Connect with us

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α΄ κατηγορία: Ηγείται ο Σπανός στους σκόρερς

Published

on

Η Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Αχαϊας έχει διανύσει τις 4 πρώτες στροφές της, αφού χθες διεξήχθη η 4η στροφή για το πρωτάθλημα, που κρίνεται ενδιαφέρον και επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Ο Ανδρέας Σπανός της Αναγέννησης Πατρών έχει σημειώσει 4 τέρματα και χθες κόντρα στον Δαβουρλή άνοιξε τον χορό των γκολ, με την ομάδα του να κερδίζει τον Δαβουρλή Κ’ 92 με 3-2.

Πάμε να δούμε τους σκόρερς του πρωταθλήματος, όπως έχουν διαμορφωθεί, μετά από 4 αγωνιστικές:

4 ΓΚΟΛ: Σπανός (Αναγέννηση Π.)

3 ΓΚΟΛ: Βασιλόπουλος (Άρης Π.), Λαζανάς (Θύελλα Π.), Αρφαράς(Αναγέννηση Π.), Λυμπέρης (Άρης Π.), Ανδρεόπουλος (Εθνικός Σαγ.), Πρέμπτο (Δαβουρλής Κ΄92)

2 ΓΚΟΛ: Παρτάλης (Λιμνοχώρι), Λαμπρόπουλος (Φωστήρας), Αθανασόπουλος (Ατρόμητος Π.), Ζαφειράκης (Δαβουρλής), Παπουτσής, Γραμματικόπουλος (Πανμοβριακός), Λάτσης, Μιχαλόπουλος (Λέων Αλισσού), Αθανασόπουλος (Εθνικός Σαγ.), Μαντάς (Αετός Π.), Τσίτσαρης (Δόξα Παρ.), Βασιλόπουλος (Άρης Π.)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ατρόμητος Π.: Με σοβαρές ελλείψεις στα μπαράζ

Published

on

«Λαβωμένος» θα μπει στα μπαράζ με έπαθλο τη Γ΄Εθνική ο Ατρόμητος. 

Οι πολύπειροι Γκάτσης και Στεργίδης δύσκολα θα προλάβουν τα παιχνίδια (ιδίως ο Γκάτσης). Θυμίζουμε ότι ο πρώτος ήταν και πρώτο «κανόνι» φέτος με 39 τέρματα. 

Κομβική είναι και η απουσία του Χριστόπουλου, που ακόμα δεν έχει αποχωριστεί τις πατερίτσες. Παράλληλα προστέθηκε ο τραυματισμός του Κωστή, που αποχώρησε από το ματς με τον Άρη στο 25’ (φωτό). 

Με «σουβενίρ» τραυματισμού έφυγε και ο Αγγελόπουλος και μιλάμε για «πεντάδα» παικτών που έχουν «γεμάτη» παρουσία στις τάξεις του Ατρόμητου. 

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Σπανός: Η φάση στο ντέρμπι με τον Ατρόμητο που έδειξε το ήθος του

Πραγματικός συμπαίκτης σε ντέρμπι με ένταση που κρινόταν ο τίτλος

Published

on

Πέραν των ικανοτήτων του και της αξίας του σαν επιθετικός, ο Γιάννης Σπανός αποτελεί ένα από τα καλύτερα παιδιά στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Αχαΐας.

Πάντα με το χαμόγελο, σεβόμενος κάθε αντίπαλο, όπως επίσης τον σέβονται αντίστοιχα.

Μία φάση στο ντέρμπι του Άρη με τον Ατρόμητο πιστοποίησε για πολλοστή φορά τον χαρακτήρα του. Τη στιγμή που το ντέρμπι “άναψε”, με την αποβολή του Πανάρετου, ο ποδοσφαιριστής του Άρη ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

Ωστόσο η “φωτιά” που είχε ανάψει με την απόφαση του Κώστα Ανδριανού, έσβησε με την αγκαλιά του Σπανού στον Πανάρετο και ένα φιλί στο κέφαλι, που έριξε τους παλμούς του αποβληθέντα.

Πραγματικός συμπαίκτης και παράδειγμα για την ομάδα του. Πόσο μάλλον να λειτουργείς τόσο ψύχραιμα σε ένα ντέρμπι για γερά νεύρα, που διακυβευόταν ολόκληρο πρωτάθλημα.

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καραπίτσος στη Match Αχαΐας: «Ήμασταν καλύτεροι, έλειψε το γκολ»

Published

on

«Από τότε που ανέλαβα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και άλλαξε η ψυχολογία, μαζί με κάποια πράγματα στην τακτική, που μας βελτίωσαν.  

Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι, είχαμε φάσεις, αλλά μας έλειψε το 2ο γκολ. Σίγουρα η γρήγορη ισοφάριση μας χάλασε τη συγκέντρωση και ήταν η μοναδική απειλή του αντιπάλου. 

Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μου και ο κόσμος που μας στήριξε», ανέφερε ο τεχνικός του Άρη Πατρών στη «Match», Χρήστος Καραπίτσος, έπειτα από τον “τελικό” με τον Ατρόμητο Πατρών στα Ζαρουχλέικα. 

Continue Reading
Advertisement

Facebook