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εξής σημεία.
Α’ Σημείο: Γραφεία ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, Πατρέως 13-15, 3ος όροφος, Τρίτη έως Παρασκευή ώρες 10.00 – 15.00
Β’ Σημείο: Καφέ Παναχαϊκής (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Κιτίου), παραπλεύρως Θύρας Επισήμων Γηπέδου Αγυιάς Τρίτη έως Παρασκευή 12.00 – 21.00, Σάββατο 09.00 – 13.30 και Κυριακή 09.00 – 13.00
Γ’ Σημείο: Βιβλιοπωλείο Discover, Βούρβαχη 3 & Κορίνθου, Τρίτη έως Σάββατο ώρες καταστημάτων.
Δ’ Σημείο: Κατάστημα οπτικών VISION SPOT Έλληνος Στρατιώτου & Πέντε Πηγαδίων (έναντι ΕΛΤΑ) Τετάρτη έως Σάββατο ώρες καταστημάτων.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όπως σε κάθε φετινό εντός έδρας αγώνα, έτσι και γι αυτόν της Κυριακής με τη Άρη, θα ισχύσει η προπώληση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας στο επίσημο site της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891. Η προπώληση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις 11.00. Για την αγορά εισιτηρίων του αγώνα με τον Άρη επισκεφθείτε τα παρακάτω link ή τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ:

https://www.ticketmaster.gr/panachaikifc-ww/showProductList.html

https://www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html?idEvent=2003587&tkhrq=e5bb1368-cf64-487c-83cf-49734a9f095f&tkhrp=70a9cac9-9e92-4979-9953-b09b9f9fb1fe&tkhrts=1520883894&tkhrc=tickethour&tkhre=buy201720&tkhrrt=Safetynet&tkhrh=e0eb2be1a30933630035ed143e33fb93

Η παραλαβή των προπληρωμένων ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα γίνεται στα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο της Αγυιάς την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή από τις 13.00, με την προσκόμιση του αριθμού κίνησης ή του σχετικού αποδεικτικού που θα πρέπει όποιος έχει κάνει προαγορά να εκτυπώσει.

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ
Οι φίλαθλοι και οπαδοί των φιλοξενουμένων θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους μόνο από το εκδοτήριο της Θύρας Εισόδου τους στο γήπεδο, το οποίο βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Καρπασίας (δεξιά της Κεντρικής Εισόδου). Θα καθήσουν στον προκαθορισμένο χώρο που ήδη έχει διαμορφωθεί για τους φιλοξενούμενους ο οποίος βρίσκεται πάνω από το Κυλικείο του γηπέδου.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων η ΠΑΕ Παναχαϊκή συνιστά την προαγορά εισιτηρίων καθώς και την έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός την ημέρα του αγώνα.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Ένας Εβρίτης σφυρίζει την Παναχαϊκή στο Άβατο

Ο Σάββας Σιδηρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει τις τύχες της πρεμιέρας της Παναχαϊκής για το Κύπελλο Ελλάδος, που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη στις 16:30 με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου.

Ο εν λόγω ρέφερι ανήκει στον Σύνδεσμο Έβρου, όπως και οι βοηθοί του Διαμαντής και Τερζόπουλος. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γεωργιτσόπουλος από την Δράμα και παρατηρητής του αγώνα ο Γαβριηλίδης (Θράκης).

Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο γήπεδο της Ξάνθης, με το άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου να διεξάγεται ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λεβαδειακό στο Φάληρο.

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Περισσότερα

FOOTBALL LEAGUE

Τηλεοπτική κάλυψη, έσοδα ομάδων και κλήρωση τα θέματα του σημερινού Δ.Σ. της Football League

Το πρόβλημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων θα συζητήσουν σήμερα τα μέλη της Football League.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ΔΣ με θέμα την ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν στην τηλεοπτική στέγη και το ποσό που θα μπει στο ταμείο των ΠΑΕ.

Εκτός αυτού θα υπάρξει ενημέρωση για την απόρριψη της προσφυγής της Super League σχετικά με το μπαράζ μεταξύ του 2ου της Football League και του 13ου της Super League.

Το συμβούλιο θα αποφασίσει ακόμα για την ημερομηνία κλήρωσης του πρωταθλήματος (επικρατέστερο σενάριο την προσεχή εβδομάδα), την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών (ήδη πολλές ΠΑΕ, όπως αναμενόταν, έχουν πάει στο ΙΚΑ).

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE θα συνεδριάσει την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 14:00΄ ( στα γραφεία της Ένωσης – Θεμιστοκλέους 42 – 4ος όροφος ), με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής :

1. Ενημέρωση σχετικά με την από 18/09/2018 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο., σχετικά με την προσφυγή της SUPER LEAGUE κατά της Ελληνικής Ποδοσφαρικής Ομοσπονδίας.

2. Ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

3. Λήψη απόφασης σχετικά με κλήρωση Πρωταθλήματος.

4. Ασφάλιση ποδοσφαιριστών

5. Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ

6. Διάφορα Θέματα».

Διάβασε Περισσότερα

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Ιστορική ημέρα για Παναχαϊκή: Σαν σήμερα στην Ευρώπη

Σαν σήμερα πριν από 45 χρόνια και συγκεκριμένα στις 20 Σεπτέμβρη του 1973 η Παναχαϊκή έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά της στα βιβλία της ιστορίας.

Έγινε η πρώτη ομάδα της περιφέρειας που κατάφερε να παίξει σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση και συγκεκριμένα στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Η επίσημη ΠΑΕ μέσα από ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα θυμίζει τις ιστορικές και μοναδικές αυτές στιγμές για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

Ήταν 20 Σεπτέμβρη του 1973. Σαν σήμερα πριν από 45χρόνια!

Παναχαϊκή, η πρώτη Ελληνική ομάδα της περιφέρειας που « σήκωσε κεφάλι », σπάζοντας το μονοπώλιο του ΠΟΚ και των ομάδων της Θεσσαλονίκης, παίζοντας σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, συγκεκριμένα στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ .

Στο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (η Αγυιά δεν είχε ακόμα χορτάρι) η Ευρωπαία Παναχαϊκή των Δαβουρλή, Μιχαλόπουλου, Ρήγα, Στραβοπόδη, Λεβεντάκου, Παπά, Λεβέντη, Σπεντζόπουλου, Τζανετουλάκου, Ανδρούτσου, Σιδέρη και Καλφίν κέρδιζε για ακόμα μια φορά το θαυμασμό όλης της Ελλάδας.

Στην παρθενική Ευρωπαϊκή της εμφάνιση λύγισε την Αυστριακή ΑΚ Γκράτσερ νικώντας την με 2-1 (16΄ Μιχαλόπουλος, 43΄ Σπεντζόπουλος).

Η νίκη με 2-1 έδωσε ελπίδες. Το σημαντικό όμως έγινε στην Αυστρία, εκεί όπου ο Μίμης Σπεντζόπουλος, καλοκαιρινό απόκτημα από την Καλαμάτα, χάρισε «την πιο σημαντική βραδιά στη ζωή μου», όπως είχε δηλώσει, στο δημοσιογράφο Χρήστο Σωτηρακόπουλο, ο Άγγλος προπονητής της ομάδας, Γουίλφ Μακ Γκίνες σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Σαν σήμερα. 45 χρόνια πριν…

«Άμμες δε γ’ εσόμεθα πολλώ κάρρονες», εμείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροι, έλεγαν οι νεαροί Σπαρτιάτες στους μεγαλύτερους. Εκεί ακριβώς είναι ο πήχης της Παναχαϊκής που ονειρευόμαστε !

Διάβασε Περισσότερα

Facebook