Connect with us

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος λύνει τη σιωπή του

Ο Πατρινός φόργουρντ Φώτης Λαμπρόπουλος αποκαλύπτεται στην «Match», μιλώντας για τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ, την χρυσή «φουρνιά» της Απολλωνιάδας με τις κατακτήσεις των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων σε παιδικό και εφηβικό, καθώς και την καριέρα του στο επαγγελματικό μπάσκετ.

Πως είναι τα πράγματα σε Αργεντινή και Βενεζουέλα, τι ακριβώς ισχύει για το ενδιαφέρον των πατρινών ομάδων και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες δηλώσεις σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γιώργο Παντελή.

Φώτη, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Που, πότε και γιατί ξεκίνησες να παίζεις μπάσκετ;

Ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ στα ανοιχτά του Προφήτη Ηλία σε ηλικία 10-11 χρονών. Αρχικά με είχε κερδίσει το ποδόσφαιρο, όμως γρήγορα το γύρισα στο μπάσκετ και δεν το μετάνιωσα.

Πότε ξεκίνησες στην Απολλωνιάδα, ποιους προπονητές συνάντησες;

Μετά από 1-2 χρόνια ο πατέρας μου πήρε την πρωτοβουλία να πάω στην Απολλωνιάδα, που υπεύθυνοι ήταν ο Θάνος Λουκόπουλος και ο Κώστας Ζωγόπουλος. Αργότερα ξεκίνησαν και οι διακρίσεις με τα τμήματα Παίδων και Εφήβων. Όλα τα παιδιά ήμασταν από τις ακαδημίες, ένα δεμένο σύνολο που είχαμε την στήριξη των γονιών μας. Είχαμε προπονητή τον Ανδρέα Κολλυρόπουλο, που μας βοήθησε όλους σε πολλά επίπεδα.

Πάνω αριστερά: Τσοκόλης-Κολλυρόπουλος-Μπένος – Θεριανός.
Κατω:( Λιανός- Ζάγκλας -Σαμαράς- Αναγνωστόπούλος-Κανελλόπουλος-Κομματάς-Χριστοδουλόπουλος- Τσαγκαράς

 

Ταυτόχρονα αγωνιζόσουν με την Απολλωνιάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Γιατί δεν πήγες στον Απόλλωνα;

Τότε υπήρχε η γνωστή κόντρα των προέδρων της ΚΑΕ Απόλλων (Νίκος Καραπάνος) με την Απολλωνιάδα (Γιάννης Βερβίτας), όπου δεν υπήρχε συνεργασία και λειτουργούσαν σαν δύο διαφορετικές ομάδες. Έτσι τα κατάφερε μόνο ο Ανδρέας Κανελλόπουλος να πάει στον Απόλλωνα από την χρυσή «φουρνιά» μας, ενώ για εμένα δυστυχώς οι διενέξεις αυτές δεν με άφησαν να φορέσω την «μελανόλευκη» φανέλα, αναζητώντας άλλο τρόπο να μπω πλέον στον επαγγελματικό χώρο του μπάσκετ.

Διάλεξες λοιπόν το δύσκολο δρόμο… Οι κινήσεις σου ποιες ήταν ώστε να ξεκινήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο;

Ήταν πολλές οι δυσκολίες, αλλά ευτυχώς βρέθηκε ο τρόπος να φύγω για το εξωτερικό. Κατάφερα να βρω ομάδα για τέσσερις μήνες σε χαμηλή κατηγορία της Ισπανίας και την επόμενη χρονιά μπόρεσα να βρω συμβόλαιο στην Β’ εθνική της Ισπανίας, όπου παρέμεινα πέντε χρόνια.

Στην συνέχεια επέστρεψες στην Ελλάδα σε Λάρισα και Ηρακλή, αλλά τελικά στράφηκες και πάλι στο εξωτερικό…

Δυστυχώς και οι δύο αυτές ομάδες από την ελληνική Λίγκα δεν έδειξαν οικονομική συνέπεια, άλλωστε ακόμα υπάρχουν δεδουλευμένα(!). Σαν αθλητής από τη μεριά μου είχα συνηθίσει να δουλεύω σε οργανωμένα και επαγγελματικά πρότυπα, για αυτό επέστρεψα στο Ισπανικό πρωτάθλημα για να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου.

Και εκεί φυσικά έμεινες άλλα πέντε χρόνια, όμως επέστρεψες στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αρκαδικού και από εκεί στον Απόλλωνα.

