Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Γ. Βασιλειάδης: «Έχω 30 εκατομμύρια έτοιμα…»

Καλά τα λέει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στο πλάνο που έχει ορίσει για την αναδιάρθρωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως εκεί που δέχεται την κριτική από πολλές ΠΑΕ (κυρίως τις πιο μικρές), είναι για το τι θα γίνει από τη 2η σεζόν και έπειτα στο «φλέγον» ζήτημα του οικονομικού για τις ομάδες.

Γιατί ναι μεν για την πρώτη σεζόν ο Υφυπουργός έχει έτοιμα για… μοίρασμα τα 30 εκατομμύρια, αλλά μετά; Τι θα γίνει με αυτούς που δεν θα βρεθούν στη νέα Σουπερλιγκ των 10 ή 12 ομάδων από τη μεθεπόμενη χρονιά;

Και εκεί είναι που αρχίζουν τα παράπονα που λένε ότι πάμε σε πρωτάθλημα «κλειστό» μιας συγκεκριμένης «ελίτ» και όλοι οι άλλοι από κάτω… στην πείνα. Όμως ο Βασιλειάδης ξέρετε τι λέει σε όλους αυτούς; «Πάρτε για φέτος τα λεφτά που είναι πάρα πολλά, λεφτά που δεν θα τα βρείτε αλλού μιας και είστε χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο και από του παραχρόνου… βλέπουμε».

Από την έντυπη έκδοση της «Match Αχαίας«

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Βασιλειάδης σε Μαρλαφέκα: «Άλλοι αποφασίζουν για το πλάνο μου»

Η Παναχαϊκή είναι δεδομένο ότι από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το πλάνο της αναδιάρθρωσης των εθνικών κατηγοριών από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, παρακολουθεί από πολύ κοντά όλα τα τεκταινόμενα.

Από την αρχή άλλωστε η ΠΑΕ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Βασιλειάδη, καθώς ο ίδιος ο Υφυπουργός αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το εγχείρημα των «Συμμάχων» που ανέλαβαν την Παναχαϊκή πριν από δυο χρόνια με μοναδικό στόχο να την επαναφέρουν στην μεγάλη κατηγορία, μέσα από ένα πλάνο που συνεχίζει να πατάει σε πολύ στέρεες βάσεις.

Έτσι λοιπόν και τώρα, που το ζήτημα αυτό είναι στην πιο κρίσιμη καμπή του, οι πληροφορίες της «Match» κάνουν λόγο για επικοινωνία του Πλάτωνα Μαρλαφέκα με τον Γ. Βασιλειάδη για να μάθει η ΠΑΕ από πρώτο χέρι τα διαδραματιζόμενα και τα οποία όσο ακόμη δεν οριστικοποιούνται, τόσο και κρατάνε σε στασιμότητα τον «κοκκινόμαυρο» προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Μάλιστα, λέγεται ότι η απάντηση του κ. Βασιλειάδη ήταν ξεκάθαρη, αναφέροντας χαρακτηριστικά στον εκ των κορυφαίων διοικητικών παραγόντων της Παναχαϊκής μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:

«Από την δική μου πλευρά, αυτό που ήταν να κάνω, το έκανα με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο που αποτελεί άλλωστε και βούληση της Πολιτείας. Τους έχω καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση που αφορά το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο και το βιώσιμο μέλλον του, με πλάνο που οδηγεί σε μείωση των ομάδων, μια μείωση που είναι απόλυτη προτεραιότητα για εμάς και εγγυάται ένα μακροπρόθεσμο οικονομικό μέλλον στο ποδόσφαιρο.

Από κει και πέρα, οι ίδιες οι ομάδες είναι αυτές που θα κληθούν να πάρουν την τελική τους απόφαση, εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω», ήταν τα λόγια του.

Μαρλαφέκας: «Στο ακουστικό μας…»

Σε ότι αφορά την επόμενη μέρα στην Παναχαϊκή, ο Πλ. Μαρλαφέκας δεν είχε να «καταθέσει» κάτι νεότερο, όσο αυτή η εκκρεμότητα δεν λύνεται οριστικά.

«Τι να κάνουμε, εμείς είμαστε κυριολεκτικά στον αέρα» διερωτήθηκε και άδικο δεν έχει. «Θα περιμένουμε αναγκαστικά μέχρι και τις 25 του μήνα, όπου εκεί θα παρθεί η οριστική απόφαση και μετά, θα έχουμε πολλά να προγραμματίσουμε για τη νέα χρονιά στην ομάδα μας», υπογράμμισε στα λεγόμενά του.

Διάβασε Περισσότερα

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Ανοιχτές προπονήσεις νεαρών τερματοφυλάκων στην Αγυιά

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε ότι την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 θα διοργανώσει ανοικτές προπονήσεις για την στελέχωση αγωνιστικών τμημάτων υποδομής κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2018/19 για τερματοφύλακες γεννηθέντες τα έτη 2000, 2001 και 2002.

Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο Γήπεδο Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης (Αγυιά) με ώρα συγκέντρωσης τις 08.30 πμ.  Γεννηθέντες τα έτη 2003, 2004 και 2005 θα προσέλθουν την Τετάρτη 27 Ιούνιου 2018 και ώρα συγκέντρωσης στις 08.30πμ.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει  να αποστείλει εκδήλωση ενδιαφέροντος στο e – mail της γραμματείας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: [email protected].

Για τυχόν διευκρινίσεις ή/και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς : Δευτέρα έως και Παρασκευή: 10.00 έως και 16.00 στο Τηλ. 218 218 9913

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι νεαροί τερματοφύλακες για να λάβουν μέρος στην προπόνηση θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να φέρουν μαζί τους:

  • Αντίγραφο πιστοποιητικού γέννησης
  • Γραπτή άδεια από τους νόμιμους κηδεμόνες του που του επιτρέπουν να λάβει μέρος σε προπονήσεις με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής
  • Πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση που του επιτρέπει να λάβει μέρος σε προπονήσεις ποδοσφαίρου
  • Άδεια από την ομάδα / Ακαδημία του αθλητή – είτε έχει δελτίο, είτε όχι – που του επιτρέπει να λάβει μέρος σε προπονήσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891
Διάβασε Περισσότερα

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Ο Γκίνο «κλείνει» στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Δημήτρης Γκίνο τα έχει βρει με τον Απόλλων Σμύρνης και μόλις μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Παναχαϊκή θα ανακοινωθεί.

Γκίνο και Παναχαϊκή χώρισαν τους δρόμους τους με την ομάδα της Πάτρας να ανακοινώνει ότι οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ωστόσο, αυτό που απομένει είναι να φανεί πως ο παίκτης είναι ελεύθερος και από την ΕΠΟ για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Ριζούπολη.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook