Connect with us

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Δυνατοί πιτσιρικάδες

Έτοιμοι να εντυπωσιάσουν είναι οι 16 αθλητές της Δύναμης Πατρών στην πρώτη τους συμμετοχή στο 9ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e liu «Ευ αγωνίζεσθαι» που θα πραγματοποιηθεί στα Άνω Λιόσια, 1- 3 Ιουνίου.

Οι μικροί αθλητές της Δύναμης θα αγωνιστούν για πρώτη φορά ανάμεσα σε 1.700 αθλητές από όλη την Ελλάδα, σε ένα δυνατό πρωτάθλημα, για το οποίο προετοιμάζονται πυρετωδώς.

Παρά τη μικρή τους εμπειρία, οι νεαροί Πατρινοί αφήνουν υψηλότατες προσδοκίες.

Οι συμμετέχοντες: 2007 έγχρωμες: Γριτσώνης Λεωνίδας -41kg, Λεκατσά Δέσποινα -37kg, 2007 μαύρες: Κατσαΐτης Άγγελος-45kg,Παπαδημητρόπουλος Δημήτρης-30kg, 2008 έγχρωμες: Μότσου Λυδία -33kg, Πανόπουλος Νίκος -33 kg, 2008 μαύρες: Αγγελόπουλος Νικόλας+57kg,Βασιλείου Βασίλης -30 kg, Καραμέτος Μιχάλη -37kg,Παναγοπούλου, Θεοδώρα+57kg,Χριστόπουλος Διονύσης -30kg, 2009 έγχρωμες: Κετσογιάν Διονυσία -30kg, Λοτσάρης Διονύσης-41kg, 2009 μαύρες: Σταυρόπουλος Χρίστος -30kg, 2010: Κατσαΐτης Χρήστος -30 kg, 2011: Κετσογιάν Νικόλας -23 kg

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Ικανοποίηση στο Fight Club Patras

Ένα τριήμερο επιτυχιών ήταν το περασμένο (15-17 Ιουνίου) για τον Μαχητικό Σύλλογο της Πάτρας, που έλαβε μέρος στο 3ο Κύπελλο Ταεκβοντό Ακρόπολης.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα των αγώνων οι Πατρινοί αθλητές κατάφεραν να αποσπάσουν τα πρώτα μετάλλια.

Αναλυτικότερα η ομάδα του συλλόγου αναχώρησε την Πέμπτη 14 Ιουνίου για την Αθήνα με 16 αθλητές όλων των κατηγοριών , ώστε να συμμετάσχει στο 3ο Κύπελλο Ακρόπολης  που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.

Οι αθλητές που αγωνίστηκαν την πρώτη μέρα των αγώνων έκαναν την καλύτερη αρχή κατακτώντας πέντε μετάλλια, ο λόγος για την Κοσμά Μαριάννα -44 κιλά Χρυσό μετάλλιο , την Γιαννοπούλου Γεωργία -41 κιλά Ασημένιο μετάλλιο , την Λεβαντή Νεφέλη +59 κιλά Ασημένιο μετάλλιο, την Αγγελοπούλου Μαριτίνη -44 κιλά Ασημένιο μετάλλιο  και τον Βάρσο Κων/νο -41 κιλά Χάλκινο μετάλλιο.

Το ίδιο καλά συνέχισαν οι αγώνες των επόμενων ημερών προσθέτοντας στην συλλογή ακόμα δυο μετάλλια, οι αθλητές Γιαχαλής Νικόλαος -58 Ανδρών Χάλκινο μετάλλιο και ο Φλουσκούνης Χαράλαμπος -63 εφήβων Χάλκινο μετάλλιο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως όλη η αποστολή, όσοι αθλητές ανέβηκαν ή μη στο βάθρο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κάνοντας τον προπονητή τους κύριο Κωτσόπουλο Μιχάλη για ακόμα μια φορά υπερήφανο.

Διάβασε Περισσότερα

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Πρώτη η ‘’ΔΥΝΑΜΗ’’ και στο Ακρόπολης

1η από τα πατρινά σωματεία τερμάτισε η Δύναμη Πατρών στο 3ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 15 έως 17 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, με συλλογή  9 μεταλλίων, εκ των οποίων 2 χρυσά, 4 ασημένιο και 3 χάλκινα, αποδεικνύοντας έτσι τη δυναμικότητα του σωματείου, καθώς και τη συνεχή και μεθοδική δουλειά που επιτελείται σε αυτό.

Οι προπονητές του συλλόγου, Σταύρακας Ξενοφών και Γιώργος, θέλουν να συγχαρούν τους αθλητές της Δύναμης Πατρών, που παρά την μικρή τους εμπειρία κατάφεραν να διακριθούν, αφήνοντας έτσι υποσχέσεις για ένα ελπιδοφόρο μέλλον της νέας φουρνιάς της αγωνιστικής μας ομάδας.

Συγκεκριμένα χρυσά μετάλλια πήραν οι: Τσερπέλη Ναταλία και  Πάνου Χρήστος, ασημένια οι Συνοδινού Δήμητρα,  Παναγοπούλου Ειρήνη, Ρήγα Χαρά, , Κονταξή Ήλια ενώ χάλκινα οι Ρήγα Μαρία, Κατσαΐτη Βασιλική, Καπαρού Μαρία.

Διάβασε Περισσότερα

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Εμπειρίες για τους πιτσιρικάδες του Fight Club

Τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί, μια φορά μέσα στην σεζόν, η οργάνωση μιας μεγάλης αθλητικής συνάντησης για τους μικρούς αθλητές των συλλόγων της περιοχής και όχι μόνο, ηλικίας 2006-2014.

Έτσι και φέτος το Fight Club Patras, συνδιοργάνωσε και συμμετείχε στο 8ο Friendship Games Taekwondo την περασμένη Κυριακή 10 Ιουνίου στο Κλειστό Στάδιο Ροϊτίκων στην Πάτρα.
Επρόκειτο για μια γιορτή του αθλήματος, προσφέροντας στους αθλητές που συμμετείχαν την απόκτηση πολύτιμων εμπειριών για τους αγώνες αλλά και γενικότερα.

Για τον Μαχητικό Σύλλογο αγωνίστηκαν 40 αθλητές όλων των ηλικιών και των τμημάτων Tae Kwon Do. Ο προπονητής του συλλόγου κύριος Κοτσόπουλος Μιχάλης έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοση των μικρών του αθλητών και την πολλή καλή εικόνα που παρουσίασαν.

Αξίζει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος άλλα και στους προπονητές για την εξαιρετική συνεργασία .

Διάβασε Περισσότερα

Facebook