Για οικογενειακούς λόγους αλλά και λόγω της υποχρεωτικής μου στράτευσης έπρεπε να είμαι στην Ελλάδα. Έκλεισα στον Αρκαδικό παρά το γεγονός ότι δεν ήταν πολύ καλά τα πράγματα εκεί. Έψαχνα για κάτι καλύτερο, τελικά όμως υπέγραψα στην ομάδα της Τρίπολης. Τον Ιανουάριο και παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι δεν δέχθηκα κάποια κρούση, με προσέγγισε με ωραίο τρόπο ο Απόλλωνας και συμφώνησα με την ομάδα. Από την πρώτη μέρα στην Πάτρα έδωσα το 100%, βοηθώντας τον Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους του.

Υπήρξε πρόταση του Απόλλωνα για συνέχιση της συνεργασίας; Ποιος ήταν ο λόγος που χρειάστηκε πάλι να ξενιτευτείς;

Δεν υπήρξε κάποια επίσημη πρόταση από τον Απόλλωνα, «ψαχνόμουν» πάλι να φύγω για εξωτερικό, και αφού δέχτηκα πρόταση που με ικανοποιούσε από την Μπόκα Τζούνιορς, δεν δίστασα να πάω.

Τι εμπειρίες αποκόμισες από τα δύο χρόνια στο Μπουένος Άιρες;

Είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λόγω του καιρού, λόγω των 50 αγώνων και των πολλών και μεγάλων ταξιδιών. Χρειάζεται να προσαρμοστείς το συντομότερο δυνατό για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στο αγωνιστικό πρόγραμμα και στην καθημερινότητα σου. Στα δύο χρόνια που ήμουν εκεί, με ακολούθησε η οικογένεια μου, με βοήθησε και η γλώσσα που είναι παρόμοια με την Ισπανική, εγκλιματίστηκα άμεσα και έτσι μπόρεσα να προσφέρω στην ομάδα. Η Μπόκα Τζούνιορς έχει τεράστια ιστορία στο ποδόσφαιρο, όμως οι φίλαθλοι στηρίζουν όλα τα αθλήματα της ομάδας.

Πως πρόεκυψε το μηνιαίο συμβόλαιο στην Βενεζουέλα και πως ήταν εκεί η καθημερινότητα;

Με το που τελείωσαν οι υποχρεώσεις μου στο Αργεντίνικο πρωτάθλημα, υπήρξε ένα ενδιαφέρον από τη Βενεζουέλα, αλλά ήθελα να επιστρέψω Ελλάδα. Δέχθηκα όμως μια βελτιωμένη πρόταση και τελικά συμφώνησα και πήγα εκεί χωρίς την οικογένειά μου, μιας και το χρονικό διάστημα ήταν μικρό (1 μήνας). Η ζωή στη Βενεζουέλα είναι εντελώς διαφορετική από τις περισσότερες χώρες που παίζεται μπάσκετ, υπάρχουν θέματα ασφαλείας καθώς γίνονται πολλά επεισόδια στους δρόμους, οι παίκτες δεν έχουν ελευθερία κινήσεων και ουσιαστικά είναι μεταξύ γηπέδου και ξενοδοχείου. Η οργάνωση λείπει στον μπασκετικό τομέα, αλλά πήγαν όλα καλά και τα πράγματα δεν ήταν τελικά τόσο άσχημα όσο παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ για το γενικότερο χάος που επικρατεί στην χώρα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχε κάποια προσέγγιση από τις πατρινές ομάδες για την επόμενη χρονιά;

Έγινε μια διερευνητική επαφή από τον Απόλλωνα, αλλά ακόμα δεν υπάρχει ούτε προπονητής στην ομάδα για να γίνει κάποια κρούση ουσίας. Από την άλλη μεριά, ο Προμηθέας είχε κάνει μια κρούση στον μάνατζερ μου, η όποια δεν προχώρησε και  παρέμεινε σε φιλολογικό επίπεδο. Ίσως επειδή ήμουν κι εγώ στο εξωτερικό και δεν μπορούσε να γίνει με διαφορετικό τρόπο προσέγγιση από την πατρινή ομάδα.

