Connect with us

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Με πολυπληθή αποστολή η Δύναμη στο «Kim e Liu Ευ αγωνίζεσθαι»

Έτοιμοι να εντυπωσιάσουν είναι οι 16 αθλητές της Δύναμης Πατρών στην πρώτη τους συμμετοχή στο 9ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e liu «Ευ αγωνίζεσθαι» που θα πραγματοποιηθεί στο ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων στις 1- 3 Ιουνίου 2018.

Οι μικροί αθλητές της Δύναμης θα αγωνιστούν για πρώτη φορά ανάμεσα σε 1.700 αθλητές από όλη την Ελλάδα, σε ένα δυνατό πρωτάθλημα, για το οποίο προετοιμάζονται πυρετωδώς το τελευταίο διάστημα με συνεχείς προπονήσεις και sparring.

Παρά τη μικρή τους εμπειρία, το επίπεδο της προαγωνιστικής ομάδας, η οποία παίρνει το βάπτισμα του πυρός είναι ιδιαίτερα ανεβασμένο αφήνοντας έτσι μεγάλες προσδοκίες για συγκομιδή μεταλλίων και επάξια εκπροσώπηση της πόλης μας.

Οι αθλητές που θα αγωνιστούν με την ομάδα μας είναι οι:

2007 έγχρωμες: Γριτσώνης Λεωνίδας -41kg, Λεκατσά Δέσποινα -37kg.

2007 μαύρες: Κατσαΐτης Άγγελος-45kg,Παπαδημητρόπουλος Δημήτρης-30kg.

2008 έγχρωμες: Μότσου Λυδία -33kg, Πανόπουλος Νίκος -33 kg.

2008 μαύρες: Αγγελόπουλος Νικόλας+57kg,Βασιλείου Βασίλης -30 kg, Καραμέτος Μιχάλη -37kg,Παναγοπούλου Θεοδώρα+57kg,Χριστόπουλος Διονύσης -30kg.

2009 έγχρωμες: Κετσογιάν Διονυσία -30kg, Λοτσάρης Διονύσης-41kg

2009 μαύρες: Σταυρόπουλος Χρίστος -30kg

2010: Κατσαΐτης Χρήστος -30 kg

2011: Κετσογιάν Νικόλας -23 kg

Την ομάδα θα συνοδεύσουν και οι τέσσερις προπονητές του συλλόγου.

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Εμπειρίες για τους πιτσιρικάδες του Fight Club

Τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί, μια φορά μέσα στην σεζόν, η οργάνωση μιας μεγάλης αθλητικής συνάντησης για τους μικρούς αθλητές των συλλόγων της περιοχής και όχι μόνο, ηλικίας 2006-2014.

Έτσι και φέτος το Fight Club Patras, συνδιοργάνωσε και συμμετείχε στο 8ο Friendship Games Taekwondo την περασμένη Κυριακή 10 Ιουνίου στο Κλειστό Στάδιο Ροϊτίκων στην Πάτρα.
Επρόκειτο για μια γιορτή του αθλήματος, προσφέροντας στους αθλητές που συμμετείχαν την απόκτηση πολύτιμων εμπειριών για τους αγώνες αλλά και γενικότερα.

Για τον Μαχητικό Σύλλογο αγωνίστηκαν 40 αθλητές όλων των ηλικιών και των τμημάτων Tae Kwon Do. Ο προπονητής του συλλόγου κύριος Κοτσόπουλος Μιχάλης έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοση των μικρών του αθλητών και την πολλή καλή εικόνα που παρουσίασαν.

Αξίζει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος άλλα και στους προπονητές για την εξαιρετική συνεργασία .

Διάβασε Περισσότερα

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Στη Βουλγαρία η Αγγελοπούλου της Δύναμης

Αναχωρεί η πρωταθλήτρια Ελλάδος Αγγελοπούλου Κατερίνα, μαζί με τον προπονητή της Σταύρακα Γιώργο, προκειμένου να συμμετάσχει στο 1st Open Multi European Games- World Taekwondo G1 που θα πραγματοποιηθεί στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας στις 9 Ιουνίου.

Το βαθμολογούμενο για την παγκόσμια κατάταξη πρωτάθλημα επιπέδου G1, θα αποτελέσει μία δυνατή δοκιμασία για την αθλήτρια της Δύναμης Πατρών, καθώς οι πρώτοι 4 κάθε κατηγορίας θα κερδίσουν την αυτόματη πρόκριση για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Under 21) που θα διεξαχθεί στη Βαρσοβία-Πολωνία, τον Νοέμβριο του 2018.

Η Αγγελοπούλου Κατερίνα θα αγωνιστεί στην Ολυμπιακή κατηγορία των -49kg.

Διάβασε Περισσότερα

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Ξεκίνησε ο δρόμος προς τη δόξα

Στη Σόφια βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος Πυγμαχίας Γυναικών καθώς σήμερα ξεκινά ξεκινά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διαρκέσει έως τις 13 Ιουνίου.

ΟΝίκος Πλέας έχει μαζί του τη Φωτεινή Πλέα της Παναχαϊκής που θα παίξει στα 54 κιλά, την Εβελίνα Μαυρομάτη της Άμυνας που θα αγωνιστεί στα 64 κιλά, και την Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου της Δροσιάς που θα παίξει στα 51 κιλά.

Επισημαίνεται πως το ευρωπαϊκό Γυναικών θα αποτελέσει κριτήριο πρόκρισης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ινδίας που θα γίνει τον Νοέμβριο.

Οι συμμετοχές στο Πανευρωπαϊκό Γυναικών ξεπερνούν τις 150, ενώ οι χώρες που συμμετέχουν είναι συνολικά 33 από τις 44 που απαρτίζουν όλη τη Γηραιά Ήπειρο.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook