Connect with us

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

«Έχουμε γονατίσει…», τονίζει στη «Match» ο Ξενοφών Σταύρακας

Published

on

Για περαιτέρω ενίσχυση «φωνάζουν» τα αθλητικά σωματεία της Πάτρας και ένα από αυτά είναι και η ιστορική Δύναμη Πατρών.

Ο σύλλογος ταε κβο ντο της οικογένειας Σταύρακα είχε διαμορφώσει εξαιρετικές συνθήκες από την αρχή της σεζόν, είχε εναρμονιστεί πλήρως με τα πρωτόκολλα και ενταχθεί στο Μητρώο της Γ.Γ.Α., ωστόσο όπως πολλοί σύλλογοι έκλεισε τον Νοέμβρη και έκτοτε δεν βλέπει «φως στο τούνελ».

Ο Ξενοφών Σταύρακας

Για την δύσκολη κατάσταση ο επικεφαλής προπονητής της, Ξενοφών Σταύρακας ανέφερε στη «Match»:

«Είμαστε ακόμα κλειστοί εδώ και μήνες, δεν υπάρχουν διοργανώσεις και βρισκόμαστε στο σκοτάδι. Μόνο τα 2.500 ευρώ πήραμε από το Μητρώο αλλά αυτά δεν φτάνουν για τίποτα. Ούτε τα ρεύματα δεν φτάνουν για να πληρώσουν.

Είναι σίγουρο πως πρέπει να μας ενισχύσουν παραπάνω, διότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Τα σωματεία έχουν έρθει σε δραματική κατάσταση, έχουμε γονατίσει όλοι μας».

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Χάλκινο ευρωπαϊκό μετάλλιο για την Μαρία Γεωργοπούλου της Παναχαϊκής

Μέχρι τα προημιτελικά έφτασαν οι Γιώργος Πλέας και Λαμπρινή Γιαννακοπούλου

Published

on

Η Μαρία Γεωργοπούλου της Παναχαϊκής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας το οποίο ολοκληρώθηκε στην Κροατία.

Η πρωταθλήτρια του Νίκου Πλέα υπό της οδηγίες του Ομοσπονδιακού τεχνικού ηττήθηκε στο  ημιτελικό της κατηγορίας της ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Επίσης ο Γιώργος Πλέας μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι γνώρισε την ήττα και έμεινε στους “8” καλύτερους πυγμάχους της κατηγορίας του, όπως και η Λαμπρινή Γιαννακοπούλου.

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Ασημένιο μετάλλιο για την Ουρανία Κάντζαρη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας

Η διεθνής αθλήτρια του Ηλία Πελεκούδα υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού τεχνικού Νίκου Πλέα ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου

Published

on

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Ουρανία Κάντζαρη του Μίλωνα Πατρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας που ολοκληρώθηκε στην Κροατία.

Η διεθνής αθλήτρια του Ηλία Πελεκούδα υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού τεχνικού Νίκου Πλέα ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, σταθερή πάντα στο ραντεβού με το βάθρο μεγάλων διοργανώσεων.

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Στη Χαλκίδα η αποστολή του Warriors Taekwondo Center

Αναχωρεί αύριο η αποστολή του Warriors Taekwondo Center για την Χαλκίδα

Published

on

H αποστολή του Warriors Taekwondo Center βρίσκεται στην Χαλκίδα όπου θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων (12-14 Απριλίου) του τάε κβον ντο.

Οι αθλητές του συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν μια θέση στο βάθρο όπου ο πρώτος κάθε κατηγορίας θα μπορεί να συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων.

Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν οι αθλητές:

Αμτζοπούλου Νεφέλη -44 2012

Αξιώτης Ανδρέας -33 2012

Παπαμιχαήλ Αγγελική -33 2012

Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι προπονητές του συλλόγου:

Πετρόπουλος Βλάσιος

Πετρόπουλος Γεώργιος

Continue Reading
Advertisement

Facebook