Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Έσμιξαν και με τη «βούλα» ΠΑΕ-Ερασιτεχνική Παναχαϊκή

Όπως επιβεβαίωσε νωρίτερα ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, Παναγιώτης Σιμιτέκολος, υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση συνεργασίας μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής για τη χρήση των χώρων στην Αγυιά για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η συνάντηση διεξήχθη μέσα σε κλίμα εξαιρετικής συνεργασίας και αμοιβαίας καλής διάθεσης που επέδειξαν και οι δυο πλευρές.

Η σύμβαση υπεγράφη από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Μπακαλάρο και τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Παναγιώτη Σεμιτέκολο παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ Γιώργου Αποστολόπουλου.

Κοινό όραμα και των δυο πλευρών, μια δυνατή Παναχαϊκή με επαγγελματική λειτουργία και συνέπεια σε κάθε κατεύθυνση.

Μετά από αρκετά χρόνια, ΠΑΕ και Ερασιτεχνική, αποφάσισαν με πλήρη σύμπνοια να βαδίσουν ξανά μαζί στο δρόμο της καταξίωσης με κοινή συνισταμένη την μεγάλη επιστροφή της ιστορικής Παναχαϊκής στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Click to comment

Γράψτε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Προς τέλη Ιουνίου η Γ.Σ.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή όρισε την Γ.Σ. της για τις 27 του μήνα, αλλά σίγουρα όλα κινούνται γύρω από το θέμα της αναδιάρθρωσης και αν υπάρξει νωρίτερα εξέλιξη, τότε θα γίνει και πιο νωρίς η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.

Τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος αφορούν τον απολογισμό της σεζόν που παρήλθε, τα πλάνα και ο προγραμματισμός για την χρονιά που ακολουθεί και διαδικασία ανασυγκρότησης του διοικητικού συμβουλίου. Σε περίπτωση που δεν επέλθει απαρτία των μελών της ομάδας η Γ.Σ. θα μεταβεί για τις 9 Ιουλίου.

Σίγουρα, όσο εκκρεμεί η απόφαση για αναδιάρθρωση ή όχι και όσο δεν επικυρώνεται η βαθμολογία της φετινής Football League, τα «αγκάθια» θα τρυπούν τα περισσότερα σωματεία και ο σχεδιασμός θα κάνει πίσω βήματα.

Διάβασε Περισσότερα

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Πάει για το UEFA B΄ ο Κυριακίδης

Ο Ηλίας Κυριακίδης στάθηκε στο πλευρό του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ως βοηθός προπονητή και έδωσε πολύτιμες λύσεις, ενώ παράλληλα αποκόμισε πολλά χρήσιμα πράγματα και εντυπώσεις από την συνεργασία του με τον «κοκκινόμαυρο» τεχνικό.

Με το που ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική καριέρα του, ασχολήθηκε με την προπονητική και δείχνει μεράκι και ιδιαίτερο ζήλο για το συγκεκριμένο πόστο. Από τις 25 Ιουνίου μέχρι και την 1η Ιουλίου θα βρίσκεται στην Ρόδο και στην σχολή προπονητών της ΕΠΟ, για να διεκδικήσει το δίπλωμα UEFA B’.

Η σχολή θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις και στο ίδιο νησί των Δωδεκανήσων. Αφενός την περίοδο 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου και αφετέρου από τις 26 Αυγούστου μέχρι 2 Σεπτεμβρίου.

Διάβασε Περισσότερα

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο…

Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκε με τα διοικητικά κοινά της ΠΑΕ, ο Πάρις Γεωργακόπουλος το κάνει με μια μεγάλη διάθεση και ζήλο.

 

Ήδη και την περίοδο αυτή, που είναι εξαιρετικά κρίσιμη για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, ο Γεωργακόπουλος είναι παρών (μαζί με τον Κώστα Κατσουράνη) σε όλες τις συζητήσεις που γίνονται με πολλούς και διάφορους, έχοντας πάντα καθοριστικό ρόλο.

Μάλιστα τελευταία, Κατσουράνης και Γεωργακόπουλος εμφανίζονται συχνά-πυκνά σε διάφορα στέκια στο Ρίο, έχοντας κατ’ ιδίαν συζητήσεις για θέματα που αφορούν τους κοκκινόμαυρους ενόψει της νέας περιόδου.

 

Διάβασε Περισσότερα

Facebook