Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Επιτυχίες για τους Φοίνικες Γλυφάδας στα προκριματικά του Πανελληνίου

Στους αγώνες της προκριματικής φάσης του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ που έγιναν τη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι οι αθλήτριες των Φοινίκων Γλυφάδας ΜΑΓΔΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ και ΣΟΦΙΑ ΚΟΡΔΑΛΗ ήταν μεταξύ των προκριθέντων για τη τελική φάση.

Παράλληλα πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν και τα υπόλοιπα παιδιά του συλλόγου. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ και η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΙΤΧΑΒΑ πέρασαν πρώτοι από τους ομίλους τους.

Ο 6χρονος ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΙΤΧΑΒΑΣ έχασε οριακά τη πρώτη θέση του ομίλου του. Πολύ καλή εμφάνιση και από τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στους αγώνες: ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΔΑΓΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΔΡΙΑΝΗ.

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου από τον ΠΟ Πατρών

Ο Π.Ο. Πατρών με την έγκριση της Ε.Ο.Π. διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα δρόμου, στην Πίστα ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στην περιοχή των Βραχνεϊκων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : Π – Κ – ΠΠ – ΠΚ – ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ (ΑΓΟΡ.–ΚΟΡ.) ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ. (ΑΓΟΡ.–ΚΟΡ.)

ΑΘΛΗΜΑ : ΔΡΟΜΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ : ΣΙΡΚΟΥΙ .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 09-09-2018

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΝΙ (ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ) Σιρκουί.

Ώρα εκκίνησης 10.00 : Αγώνας Σιρκουί κύκλος 1.025μ.(όπως στο συνημμένο χάρτη). Πρώτα θα τρέξουν τα

ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ (5 στροφές) στην συνέχεια τα ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ (8 στροφές).

Ειδικοί κανονισμοί αγώνα: To ανάπτυγμα στα Μίνι μικρά και Μίνι μεγάλα είναι 5,69 (40Χ15).

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Σιρκουί.

Ώρα εκκίνησης 10.30 : Αγώνας Σιρκουί κύκλος 1.025μ.(όπως στο συνημμένο χάρτη). Πρώτα θα τρέξουν οι ΠΚ (14 στροφές) στην συνέχεια οι ΠΠ (14 στροφές).

Ειδικοί κανονισμοί αγώνα: To ανάπτυγμα στους Παμπαίδες και Πανκορασίδες είναι 6,10 (ρυθμιζόμενο).

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Σιρκουί.

Ώρα εκκίνησης 11.15 : Αγώνας Σιρκουί κύκλος 1.025μ.(όπως στο συνημμένο χάρτη). Πρώτα θα τρέξουν οι

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (20 στροφές) στην συνέχεια οι ΠΑΙΔΕΣ (20 στροφές).

Ειδικοί κανονισμοί αγώνα: To ανάπτυγμα στους Παίδες και τις Κορασίδες είναι 7.01.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ :

Το μέτρημα στο ανάπτυγμα των ποδηλάτων για όλες τις κατηγορίες θα πραγματοποιηθεί 15 λεπτά πριν από κάθε εκκίνηση σε χώρο ακριβώς δίπλα σε αυτή.

Αθλητής – Αθλήτρια για όλες τις κατηγορίες που πιάνεται από το γκρουπ θα βγαίνει από τον αγώνα και θα παίρνει αναλόγως την κατάταξη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Θα γίνουν δεκτές έως 05-09-2018 στο email [email protected] Για όποια πληροφορία στο τηλ. 6979336444 (Διαμαντόπουλος Β ). Στην δήλωση συμμετοχής να δηλώσετε και ένα τηλέφωνο συνεννόησης για να σας ειδοποιήσουμε σε περίπτωση ανάγκης.

Τόπος και ώρα λειτουργία της Γραμματείας: Για όλες τις κατηγορίες Θα λειτουργήσει γραμματεία στον χώρο της Πίστας ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ από τις 9:30

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Θα πραγματοποιηθούν στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων μετά το πέρας όλων των αγωνισμάτων.. Οι αθλητές θα προσέρχονται με την αθλητική τους ενδυμασία.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο, δίπλωμα 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο, δίπλωμα.
4ος – 5ος – 6ος νικητής δίπλωμα.

Κανονισμοί : Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν δελτίο θεωρημένο για το 2018.

Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη των αγώνων και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, που έχει και το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ατύχημα ή φθορά – απώλεια αγωνιστικού υλικού. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη.

Διάβασε Περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ορίστηκε η Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων

Ορίστηκε με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη, η Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων (Mediterranean Beach Games) που θα διεξαχθούν στην Πάτρα τον Αύγουστο του 2019.

Να σημειωθεί ότι η έδρα της Οργανωτικής Επιτροπής βρίσκεται στην Πάτρα, στο Κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Αντώνης Πεπανός».

Αναλυτικά τα μέλη της επιτροπής:

ΜΕΝΕΓΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΠΛΑΤΩΝ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΕΛΗ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΙΣ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΑΡΠΕΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΑΛΑΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΝΤΥΠΑ) ΜΑΡΙΑ

ΠΑΛΜΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΡΟΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΚΑΡΜΕΑΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΤΣΟΝΑΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 

Διάβασε Περισσότερα

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τοξοβολία: Στους 100 καλύτερους του κόσμου ο Σάκης Κωστόπουλος

Μεγάλη επιτυχία για την Ελληνική τοξοβολία σημείωσε ο Σάκης Κωστόπουλος, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Grand Prix στη Σόφια της Βουλγαρίας, αντιμετωπίζοντας κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας κατάταξης.

ΟΈλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και έριξε στο καναβάτσο τα μεγαθήρια του αθλήματος, με την επιτυχία του να τον εκτοξεύει μέσα στους 100 καλύτερους τοξοβόλους της παγκόσμιας κατάταξης.

Επόμενος στόχος το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πολωνία, όπου με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδος θα διεκδικήσει την πρόκριση για τον αγώνα world games 2019 και ευελπιστούμε στον Κωστόπουλο, αφού βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Σημειωτέον η επιτυχία στο άθλημα της τοξοβολίας σημειώθηκε πριν από τις αντίστοιχες στον στίβο, αλλά και τον νέο άθλο του Πετρούνια στους κρίκους, αλλά δεν προβλήθηκε σχεδόν καθόλου από τα ΜΜΕ της χώρας.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook