Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Κ. Κατσουράνης: “Να φέρουμε ήθος στο ποδόσφαιρο”

Published

on

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για την πορεία της Παναχαϊκής στη φετινή Football League, τη μάχη της κορυφής της Superleague, ενώ τόνισε πως πρέπει να βελτιωθούν οι υποδομές προκειμένου να πηγαίνει ακόμη περισσότερος κόσμος στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena FM 89.4:

Για την φετινή πορεία της Παναχαϊκής: «Πρέπει να υπάρχει τεχνογνωσία. Απλά πράγματα κάνουμε, δεν κάνουμε κάτι το φοβερό με αγάπη, με σεβασμό».

Για την αξία που έχει το όνομα του σε σχέση με τους χρηματοδότες της ομάδας: «Η Παναχαϊκή είναι νεοφώτιστη ομάδα η οποία έχει οργάνωση. Λέμε αλήθειες στον κόσμο».

Για το αν ο ίδιος κάνει σκάουτινγκ: «Το σκάουτινγκ γίνεται μετά τα παιχνίδια βλέποντας τα βίντεο από τους αγώνες. Αυτή είναι η δουλειά μας».

Για το ποιος αποφασίζει για τις μεταγραφές: «Tην επιλογή την κάνει ο προπονητής, ο βοηθός του, εγώ και τώρα πλέον και ο Πάρης Γεωργακόπουλος, ο οποίος είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και έχει περίπου ένα μήνα που είναι στην ομάδα».

Για τον Πάρη Γεωργακόπουλο: «Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του Πάρη είναι αποδεδειγμένη εδώ και χρόνια. Εμάς μας ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα το ήθος των ποδοσφαιριστών».

Για την Παναχαϊκή η οποία είναι σε τροχιά ανόδου μαζί με τον Άρη: «Για όλες τις ομάδες είναι πολύ νωρίς. Είναι ένας… γολγοθάς και δεν θα είναι εύκολο και αυτός νομίζω που θα έχει βάθος στον πάγκο θα πάει και πιο καλά»

Για το αν θεωρεί ότι η Παναχαϊκή έχει ήδη ανέβει: «Για μένα δεν είναι τίποτα δεδομένο».

Για το αν οι ομάδες πρέπει να λειτουργούν σωστά: «Εμείς αυτό που προσπαθούμε να βγάλουμε προς τα έξω είναι ότι είμαστε μία ομάδα η οποία πάνω απ’ όλα θέλει να φέρει ήθος στο ποδόσφαιρο».

Για την συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον διαιτητή: «Προσπαθούμε να κάνουμε απλά πράγματα που λείπουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν θα έπρεπε να λείπουν».

Για το πρωτάθλημα της Superleague: «Η δικιά μου πρόθεση είναι να δούμε ένα πρωτάθλημα που δεν θα έχει κακά πράγματα εκτός γηπέδου, να έχει ενδιαφέρον, να κριθεί μέσα στο γήπεδο και όποιος είναι καλύτερος να το πάρει και οι άλλοι τρεις να τον χειροκροτήσουν».

Για την φετινή ανταγωνιστικότητα στο πρωτάθλημα της Superleague: «Συζητάμε για το που οφείλεται η κανονικότητα. Νομίζω ότι γίνεται το αυτονόητο. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε πολύ. Αυτό πρέπει αν γίνεται πάντα. Δεν νομίζω ότι έχει μικρύνει η ψαλίδα. Κατά την δικιά μου γνώμη έχουμε μία διαιτησία η οποία έχει σταθεί στο ύψος της».

SUPER LEAGUE 2

Τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο (vid)

Published

on

Η Super League 2 έδωσε στη δημοσιότητα τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και πλέι άουτ του Νότιου Ομίλου Super League 2.

Μεταξύ αυτών και το στραβοπάτημα της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα στην Αγυιά.

 

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Πότε παίζει με Διαγόρα και Παναθηναϊκό Β’

Οι ημερομηνίες της 3ης και της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Published

on

Μετά τον ορισμό της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο της Super League 2, με την Παναχαϊκή να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Β’ το Σάββατο (30/03, 16:00) στο Ρέντη, οι «κοκκινόμαυροι» απέκτησαν και μία εικόνα για το πότε θα διεξαχθούν και οι δύο επόμενες αγωνιστικές.

Έτσι, όπως όλα φαίνονται στην 3η αγωνιστική θα ταξιδέψει στη Ρόδο την Πέμπτη (04/04) για να αντιμετωπίσει τον Διαγόρα, ενώ στην 4η θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό Β’ στην Αγυιά, με την αναμέτρηση να πηγαίνει για την Δευτέρα (08/04).

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Ορίστηκε ο διαιτητής στο Ολυμπιακός Β΄-Παναχαϊκή

Published

on

Το Σάββατο στις 16:00 (30/3) η Παναχαϊκή δοκιμάζεται στον Ρέντη για την 2η στροφή των πλέι-άουτ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β΄.

Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Λάζαρος Ρεντίφης από την Ανατολική Αττική. Βοηθοί του θα είναι οι Μητροφάνης και Σούζας από τον ίδιο Σύνδεσμο. 

Continue Reading
Advertisement
Α2 ΕΣΚΑΗ22 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Σείριος «ζωντανός» για παραμονή, μεγάλη νίκη επί του Πήγασου * ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ20 hours ago

Απόλλων Carna: «Γύρος θανάτου» πέντε αγωνιστικών!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ18 hours ago

Προμηθέας: Ο Νάσος Μπαζίνας ανεβαίνει σε συμμετοχές

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ23 hours ago

Παναχαϊκή: Πότε παίζει με Διαγόρα και Παναθηναϊκό Β’

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ15 hours ago

Ήταν «φίσκα» η Περιβόλα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

ΒΟΛΕΙ21 hours ago

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αλέξανδρου Ράπτη η Ιταλία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ20 hours ago

Εθνική Ελλάδας: Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της γαλανόλευκης

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ17 hours ago

Η ΕΛ.ΑΣ. ανέβαλε τον αγώνα της Κυριακής του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

ΧΑΝΤΜΠΟΛ18 hours ago

Αυλαία για την Ακαδημία των Σπορ στην Νέα Ιωνία

ΠΟΛΟ22 hours ago

Έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος αθλητής του ΝΟΠ Κώστας Θεοχάρης – Η ανακοίνωση των “δαιμόνων”

Facebook