Πως βλέπεις το ξεπέταγμα του Προμηθέα στην ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ και την στροφή στο Ελληνικό στοιχείο ενόψει και της παρθενικής του παρουσίας στο Champions League;

Ο Προμηθέας κατάφερε από την δεύτερη χρονιά να κάνει εξαιρετική πορεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Σίγουρα με χαροποιεί μία ομάδα από τον τόπο μου να επενδύει στον χώρο μου και πόσο μάλλον που έχει στραφεί σε Έλληνες παίκτες. Θεωρώ ότι το ρόστερ της νέας χρονιάς θα αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ένα σχόλιο για τον Απόλλωνα ενόψει του χτισίματος της ομάδας για την νέα χρονιά;

Κακά τα ψέματα, έχει καθυστερήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς για τον Απόλλωνα, όμως έχει την δυνατότητα να κάνει μια πορεία αντίστοιχη της περσινής, παλεύοντας και πάλι για άνοδο στην Basket League.

Που βλέπεις να καταλήγεις την επόμενη σεζόν;

Πιο πιθανόν είναι να συνεχίσω στο εξωτερικό. Υπάρχει ενδιαφέρον από Ελληνικές ομάδες, αλλά δυστυχώς αυτές υπολογίζουν τους ξένους περισσότερο από τους Έλληνες. Ελπίζω στο μέλλον να στραφούν στο ελληνικό στοιχείο, γιατί υπάρχει πολύ ταλέντο, κάτι που φαίνεται και από τις διακρίσεις των μικρών Εθνικών ομάδων

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ

Δ. Κάτζος: «Δεν έπρεπε να υποβιβαστεί ο Κόροιβος»

Συνέντευξη τύπου της διοίκησης της ΚΑΕ Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018 στην αίθουσα τύπου του Δ.Κ.Γ. Ήλιδας.

Εκ μέρους της διοίκησης μίλησαν ο General Manager της ΚΑΕ, Διονύσιος Κάτζος, και ο Team Manager, Άγγελος Αθανασόπουλος, κάνοντας αναφορά στον άδικο υποβιβασμό από την Α1, στο μέλλον και σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Πρώτος το λόγο πήρε ο Διονύσιος Κάτζος, ο οποίος ανέφερε:

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τη σημερινή σας παρουσία και ανταπόκριση. Είναι μια συνέντευξη τύπου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά αρχικά θα ήθελα να κάνουμε μία αναφορά στον υποβιβασμό μας από την Α1 γιατί εδώ και τρεις μήνες πολύ κόσμος μας ζητάει να βγούμε να μιλήσουμε για όλα όσα συνέβησαν.

Πρώτα πρώτα πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας και να μην το αψηφούμε το γεγονός ότι ήταν ένα μικρό θαύμα η τετράχρονη παρουσία του Κόροιβου στην Α1 και οι επιτυχίες της ομάδας στο διάστημα αυτό, με δεδομένο την περιοχή στην οποία βρισκόμαστε αλλά και τα οικονομικά μας δεδομένα. Αυτό είναι κάτι που ξένιζε και όλους τους ανθρώπους του χώρου του μπάσκετ και ενδεχομένως πολλοί να μην ήθελα τον Κόροιβο στην κατηγορία.

Ξέραμε, λοιπόν, ότι η ομάδα κάποια στιγμή θα υποβιβαζόταν, δε θα μπορούσε να μείνει για πάντα στην Α1, αφού καλά καλά πολλοί σύλλογοι με μεγαλύτερη ιστορία δεν μπορούν να το καταφέρνουν αυτό. Όμως, δεν ήταν αυτή η ώρα να υποβιβαστεί ο Κόροιβος, με βάση και την πορεία του σε όλη τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Παρόλα αυτά, όσο κι αν λέμε ότι κάτι έγινε την τελευταία αγωνιστική δεν μπορούμε να βγούμε δημόσια να πούμε κάτι, γιατί θα τρέχουμε στα δικαστήρια. Εξάλλου, τη θέση μας τη διατυπώσαμε στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ μετά το τέλος του πρωταθλήματος, όταν μας κάλεσε, και ο φάκελος θα διαβιβαζόταν στον αθλητικό εισαγγελέα, χωρίς να γνωρίζουμε αν έχει προχωρήσει ακόμα η υπόθεση. Ζητήσαμε γενικά τη συνδρομή της αθλητικής δικαιοσύνης, αλλά το δεδομένο ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στην Α2 αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αλλάξει.

Θα ήθελα, ωστόσο, να τονίσω ότι η Α2 είναι επίσης μια μεγάλη κατηγορία. Ο Κόροιβος είναι μεταξύ των καλύτερων 30 ομάδων στην Ελλάδα και δεν είναι μικρό πράγμα αυτό. Το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό και στην Α2. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη χρονιά και, όπως επισημάναμε και στην παρουσίαση του νέου μας προπονητή, ο στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Δεν θέλουμε να πούμε μεγάλα λόγια, γιατί ούτως ή άλλως ο Κόροιβος πέτυχε πολλά μεγάλα πράγματα με όλους εμάς να μη μιλάμε καθόλου και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε.

Πρέπει να σημειωθεί ότι σε αυτή τη μετάβαση από την Α1 στην Α2 ο Κόροιβος θα συνεχίσει να είναι ΚΑΕ, ανώνυμη εταιρία δηλαδή, και θα έχει μεγάλες υποχρεώσεις, όπως η εφορία, το ΙΚΑ για παράδειγμα, που θα είναι αντίστοιχες με αυτές που είχαμε τα προηγούμενα 4 χρόνια, ενώ και ο προϋπολογισμός της ομάδας θα είναι σχεδόν ίδιος σε σχέση με αυτόν που είχαμε στην Α1 κατηγορία, χωρίς την ίδια στιγμή να υπάρχουν εγγυημένα έσοδα, όπως τηλεοπτικά κλπ. Παράλληλα υπάρχουν κάποιες οφειλές από τα προηγούμενα χρόνια, ρυθμισμένες και διαχειρίσιμες, που στόχος είναι στο τέλος αυτής της περιόδου να έχουν απαλειφθεί, προκειμένου η ΚΑΕ να είναι «καθαρή».

Τα λέμε όλα αυτά για να αιτιολογήσουμε και τη δύσκολη απόφαση που λάβαμε να διατηρήσουμε στα ίδια επίπεδα τις τιμές στα εισιτήρια διαρκείας 2018-2019. Μια απόφαση που ελήφθη με τη λογική της επιπλέον οικονομικής ενίσχυσης προς την ομάδα που τη χρειαζόμαστε. Θέλουμε να είμαστε απολύτως ειλικρινείς προς τους φιλάθλους μας. Και με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε με όλη μας την ψυχή τον κόσμο μας για την καταπληκτική στήριξη που προσέφερε στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια στην Α1 αλλά και πριν. Μην ξεχνάμε ότι το γεμάτο γήπεδο της Αμαλιάδας ήταν πάντα θέμα συζήτησης αυτή την τετραετία και προκαλούσε το θαυμασμό των άλλων ομάδων.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω για άλλη μία φορά κάτι. Εμείς σαν διοίκηση έχουμε αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια ένα μεγάλο φορτίο και υποχρεώσεις. Στον Κόροιβο βρίσκονται αυτή τη στιγμή μόνο οι άνθρωποι που θυσιάζουν το εγώ τους για να πηγαίνει μπροστά η ομάδα. Εάν βρεθεί ένας άνθρωπος που να έχει τη διάθεση και προσκομίσει μία σοβαρή και βιώσιμη πρόταση, ανάλογη με την ιστορία και τη διαδρομή του Κόροιβου στο χώρο του μπάσκετ, εμείς, όπως το έχουμε τονίσει ξανά, θα παραχωρήσουμε τις θέσεις μας χωρίς καμία οικονομική απαίτηση, για να πάει μπροστά ο σύλλογος και θα είμαστε οι πρώτοι που θα στηρίξουμε και θα βοηθήσουμε μια νέα κατάσταση.

Τέλος, υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά το γήπεδο. Το Κλειστό όπως είναι σήμερα έγινε με το όραμα ενός δημάρχου, το όραμα των παραγόντων του μπάσκετ της περιοχής να φέρουν στην πόλη μεγάλες διοργανώσεις και φυσικά με την υποστήριξη του μεγαλύτερου εν ενεργεία μπασκετικού παράγοντας της χώρας μας, του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Ο Κόροιβος όμως συνέβαλε σημαντικά ώστε οι εγκαταστάσεις αυτές να λάβουν τη μορφή που έχουν σήμερα, να φιλοξενήσουν στο παρελθόν 4 πανευρωπαϊκά τουρνουά και αγώνες της Α1.

Δε μας ενδιαφέρει να εμπλακούμε στα δημοτικά, όμως ξεκαθαρίζουμε ότι οι εγκαταστάσεις αυτές πρέπει να αντιμετωπιστούν με σεβασμό. Πριν τρία χρόνια μας κάλεσε ο αντιπεριφερειάρχης κι ενώ θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά πράγματα επιδιώξαμε να γίνει μια ανακαίνιση του γηπέδου, με νέα κερκίδα, ηχητικά, αντικατάσταση του παρκέ και άλλα. Όλα αυτά, αν γίνονταν, θα ήταν περιουσία του Δήμου και όχι του Κόροιβου. Με αυτή την υπόσχεση, λοιπόν, προς τον Κόροιβο έχει εγκριθεί ένα κονδύλι αλλά για δεύτερο καλοκαίρι δε γίνονται οι απαραίτητες εργασίες για τη συντήρηση του παρκέ, το οποίο είναι σε άθλια κατάσταση, όπως μπορείτε να διαπιστώσει και μόνοι σας.

Στο Δήμο δεν έχουν αντιληφθεί την υπεραξία που έδωσε σε ολόκληρη την περιοχή ο Κόροιβος, παίζοντας για 4 χρόνια στην Α1 κατηγορία με όλους τους μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ. Άλλοι Δήμοι θα παρακαλούσαν να έχουν ομάδα στην Α1…»

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Team Manager της ΚΑΕ, Άγγελος Αθανασόπουλος, που, σε ό,τι αφορά το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, δήλωσε:

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα έχει σχεδόν συμπληρώσει το ρόστερ της και τη Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία, που λόγω της τουριστικής περιόδου, θα γίνει αρχικά στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, καθώς δεν είναι ακόμη διαθέσιμα τα σπίτια στα οποία μένουν οι αθλητές και οι προπονητές.

Άλλωστε, ήταν επιθυμία του προπονητή να ξεκινήσει νωρίτερα η προετοιμασία και είναι ευχάριστο που η ομάδα θα μπει στο γήπεδο από Δευτέρα με μεγάλη διάθεση για δουλειά, υπό τις οδηγίες του κόουτς Κώστα Σορώτου, του Φοίβου Κωστή και του Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλου, ο οποίος συνεχίζει μαζί μας και είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Κόροιβο.

Όλοι οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί αντιμετωπίζουν ως μεγάλη πρόκληση το ότι θα φορέσουν τη φανέλα του Κόροιβου κι αυτό αποδεικνύει πόσα πολλά πέτυχε η ομάδα αυτή με την παρουσία της στην Α1 και τη φήμη που απέκτησε στο χώρο του μπάσκετ. Θα δημιουργηθεί μία ομάδα που θα μάχεται μες στο γήπεδο, θα ικανοποιεί τους φιλάθλους της και, γιατί όχι, θα συνεχίσει να φέρνει ακόμη περισσότερο κόσμο δίπλα στον Κόροιβο.

Αναφορικά με τα μεταγραφικά, θα γίνει άλλη μία μεταγραφή για να κλείσει το ρόστερ, αλλά έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου πλέον, ώστε ο προπονητής να δει την ομάδα που έχει δημιουργηθεί ως τώρα μέσα από τις προπονήσεις και να πάρει τις αποφάσεις του».

Διάβασε Περισσότερα

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ

«Κοιτάζει» Δημακόπουλο ο Ηρακλής

Μπορεί ο Απόλλωνας να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάννη Δημακόπουλου, εντούτοις, ο παίκτης έχει μπει στο στόχαστρο και του Ηρακλή, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει τον πρώτο λόγο για σύναψη συμφωνίας με τον αθλητή.

Μετά από ένα νωθρό πέρασμα από την Basket League, o Δημακόπουλος αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα της Μπασκόνια και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Διάβασε Περισσότερα

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμφώνησε με Δεμερτζή και Μολφέτα ο Απόλλωνας

Έτοιμος για τις πρώτες επίσημες μεταγραφικές ανακοινώσεις είναι ο Απόλλωνας ενόψει της νέας περιόδου και ο πολύπειρος γκαρντ, Γιάννης Δεμερτζής, θα είναι αυτός που θα ανοίξει την αυλαία, αφού οι πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους μελανόλευκους, έχοντας στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στον «1», ενώ από κει και πέρα, παίκτης του Απόλλωνα θα είναι και ο Γιάννης Μολφέτας, που επιστρέφει στην ομάδα έχοντας ξεπεράσει ένα πρόβλημα στη μέση και δείχνοντας αποφασισμένος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Πρόκειται για τις πρώτες προσθήκες του Απόλλωνα ενόψει της νέας περιόδου και σε μια προσπάθεια η οποία θα έχει και συνέχεια, τόσο από την διοίκησης όσο και από τον Νίκου Βουρνά, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί αξιόμαχη και ανταγωνιστική για τη νέα περίοδο.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook