Connect with us

SUPER LEAGUE 1

Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού σχετικά με τα διαρκείας

Published

on

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση όσους προμηθεύτηκαν ηλεκτρονικά κάρτες διαρκείας σχετικά με το πότε και το από που μπορούν να τα παραλάβουν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Για την παραλαβή των καρτών τους”

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους που αγόρασαν κάρτα διαρκείας με ηλεκτρονικό τρόπο ότι μπορούν να παραλάβουν την κάρτα τους από τα γραφεία μας στο ΟΑΚΑ (Αίθουσα Κασιμάτης) τις καθημερινές 09.30-17.30 και την Κυριακή, ημέρα του αγώνα με το Λεβαδειακό, 10.00-12.00. Το Σάββατο τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά».

SUPER LEAGUE 1

Παναθηναϊκός: Κατοστάρης ο Κώτσιρας

Published

on

Ο Γιάννης Κώτσιρας έγινε… κατοστάρης μιας και συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του οποίου μνημόνευσαν το επίτευγμα του Έλληνα αμυντικού.

Ξεχωριστό ήταν το χθεσινό (14/04) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον Γιάννη Κώτσιρα.

Κι αυτό καθώς ο Έλληνας ακραίος αμυντικός συνδύασε την επικράτηση της ομάδας του απέναντι στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου με 3-1 και ανατροπή με την 100η εμφάνισή του με το «τριφύλλι»!

Ο Κώστιρας αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2021, από τον Αστέρα Τρίπολης, κατακτώντας έκτοτε το Κύπελλο Ελλάδας το 2022 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, εκτός από τις 100 συμμετοχές, ο 31χρονος άσος έχει δώσει και επτά ασίστ, ενώ αντιθέτως δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει για λογαριασμό των «πράσινων».

Το συμβόλαιό του Κώτσιρα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με την ανανέωσή του ωστόσο να θεωρείται σχεδόν σίγουρη αφού αποτελεί επιθυμία και του Παναθηναϊκού.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Τερίμ: “Πήραμε το μάθημα μας στην κανονική περίοδο, ήμουν σίγουρος για την αντίδραση της ομάδας”

Published

on

Ο Φατίχ Τερίμ μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός είχε πάρει το μάθημα του από την ισοπαλία στην κανονική περίοδο και σημείωσε πως περίμενε το ξέσπασμα της ομάδας του ενώ τόνισε πως ο Μπερνάρ θα μπορούσε να βάλει 4-5 γκολ.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με ανατροπή την Λαμία (3-1) με πρωταγωνιστή τον Μπερνάρ και ο Φατίχ Τερίμ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος απ’ όσα είδε.

Στις δηλώσεις του ο Τούρκος τεχνικός τόνισε πως το τριφύλλι είχε πάρει το μάθημα του από την ισοπαλία στην κανονική περίοδο και σημείωσε πως περίμενε το ξέσπασμα της ομάδας του ενώ τόνισε πως ο Μπερνάρ θα μπορούσε να βάλει 4-5 γκολ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Όπως δεν χάσαμε το πρωτάθλημα όταν ηττηθήκαμε από τον ΠΑΟΚ, και σήμερα δεν φτάσαμε στον στόχο που έχουμε. Σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή ο πιο σημαντικός μας αγώνας, είναι την Κυριακή στη Λαμία. Δεν είχαμε γενικά σε όλο το παιχνίδι κανένα σοβαρό θέμα κι όσοι ήρθαν εδώ για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, είδαν ένα καλό ματς.

Για την αντίδρασή του μετά το 0-1 και αν περίμενε το ξέσπασμα της ομάδας του στο β’ ημίχρονο:

“Βέβαια το περίμενα. Η αντίδραση που είχα στον πάγκο ήταν γιατί κάναμε και με την ΑΕΚ ακριβώς το ίδιο λάθος. Σε τέτοιους αγώνες αν περάσουμε εμείς μπροστά, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Γι’ αυτό μπορεί να πάει σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα μετά. Τέτοια πράγματα σου σπάνε λίγο τη συγκέντρωση και την αυτοπεποίθηση.

“Μόλις βρούμε το πρώτο γκολ, παίζουμε καλύτερα, με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Εμείς ξέρουμε πως στις αντεπιθέσεις θα είναι επικίνδυνος ο κάθε αντίπαλος. Μία ομάδα που κάνει επίθεση με 7-8 παίκτες, είναι πολύ λογικό να το περιμένει αυτό. Από αυτό δεν φοβόμαστε, ξέρουμε τι παίζουμε. Αλλά η μπάλα που δίνουμε εμείς, αυτό δεν είναι επιτρεπτό”.
Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δέχτηκε πάλι πρώτος γκολ:

“Για τέτοιου τύπου λάθη, δεν υπάρχει λύση, ούτε στην προπόνηση. Είχε δέκα επιλογές ο Κώτσιρας, δεν περίμενε κανείς να δώσει τέτοια πάσα. Δεν έχω κοιτάξει τα στατιστικά ακόμα, αλλά απ’ ό,τι βλέπω έχουμε τουλάχιστον 10 ευκαιρίες σήμερα. Αυτό είναι κάτι πολύ καλό για μας. Κι αν δεν κάνω λάθος εκείνοι έχουν μόλις ένα σουτ που πήγε έξω στο β’ ημίχρονο.

Σήμερα ήταν σημαντικό να έχουμε εμείς την μπάλα συνέχεια και να είμαστε στην περιοχή για να κάνουμε τις φάσεις που θέλουμε. Και οι οπαδοί μας είχαν πολύ άγχος, ήταν ωραίο και γρήγορο το παιχνίδι που παίξαμε. Ακόμη κι όταν πήραμε προβάδισμα δύο γκολ, ψάξαμε και άλλο. Μόνο ο Μπερνάρ μπορούσε να βάλει 4-5 γκολ.

Μετά τον αγώνα με τον Άρη, επειδή δεν με ρωτήσατε, οι Τζούρισιτς και Ακαϊντίν είχαν κάποια θέματα τραυματισμών. Ο Μλαντένοβιτς είχε πυρετό όλη την εβδομάδα. Στην τελευταία προπόνηση που βγήκαν μαζί μας ο Σαμέτ και ο Τζούρισιτς, τους έβαλα στην ομάδα. Ο Μαντσίνι είχε ένα θέμα στον αστράγαλο, τον χτύπησαν.

Παρ’ όλο που ήταν μαζί μας στην τελευταία προπόνηση, ήθελα να τον προστατεύσω. Κι ο Μπαρτ έχει θέμα με τραυματισμό, δεν έχει προπονηθεί για καιρό μαζί μας. Δουλεύουν πολύ καλά οι παίκτες, είναι συγκεντρωμένοι. Δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά κι αυτοί που δεν παίζουν. Τους λέω συνέχεια πως θέλω να τους δώσω περισσότερο χρόνο”.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με ανατροπή τη Λαμία

Published

on

Με τον Μπερνάρ Ντουάρτε να κάνει για άλλη μία φορά εντυπωσιακά πράγματα πάνω στο χορτάρι σημειώνοντας δύο γκολ, ο Παναθηναϊκός νίκησε (με ανατροπή) τη Λαμία με 3-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play off και πάτησε (με έναν αγώνα περισσότερο απ’ την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ) στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Λαμία προηγήθηκε νωρίς από λάθος της «πράσινης» άμυνας με τον Σλίβκα (14’), οι «πράσινοι» ισοφάρισαν γρήγορα με τον Τσέριν (18’) και βρήκαν τα γκολ της νίκης απ’ τον Μπερνάρ στο 60’ και στο 87’.

Ο Παναθηναϊκός πήρε εξαρχής την κατοχή της μπάλας κι επιχείρησε να πλαγιοκοπήσει την άμυνα της Λαμίας, κυρίως απ’ τα αριστερά και στο 12’ είχε την πρώτη καλή στιγμή, όταν από ατομική ενέργεια και γύρισμα του Σπόραρ προς τον Ιωαννίδη, εκείνος πλάσαρε λίγο άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα (14’) η Λαμία άνοιξε το σκορ βάζοντας δύσκολα στους «πράσινους». Από λάθος γύρισμα του Κώτσιρα προς τον Ακαϊντίν, ο Σλίβκα έκλεψε την μπάλα, προχώρησε 5-6 μέτρα και με μακρινό γωνιακό πλασέ νίκησε τον Ντραγκόφσκι, κάνοντας το 0-1.

Οι «πράσινοι» απάντησαν άμεσα. Στο 18’ σε φάση διαρκείας στα καρέ της Λαμίας, ο Μπερνάρ έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα ακινητοποιώντας την άμυνα των φιλοξενουμένων, ο Αράο έβγαλε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι κι ο Τσέριν που ερχόταν με… χίλια απ’ την πίσω ζώνη «εκτέλεσε» από πλάγια αριστερά, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 30’ το πολύ μακρινό σουτ του Τσέριν πέρασε ελάχιστα πάνω απ’ τα δοκάρια του Κοσέλεφ, ενώ στο 33’ απ’ την πού ωραία κάθετη πάσα του Μπερνάρ, ο Σπόραρ πλάσαρε με τη μία λίγο άουτ.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά, έχοντας άλλες δύο τελικές με τους Μπερνάρ και Σπόραρ στο 33’ και στο 34’, ενώ στο 36’ η Λαμία είχε τη δική της στιγμή στο σουτ του Νούνιες έξω απ’ την περιοχή που έφυγε πάνω απ’ τα δοκάρια.

