Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Κ. Μπακαλάρος: «Θα έρθουν και αποτυχίες, έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Τη δική του άποψη για το παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό και όχι μόνο εξέφρασε μέσω της  έντυπης έκδοσης της«Match Αχαΐας» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Κώστας Μπακαλάρος:

«Εγώ δεν είμαι αρμόδιος για να κρίνω τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, όμως αυτό που είδα ήταν μια ομάδα που δεν έπαιξε και έχασε. Κάτι παραπάνω δεν μπορώ να πω. Ας μην το αναλύουμε άλλο όμως, η ομάδα μας πάει καλά συνολικά. Σημασία είναι η μια γκέλα να μην γίνουν δυο και τρεις. Φέτος έχουν έρθει σκορ που δεν περιμέναμε άλλοτε θετικά, άλλοτε αρνητικά. Θα έρθουν και επιτυχίες και αποτυχίες, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Σε ερώτησή μας αναφορικά με τις εγκαταστάσεις και τα πλάνα για το μέλλον, ο πρόεδρος ανέφερε: «Θα δούμε που είμαστε τους επόμενους μήνες και αναλόγως θα πράξουμε. Η ΠΑΕ έχει ήδη κάνει έργα, τα βλέπετε. Εμάς μας νοιάζει πρώτα το γήπεδο της Αγυιάς και στη συνέχεια τα υπόλοιπα. Έχουμε υποσχεθεί πράγματα και σε βάθος χρόνου θα γίνουν όλα και στο ζήτημα το γηπεδικό και στις εγκαταστάσεις»

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Προς τέλη Ιουνίου η Γ.Σ.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή όρισε την Γ.Σ. της για τις 27 του μήνα, αλλά σίγουρα όλα κινούνται γύρω από το θέμα της αναδιάρθρωσης και αν υπάρξει νωρίτερα εξέλιξη, τότε θα γίνει και πιο νωρίς η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.

Τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος αφορούν τον απολογισμό της σεζόν που παρήλθε, τα πλάνα και ο προγραμματισμός για την χρονιά που ακολουθεί και διαδικασία ανασυγκρότησης του διοικητικού συμβουλίου. Σε περίπτωση που δεν επέλθει απαρτία των μελών της ομάδας η Γ.Σ. θα μεταβεί για τις 9 Ιουλίου.

Σίγουρα, όσο εκκρεμεί η απόφαση για αναδιάρθρωση ή όχι και όσο δεν επικυρώνεται η βαθμολογία της φετινής Football League, τα «αγκάθια» θα τρυπούν τα περισσότερα σωματεία και ο σχεδιασμός θα κάνει πίσω βήματα.

Διάβασε Περισσότερα

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Πάει για το UEFA B΄ ο Κυριακίδης

Ο Ηλίας Κυριακίδης στάθηκε στο πλευρό του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ως βοηθός προπονητή και έδωσε πολύτιμες λύσεις, ενώ παράλληλα αποκόμισε πολλά χρήσιμα πράγματα και εντυπώσεις από την συνεργασία του με τον «κοκκινόμαυρο» τεχνικό.

Με το που ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική καριέρα του, ασχολήθηκε με την προπονητική και δείχνει μεράκι και ιδιαίτερο ζήλο για το συγκεκριμένο πόστο. Από τις 25 Ιουνίου μέχρι και την 1η Ιουλίου θα βρίσκεται στην Ρόδο και στην σχολή προπονητών της ΕΠΟ, για να διεκδικήσει το δίπλωμα UEFA B’.

Η σχολή θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις και στο ίδιο νησί των Δωδεκανήσων. Αφενός την περίοδο 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου και αφετέρου από τις 26 Αυγούστου μέχρι 2 Σεπτεμβρίου.

Διάβασε Περισσότερα

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο…

Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκε με τα διοικητικά κοινά της ΠΑΕ, ο Πάρις Γεωργακόπουλος το κάνει με μια μεγάλη διάθεση και ζήλο.

 

Ήδη και την περίοδο αυτή, που είναι εξαιρετικά κρίσιμη για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, ο Γεωργακόπουλος είναι παρών (μαζί με τον Κώστα Κατσουράνη) σε όλες τις συζητήσεις που γίνονται με πολλούς και διάφορους, έχοντας πάντα καθοριστικό ρόλο.

Μάλιστα τελευταία, Κατσουράνης και Γεωργακόπουλος εμφανίζονται συχνά-πυκνά σε διάφορα στέκια στο Ρίο, έχοντας κατ’ ιδίαν συζητήσεις για θέματα που αφορούν τους κοκκινόμαυρους ενόψει της νέας περιόδου.

 

Διάβασε Περισσότερα

Facebook