Connect with us

SUPER LEAGUE 1

Φεύγει από τον Απόλλωνα Σμύρνης η οικογένεια Μονεμβασιώτη

Published

on

fcapollon.gr

Την απεμπλοκή του ιδίου και της οικογένειάς του από τα διοικητικά της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προανήγγειλε με σχετική συνέντευξη Τύπου χθες ο ηγέτης της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Εκτός των άλλων δε, με ανακοίνωσή του ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα, ο κ. Μονεμβασιώτης ξεκαθάρισε ότι από δω και στο εξής θα υπάρχουν καθυστερήσεις πληρωμών και μείωση προσωπικού, ενώ θα εξυπηρετούνται μόνο οι απολύτως απαραίτητες υποχρεώσεις, ώστε να μην υπάρξουν τιμωρίες για την ομάδα.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης μεταξύ άλλων ανέφερε:«Συμπληρώθηκαν 3,5 χρόνια από τη στιγμή που η οικογένειά μας ενεπλάκη με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το ποδόσφαιρο για εμάς ήταν ένα άθλημα, μια πηγή χαράς. Δυστυχώς κατάντησε για εμάς να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να φεύγουμε στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι. Με τη σημερινή μας παραίτηση θα προσπαθήσουμε να γίνουμε κανονικοί άνθρωποι. 

Οι εξελίξεις του Απόλλωνα τρέχουν. Μετά από ένα ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στην Κέρκυρα, ακολούθησε μια ανακοίνωση που βασίστηκε σε τέσσερα σκέλη. Μίλησε για σωματεία που έχουν διακριτική αντιμετώπιση. Μετά απ’ αυτήν την ανακοίνωση δεν ακούσαμε έναν δημοσιογράφο να πει κάτι για το διαιτητή, που ήταν καθ΄όλα άριστος. Όμως μετά την κόκκινη που του υποδεικνύει ο 4ος, βγάζει μια ένοχη στάση, θέλοντας να τελειώσει το παιχνίδι χωρίς να αφήσει κάποιον με το παράπονο. Ενώ ήταν ματς που ίσως να έγιναν και 15′ καθυστερήσεις έδειξε μόνο τρία λεπτά. Το δεύτερο θέμα που θίξαμε ήταν στην παραδοχή αποτυχίας στελέχη-ποδοσφαιριστές. Τελείωσε ο μήνας του μέλιτος με τους παίκτες και τα στελέχη. Επίσης, έγινε σαφές ότι οι άνθρωποι της σημερινής διοίκησης αποχωρούν από τον Απόλλωνα. Έχουμε χλευαστεί επειδή έχουμε τολμήσει να το πούμε αυτό άλλες δύο φορές.

Η θέση της εταιρίας είναι καθαρή, έχει μηδενικές υποχρεώσεις και ψάχνουμε τον τρόπο να απεμπλακούμε. Δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον από πουθενά. Πήραμε πρωτοβουλία και ήρθαμε σε επαφή με κάποιους σοβαρούς επιχειρηματίες, αλλά δεν θέλουν να εμπλακούν σ’ αυτό το ποδόσφαιρο. Έγινε μια σημαντική επαφή με τον κ. Βελλή, που μας απάντησε ότι ”δεν επιθυμώ να εμπλακώ με τα διοικητικά του Απόλλωνα ούτε τώρα ούτε στο μέλλον”».

Στη συνέχεια, ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα εξήγησε ότι η διοίκηση θα είναι πλέον υπηρεσιακή. Τι σημαίνει αυτό; «Μείωση προσωπικού, το θέμα προπονητικού κλείνει, περιορίζεται το μπάτζετ και πληρώνονται μόνο τα απαραίτητα για να μην υπάρξουν προβλήματα με μηδενισμούς. Υπάλληλοι, ποδοσφαιριστές με καθυστέρηση. Θα προσπαθήσουμε να μεταβιβάσουμε τις μετοχές. Αν δεν υπάρξει κάποιος ενδιαφερόμενος, θα κοιτάξουμε να προσφέρουμε τις μετοχές σ’ έναν ανεξάρτητο σύλλογο, όπως είναι ο σύλλογος “Αναγέννηση”, που πολεμά τις προσπάθειές μας. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που δημιουργούν κρίση. Είναι αυτοί που είναι με το μέρος της προηγούμενης διοίκησης. Είναι αυτοί που χτύπησαν τον κ. Κασναφέρη.

Όταν νικούσε η ομάδα ήταν στεναχωρημένοι, όταν δεν ανέβηκε η ομάδα ήταν χαρούμενοι γιατί πίστευαν ότι θα έρθουμε σε δύσκολη θέση και θα αποχωρήσουμε. Χτύπησαν μια υπάλληλο την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα απειλούν με ξυλοδαρμό τον προπονητή ακαδημιών του Απόλλωνα, θα κινηθούμε νομικά και ποινικά. Δημιουργούν συνεχώς κρίσεις. Επειδή δεν αντέχουμε άλλο αυτό το μπούλινγκ που γίνεται σε εμάς, αποχωρούμε».

Ο κ. Μονεμβασιώτης, αφού έκανε έναν απολογισμό της πορείας του Απόλλωνα τα προηγούμενα χρόνια, τόνισε για το σχεδιασμό της εφετινής χρονιάς: «Επειδή δεν έχουμε χρόνο να ασχολούμαστε εμείς με την ομάδα, πιστεύουμε στο αγγλικό μοντέλο και γι αυτό βάλαμε σ’ αυτό τον πόστο τον κ.Κασναφέρη. Είναι ο καλύτερος στην κατηγορία σ’ αυτό που κάνει. Είναι τόσο οργανωτικός, που στη Θήβα πηγαίνουμε και έχει κανονίσει μέχρι και τα διόδια του πούλμαν.

Ο Κασναφέρης θα φύγει την ημέρα που θα αλλάξει η διοίκηση. Το ότι είναι στον πάγκο και μιλάει λίγο παραπάνω, είναι λόγω του ότι είναι αυθόρμητος. Η ομάδα είναι καινούρια, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που συζήτησαν μαζί μας (Μανιάτης, Κούτρης, Σηφάκης), αλλά βρήκαν καλύτερες προτάσεις στο εξωτερικό. Τα χρήματα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ λίγα κι οι φόροι πολύ μεγάλοι. Στον Μανιάτη ήρθε πρόταση 1.000.000 ευρώ για δύο χρόνια από την Τουρκία. Μανούσος, Βασιλακάκης, Μουνάφο επέλεξαν να πάνε σε καλύτερη ομάδα για να νιώσουν πιο ασφαλείς».

SUPER LEAGUE 1

ΑΕΚ: Παραμένουν εκτός κανονικού προγράμματος Άμραμπατ και Μουκουντί ενόψει Άρη

Published

on

Τόσο ο Νορντίν Άμραμπατ όσο και ο Αρόλντ Μουκουντί ακολούθησαν ξανά ατομικό, με την ΑΕΚ να συνεχίζει την προετοιμασία της για το ματς με τον Άρη.

Για την ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», να παραμείνει στην κορυφή και στη συνέχεια να στρέψει την προσοχή της στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στα μεγάλα επίσης ματς που θα ακολουθήσουν απέναντι σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό εκτός έδρας. Παιχνίδια που θα κρίνουν τον τίτλο.

Η Ένωση συνεχίζει την προετοιμασία της για το ματς στη Θεσσαλονίκη με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει τέσσερις απουσίες. Τις δύο γνωστές των Λιβάι Γκαρσία και Στάνκοβιτς και εκείνες των Άμραμπατ και Μουκουντί, όπως διαβάσατε στο ρεπορτάζ από τη χθεσινή ανοικτή προπόνηση στα Σπάτα.

