Connect with us

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Εξαιρετική η παρουσία των “γαλανόλευκων” Boxerinos

Published

on

Δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός των Boxerinos της Παναχαϊκής στο διεθνές τουρνουά της Σόφιας. Συγκεκριμένα ο Νίκος Σωτηρόπουλος πραγματοποιώντας ένα συναρπαστικό και πολύ δυνατό παιχνίδι στα +80 κιλά έμεινε στην τρίτη θέση, μετά την ήττα από τον Sobrygal Amanat στα σημεία με 4-1.

Επίσης πολύ καλή ήταν η αγωνιστική παρουσία του Άγγελου Ανατολάκη στον ημιτελικό των 50 κιλών, ο οποίος έχασε στα σημεία από τον Ουκρανό Bhan Yaroslav.

Η ελληνική πυγμαχία κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια σε ένα από τα πιο δυνατά παγκόσμια τουρνουά στην κατηγορία παίδων και νέων, όπου συμμετείχαν μεγάλες δυνάμεις της πυγμαχίας όπως η Αμερική, το Καζακστάν, η Oυκρανία, η Αργεντινή, η Βουλγαρία, η Αλγερία, το Μαρόκο, η Κροατία, η Ολλανδία, η Ρουμανία, η Αίγυπτος και άλλες.

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Διπλή παρουσία του Α.Σ. Αγωγή στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ στο Hereya Open 2024 στη Σόφια

Published

on

Ο προπονητής του Α.Σ. Αγωγή Παναγιώτης Καλφαγιάννης, επιλέχθηκε από την Ένωση Taekwondo Νοτίου Ελλάδος ως μέλος του προπονητικού team, που θα στελεχώσει την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ στο Hereya Open 2024 στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Επίσης ο αθλητής του πατρινού συλλόγου Νικόλαος Καλφαγιάννης, επιλέχθηκε από την Ένωση Taekwondo Νοτίου Ελλάδος ως μέλος της επίλεκτης ομάδας αθλητών, που θα αγωνιστούν στο Hereya Open 2024, στη Σόφια της Βουλγαρίας. Ο αθλητής θα αγωνιστεί στην κατηγορια Cadet -41kg, φορώντας το εθνόσημο για πρώτη φορά.
Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Έκανε το «9×9» η ΠΥΓΜΗ στο πανελλήνιο κύπελλο Σούμο

Η ΠΥΓΜΗ κατέκτησε εννέα μετάλλια στις ισάριθμες συμμετοχές που είχε στο Πανελλήνιο κύπελλο σούμο

Published

on

Η ΠΥΓΜΗ κατέκτησε εννέα μετάλλια στις ισάριθμες συμμετοχές που είχε στο Πανελλήνιο κύπελλο σούμο στο οποίο συμμετείχε ο πατρινός σύλλογος πριν από μερικές ημέρες. Πρώτες θέσεις είχαμε με τον Χ. Ραυτογιάννη, Χ. Παναγόπουλο, δεύτερη θέση είχαμε με τον Μ. Μιχαλόπουλο, Β. Τσιρικλό, Ευτ. Παπαδέλη και Χ. Δούβρη, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι Τ. Τραγουστής, Γ. Λαζανάς και Λ. Μιχαλόπουλος.

Η ΠΥΓΜΗ δίνει δυναμικό παρών και στο σούμο, όπως κάνει και στην πυγμαχία τα τελευταία χρόνια, αναδεικνύοντας αθλητές με υψηλή τεχνική, αθλητικό φρόνημα και έντονη μαχητικότητα.

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Α.Σ. Λέων: Κορυφαίες ευχές για Ράπτη και Παυλοπούλου

Published

on

Ολοκλήρωσαν την παρθενική τους συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων στο τάε κβον ντο το Σάββατο το πρωί οι αθλήτριες του Α.Σ. Λέων Πένυ Ράπτη και Μαριλίνα Παυλοπούλου στην κατηγορία των -47 κιλών, στην οποία πήραν μέρος.

Σημαντική στιγμή των αγώνων εκτός από τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι δύο αθλήτριες, όταν η χρυσή Παγκόσμια πρωταθλήτρια Αρετή Αθανασοπούλου και η ασημένια Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Τι ωραιότερο για τα κορίτσια του Γιώργου Σταυρόπουλου από το να αναγνωρίζουν την προσπάθειά τους, αθλήτριες που αποτελούν πρότυπα για τους μικρότερους αθλητές και αθλήτριες του τάε κβον ντο.

Continue Reading
Advertisement

Facebook