Στο 38’ από κάθετη πάσα του Μπακασέτα στον Ιωαννίδη και γύρισμα του τελευταίου προς το ύψος του πέναλτι, ο Μπερνάρ έχασε τεράστια ευκαιρία πλασάροντας άουτ, ενώ στο 42’ από πάσα του Ιωαννίδη, ο Σπόραρ βρέθηκε σε θέση βολής, απέφυγε και τον γκολκίπερ, όμως το πλασέ του από πολύ πλάγια θέση χτύπησε στο δοκάρι κι έφυγε άουτ.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο για να πιέσουν την άμυνα της Λαμίας και στο 52’ είχαν ένα σουτ με τον Μπακασέτα που κόντραρε κι έφυγε ελάχιστα δίπλα απ’ τα δοκάρια του Κοσέλεφ.

Στο 58’ το σουτ του Τσέριν έφυγε ελάχιστα πάνω απ’ τα δοκάρια της Λαμίας, ενώ στο  60’ οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα με τον Μπερνάρ. Σε φάουλ που κέρδισε ο Ιωαννίδης απ’ τον Κορνέζο έξω απ’ την περιοχή, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός «ζύγισε» το πόδι του και με μία εξαιρετική απευθείας εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Κοσέλεφ κάνοντας το 2-1.

Ο Μπερνάρ πρωταγωνίστησε και στην επόμενη καλή στιγμή του Παναθηναϊκού στον αγώνα, όταν από το γύρισμα του Παλάσιος και τις κόντρες στην περιοχή πλάσαρε με τη μία, αλλά ο Κοσέλεφ μπλόκαρε σταθερά, ενώ στο 87’ ο Βραζιλιάνος «καθάρισε» τη νίκη για τους «πράσινους». Από πολύ ωραίο συνδυασμό των παικτών του Παναθηναϊκού και τελική πάσα του Ιωαννίδη προς τον Μπερνάρ, ο 31χρονος άσος έκανε ένα ανοικτό κοντρόλ, αλλά «έσκαψε» τη μπάλα δίπλα απ’ τον Τζανετόπουλο και τον Κοσέλεφ, κάνοντας το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες: – 44’ Τζανετόπουλος, 58’ Κοσέλεφ, 59’ Κορνέζος, 69’ Σιμόν, 75’ Τζανδάρης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν (89’ Ζέκα), Μπακασέτας (89’ Τζούριτσιτς), Μπερνάρ (90’+2’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (89’ Γερεμέγεφ), Σπόραρ (71’ Παλάσιος).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν (71’ Στάνκο), Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Αμαράλ (55’ λ. τρ. Σίντκλεϊ), Τζανδάρης, Σλίβκα, Λέικ (57’ Τόσιτς), Νούνιες (71’ Τσούκαλος), Τσιλούλης (57’ Βασιλαντωνόπουλος), Μάλτσι.

Πηγή

Continue Reading
Advertisement
Α1 ΕΣΚΑΗ20 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Το Βαρθολομιό μεγάλη νίκη επί της Ολυμπιάδας, η τύχη στα χέρια του * ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α1 ΕΣΚΑΗ21 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Σπουδαίος «άσος» της Απολλωνιάδας με Καφέζα και Κογιώνη επί Κεραυνού Αιγίου 

Α1 ΕΣΚΑΗ21 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Αγυιά με «καυτή» τριάδα πέρασε το εμπόδιο της ΕΑ Παραλίας

Α1 ΕΣΚΑΗ22 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η ΕΑΠ με νέο «αίμα» νίκησε εύκολα τον Ηρακλή Πύργου, ο Κατοχιανός 37π. (pics)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ15 hours ago

Ατρόμητος Π.: Με σοβαρές ελλείψεις στα μπαράζ

Α1 ΕΣΚΑΗ21 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Γαλήνη επέστρεψε χωρίς προβλήματα στις νίκες (με Αραχωβίτικα/Ακταίο)

Α1 ΕΣΚΑΗ22 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Με μια 7άδα οι Νέοι Γλαύκου «καθάρισαν» την Ανδραβίδα εκτός

Α1 ΕΣΚΑΗ22 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Δύμη ’07 πήρε το ντέρμπι με τα Ροΐτικα στην Κ. Αχαΐα

Α1 ΕΣΚΑΗ15 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Ο MVP της 25ης στροφής

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23 hours ago

Η ΕΠΟ ενημέρωσε την Cosmote ότι ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό στις 18 Μαΐου

Facebook