Ο Μουκουντί είχε αποχωρήσει χθες στα μισά του προγράμματος λόγω ενοχλήσεων και συνέχισε την Πέμπτη ατομικό, ενώ και ο Άμραμπατ, που είχε προφυλαχθεί χθες με συντηρητικό πρόγραμμα, προπονήθηκε και αυτός ατομικά και νεότερα αναμένονται πλέον και για τους δύο στην αυριανή προπόνηση της Παρασκευής για να φανεί αν θα είναι διαθέσιμοι.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Super League (playoffs): Ο Πορτογάλος Μιγκέλ Νογκέιρα στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ξένος VAR στο Άρης – ΑΕΚ

Published

on

Η ΚΕΔ όρισε τον Πορτογάλο διαιτητή, Μιγκέλ Νογκέιρα για το μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των playoffs, μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ξένος VAR στο Άρης – ΑΕΚ.

Την Κυριακή (21/04) ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής των playoffs, με σπουδαία παιχνίδια. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στις 20:30 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Για το εν λόγω ματς, η ΚΕΔ όρισε τον Πορτογάλο διαιτητή Μιγκέλ Νογκέιρα, ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Πέδρο Νούνο και Ντουάρτε Μπρας. Στο VAR θα είναι Μπρούνο Αλεξάντρε ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Τσαγκαράκης.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Παναθηναϊκός: Κατοστάρης ο Κώτσιρας

Published

on

Ο Γιάννης Κώτσιρας έγινε… κατοστάρης μιας και συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του οποίου μνημόνευσαν το επίτευγμα του Έλληνα αμυντικού.

Ξεχωριστό ήταν το χθεσινό (14/04) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον Γιάννη Κώτσιρα.

Κι αυτό καθώς ο Έλληνας ακραίος αμυντικός συνδύασε την επικράτηση της ομάδας του απέναντι στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου με 3-1 και ανατροπή με την 100η εμφάνισή του με το «τριφύλλι»!

Ο Κώστιρας αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2021, από τον Αστέρα Τρίπολης, κατακτώντας έκτοτε το Κύπελλο Ελλάδας το 2022 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, εκτός από τις 100 συμμετοχές, ο 31χρονος άσος έχει δώσει και επτά ασίστ, ενώ αντιθέτως δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει για λογαριασμό των «πράσινων».

Το συμβόλαιό του Κώτσιρα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με την ανανέωσή του ωστόσο να θεωρείται σχεδόν σίγουρη αφού αποτελεί επιθυμία και του Παναθηναϊκού.

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ21 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ4 hours ago

Άρης Πατρών: Ομάδα με δυναμική και με τον πήχη ψηλά

Α2 ΕΣΚΑΗ9 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Πυρσός εύκολα νίκησε τον Αιγέα στο κλειστό Αλεξιώτισσας

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ4 hours ago

Τέλος οι Μούλντερ και Μπόονεν από την Παναχαϊκή

Α2 ΕΣΚΑΗ10 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Με επιθετική πολυφωνία «άσος»- χρυσάφι για τη Νίκη Πρ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17 hours ago

Στους 4 του Conference ο Ολυμπιακός, με ήρωα τον Τζολάκη στην πιο μεγάλη βραδιά της ιστορίας του

ΜΠΑΣΚΕΤ22 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

Α2 ΕΣΚΑΗ4 hours ago

Ο Προφήτης Ηλίας «άλωσε» την έδρα του πρωταθλητή Διαγόρα! (+Βαθμολογία)

ΠΟΛΟ20 hours ago

Πρώτο βήμα ανόδου για ΝΕΠ, 11-10 τον Άρη Θεσσαλονίκης με ανατροπή

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ23 hours ago

Καλή παρουσία του Προμηθέα στο ΣΕΦ και ήττα (80-69) από τον Ολυμπιακό

Facebook