Connect with us

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Ατελείωτο πάρτι στο 13ο Motor Festival

Το επίκεντρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού έδωσε το παρών το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου της Κορίνθου εκεί όπου –υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων– διεξήχθη η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα: Το Motor Festival, που έχει φτάσει αισίως στο 13ο event, έχοντας σκοπό να προάγει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό!

Το κορυφαίο και μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στην Ελλάδα βρέθηκε για πρώτη φορά στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο, σε έναν περιφραγμένο χώρο συνολικής έκτασης 10.000 τ.μ., με όλα τα πιστοποιημένα μέτρα ασφαλείας. Στόχος του Motor Festival είναι να φέρει κοντά όλους τους επαγγελματίες απ’ όλους τους χώρους της μηχανοκίνησης και μέσω αυτών να μεταφέρει τη μαγεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλο τον κόσμο.

«Ο Δήμος Κορινθίων συνέβαλε στη διοργάνωση του 13ου Motor Festival, η οποία αγκαλιάστηκε από όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο. Ο Δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός, κήρυξε την έναρξη του φεστιβάλ, που διοργανώνεται από την Hero και τον Μιχάλη Κοντιζά,, ο οποίος δήλωσε:

«Είμαι πολύ συγκινημένος που φτάσαμε στο 13ο event. Ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη βοήθεια και τη στήριξη που μας παρείχε τον Δήμο Κορινθίων και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο κ. Πνευματικό».

Drift Shows, Motocross Shows, Stunt & Extreme Stunt Car and Motorcycle Shows,Trial and Freestyle shows, 4X4 Shows, Super Cars Shows, Dragster Shows, Rally Shows, Track Shows και όχι μόνο έδωσαν πολύ «πόνο» μέσα στηνArena. Δίπλα από αυτήν η μεγάλη Έκθεση του Motor Festival με ότι πιο σύγχρονο από τον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας και φυσικά εντός αυτής ο προσομοιωτής οδήγησης F1, που έγινε ανάρπαστος!

Επίσης, ακριβώς δίπλα στη μηχανοκίνητη αρένα και για την ακρίβεια στη Θάλασσα τα Flyboarding και JetSkiShows δρόσισαν τους θεατές, μαζί με τα κορίτσια του Motor Festival, με τα δικά τους ξεχωριστά Dance&FireShows κι ενώ ψηλά στον ουρανό πέταγαν Paramotor για τις δικές τους μοναδικές επιδείξεις.

Μάρκος Καπετανάκης

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Ευχάριστα νέα για τον θρύλο της F1 Νίκι Λαόυντα

Στο τέλος του μήνα αναμένεται να βγει από την εντατική ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και θρύλος της Formula 1, Νίκι Λάουντα.

Μετά την πρόσφατη μεταμόσχευση πνεύμονα που έκανε ο 69χρονος μπορεί να σταθεί όρθιος μόνο με βοήθεια και όπως έγινε γνωστό αναμένεται να βγει από την εντατική και να μεταφερθεί σε κλινική αποκατάστασης για να δυναμώσει ο οργανισμός του.

Διάβασε Περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

«Ο Μάρκεθ μπορεί να σπάσει τα ρεκόρ μου»

Την πεποίθησή του πως ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής, Μαρκ Μάρκεθ μπορεί να σπάσει τα ρεκόρ του ανέφερε σε δηλώσεις του ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Οι δηλώσεις του «Γιατρού»:

«Ο Μάρκεθ μπορεί να σπάσει τα ρεκόρ μου. Αυτό όμως δεν με ενοχλεί. Ο κάθε ένας πρέπει να κοιτάζει τη δική του καριέρα και νομίζω ότι η δική μου ήταν καλή. Έχω κερδίσει πολλούς αγώνες, θα μπορούσα να είχα κερδίσει και περισσότερα πρωταθλήματα. Αυτό που έχω μετανιώσει περισσότερο ήταν όταν έχασα το πρωτάθλημα το 2006 στη Βαλένθια, με ένα δικό μου λάθος».

Διάβασε Περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

F1: Το πρόγραμμα της νέας σεζόν

Το νέο πρόγραμμα της F1 στο οποίο θα υπάρχουν και πάλι 21 Grand Prix ανακοίνωσε η FIA.

Η σεζόν θα αρχίσει στις 17 Μαρτίου όπως πάντα στην Αυστραλία και θα ολοκληρωθεί στις 1 Δεκεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι και θα κρατήσει συνολικά δύο εβδομάδες παραπάνω από ότι φέτος.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook