Connect with us

BASKET LEAGUE

Από σήμερα τα εισιτήρια του All-Star Game

Published

on

Το ΕΚΟ All Star Game επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια διακοπής, στην Πάτρα και στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος» το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου. Η πώληση των εισιτηρίων για την 22η διοργάνωση της «γιορτής» του επαγγελματικού μπάσκετ αρχίζει σήμερα (31/1).

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, τα εισιτήρια πωλούνται:

* Ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα viva.gr (link: https://www.viva.gr/tickets/sports/gipedo-dimitrios-tofalos/all-star-patras-2018/) και το site www.athinorama.gr

* Από τα Viva spot (600 σε όλη την Ελλάδα – Μedia Markt – 7spots – Reload Stores – VivaKiosk – Τεχνόπολη – Ευριπίδης)

* Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

* Και από τα γραφεία της ΚΑΕ Προμηθέας (Κανακάρη 136 – 5ος όροφος, πλατεία Αγίου Γεωργίου Α’, Πάτρα) από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-18.00, και Σάββατο 10-13.00.

Η είσοδος για τους αγώνες του Σαββάτου (10/2), το All Star Game Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ώρα έναρξης τις 16:00) και το All Star Rising Stars – All Time Stars (18:00), θα είναι ελεύθερη.

Η γενική είσοδος για τις εκδηλώσεις της Κυριακής (11/2) που θα αρχίσουν στις 17:00, με τον αγώνα Greek Stars – World Stars να ακολουθεί στις 18:00, έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Οι θέσεις για τα ΑμεΑ στον αγώνα της Κυριακής (11/2) είναι περιορισμένες, γι’ αυτό οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Οργανωτική Επιτροπή του All Star Game ’18 στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2107565503-4.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Θέλει νέα προσθήκη στο ρόστερ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου

Δεν έχει καλυφθεί ακόμα η αποχώρηση του Τζαμάλ Τζόουνς από το ρόστερ

Published

on

Δεν έχει καλυφθεί ακόμα η αποχώρηση του Τζαμάλ Τζόουνς από το ρόστερ, κάτι που θα γίνει λίαν συντόμως βάσει των ισχυόντων της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εδώ και καιρό είναι σε επικοινωνία με μάνατζερ προκειμένου να δει τι αξιόλογο υπάρχει ελεύθερο στην ξένη αγορά, πριν ο ίδιος πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν πρόκειται να βιαστεί, θέλοντας ο παίκτης που θα αποκτηθεί να ταιριάξει όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και γενικότερα με το κλίμα και την φιλοσοφία που υπάρχει στην ομάδα, κάτι όχι τόσο εύκολο αυτή την περίοδο.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

BASKET LEAGUE

Με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής και πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ

Published

on

Με ποινή αποκλεισμού της έδρας της για μία αγωνιστική, καθώς και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, οι «κιτρινόμαυροι» τιμωρήθηκαν για διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος από θεατή με courtside seat, στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League, με το Περιστέρι, στα Λιόσια.

Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Παίκτης του Προμηθέα στην κορυφαία 5άδα του BCL

Published

on

Ο Προμηθέας προκρίθηκε στους “8” του BCL και ετοιμάζεται για τις μάχες με την ισχυρή Ουνικάχα Μάλαγα. 

Η Λίγκα έβγαλε την κορυφαία 5άδα για τον Μάρτιο και σε αυτή συγκαταλέγεται ο Χάιμε Ετσενίκε. 

Ο Κολομβιανός σέντερ μέτρησε 13.3 πόντους και 5.7 ριμπάουντ μέσο όρο και έδωσε πολύτιμες λύσεις στους Αχαιούς. Επίσης στην 5άδα βρίσκεται και ο άσσος του Περιστερίου, Τζο Ράγκλαντ, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να προκρίνεται στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Βόννη. 

Οι υπόλοιπες θέσεις καλύπτονται από τους Μαρσελίνο Χουέρτας (Τενερίφη), Τζέισον Γκριβς (Λούντβισμπουργκ) και Ντάστιν Σλέβα (Μούρθια).

Continue Reading
Advertisement

Facebook