Connect with us

ΔΙΕΘΝΗ

Μια λαμπάδα στο μπόι του Κριστιάνο

Published

on

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ξανά ο λυτρωτής για την Πορτογαλία, η οποία επικράτησε με 1-0 του Μαρόκο, το οποίο αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ρονάλντο ξέφυγε από το μαρκάρισμα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Ντα Κόστα και σκόραρε στο 4′ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ζοάο Μουτίνιο. Γκολ που αποδείχθηκε ότι ήταν αρκετό για να χαρίσει στους Ίβηρες τη σημαντική επικράτηση.

Για καλή της τύχη, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είχε σε εξαιρετική ημέρα και τον Ρουί Πατρίσιο, που ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε.

Η Πορτογαλία έφτασε τους 4 βαθμούς και με νίκη στο τελευταίο ματς προκρίνεται ό,τι και να γίνει. Αν δεν το κάνει απέναντι στο Ιράν, τότε θα περιμένει να δει το αποτέλεσμα του Ισπανία-Μαρόκο. Αναμένεται πάντως και το βραδινό Ισπανία-Ιράν για να κριθεί τι αποτέλεσμα θα χρειάζεται η “αρμάδα” του Σάντος σε περίπτωση μη νίκης την τελευταία αγωνιστική.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Φ. Σάντος): Ρούι Πατρίσιο, Πέπε, Γκερέιρο, Φόντε, Σέντρικ, Μοουτίνιο (89′ Αντριεν Σίλβα), Ζοάο Μάριο (70′ Μπρούνο Φερνά.ντες), Μπερνάρντο Σίλβα (59′ Ζέλσον Μαρτίνς), Καρβάλιο, Ρονάλντο, Γκέντες.

ΜΑΡΟΚΟ (Ερβέ Ρενάρ): Ελ Κατζουί, Χακίμι, Ντα Κόστα, Μπενατιά, Ντιράρ, Ζιγιές, Ελ Αχμάντι (86′ Φαζρ), Μπελχαντά (75′ Καρσελά), Μπουσουφά, Ν. Άμραμπατ, Μπουταΐμπ (69′ Ελ Κααμπί).

ΔΙΕΘΝΗ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Νάτσο ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι

Published

on

Ο Νάτσο ενημέρωσε τη διοίκηση της Ρεάλ ότι το καλοκαίρι θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αφού και πέρυσι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός προέβη σε μία τέτοια κίνηση, όμως μεταπείστηκε και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τη Marca, ο 34χρονος διεθνής μίλησε για την επιθυμία του ακόμα και στον πρόεδρο των “μερένγκες”, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Νάτσο προέρχται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, κάνοντας ντεμπούτο το 2011 υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο.  Το επικείμενο «αντίο» του μάλιστα, θα δώσει συνέχεια σε μια ιδιαίτερη συνήθεια των Μαδριλένων τα τελευταία χρόνια. Ο Νάτσο θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, ο τέταρτος πρώτος αρχηγός που αποχωρεί από τη Βασίλισσα την τελευταία τετραετία. Ο Σέρχιο Ράμος έκανε… σεφτέ το 2021, οι Μαρσέλο και Μπενζεμά ακολούθησαν το 2022 και το 2023 και ο Νάτσο είναι έτοιμος να συνεχίσει την μίνι «παράδοση» το 2024. Ο 34χρονος μετρά 355 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ και μαζί της έχει κατακτήσει συνολικά μέχρι στιγμής 24 τρόπαια.

Continue Reading

ΔΙΕΘΝΗ

Παρί Σεν Ζερμέν: Έστειλε επιστολή στην UEFA για ρατσιστικές συμπεριφορές οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ

Published

on

Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα έστειλε επιστολή στην UEFA καταγγέλλοντας ρατσιστικές ενέργειες οπαδών των Καταλανών προς τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ επέστρεψε στη Βαρκελώνη με τη φανέλα της Παρί ως αντίπαλος κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όπου δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες που υπήρχαν γύρω από το πρόσωπό του όσο αγωνιζόταν με τη φανέλα των μπλαουγκράνα.

Η Παρί πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά χάρη στο εκπληκτικό 4-1, αλλά το συγκερκιμένο παιχνίδι θα συνεχίσει να τους απασχολεί. Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, οι Παριζιάνοι με επιστολή τους καταγγέλλουν ρατσιστικές ενέργειες και κραυγές εις βάρος του. Ο Ντεμπελέ όποτε έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του αποδοκιμαζόταν, αλλά τον ίδιο δεν τον ενοχλούσε καθόλου.

“Το έχω ήδη βιώσει το 2021 να με γιουχάρουν εδώ στη Βαρκελώνη. Δεν είναι κάτι που επηρεάζει την απόδοσή μου. Δεν πρόκειται να αλλάξω το παιχνίδι μου για τα σφυρίγματα. Έμεινα συγκεντρωμένος, εγώ έδωσα τα πάντα για να σκοράρω εδώ, να πάρω πέναλτι. Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος επιθετικός.

Continue Reading

ΔΙΕΘΝΗ

Μπαρτσελόνα: Στα «ραντάρ» ο Ντιμπάλα, η… αστεία ρήτρα που έχει ο Αργεντινός με τη Ρόμα

Published

on

Ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκεται ο Πάουλο Ντιμπάλα. Το απίστευτο ποσό της ρήτρας που έχει στο συμβόλαιο του με τη Ρόμα ο Αργεντινός σταρ.

Σε πολλές αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει η Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας σεζόν. Το μέλλον του Τσάβι εξακολουθεί να είναι αβέβαιο καθώς παρότι ο Καταλανός δηλώνει ότι έχει αποφασίσει οριστικά να αποχωρήσει, τα Μέσα της Βαρκελώνης τονίζουν ότι ο Τζοάν Λαπόρτα συνεχίζει να πιέζει ώστε να του αλλάξει την απόφαση.
Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ14 hours ago

Παναχαϊκή: Ο Ζέκοφ, ο Πετράτος και τ’ άλλα παιδιά…

ΑΘΛΗΜΑΤΑ12 hours ago

Στην Πάτρα σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα – Δείτε την διαδρομή που θα ακολουθήσει

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ5 hours ago

Η απίστευτη απόφαση της Super League 2 για τη μέρα και την ώρα διεξαγωγής του Παναχαϊκή – Διαγόρας

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ11 hours ago

Ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει πρώτα τον Παναθηναϊκό και μετά το Περιστέρι

ΜΠΑΣΚΕΤ23 hours ago

Ευρωλίγκα: Ο Ολυμπιακός έκανε μπρέικ στη Βαρκελώνη με το… καλησπέρα και πήρε το πλεονέκτημα έδρας

ΜΠΑΣΚΕΤ15 hours ago

Μπάσκετ: Μεγάλη γιορτή για μαθητές δημοτικών σχολείων Πάτρας στο Promitheas Park

ΜΠΑΣΚΕΤ14 hours ago

Το ψήφισμα του κεραυνού Αιγίου για τον θάνατο του Γιώργου Λάγαρη

ΠΟΛΟ7 hours ago

Ο ΝΟΠ πανηγύρισε την παραμονή του στην Α1 Εθνική – Νίκησε τα Χανιά 8-7 εκτός έδρας

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ4 hours ago

Τα γκολ της μεγάλης νίκης της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ9 hours ago

Ο Παναιγιάλειος εξασφάλισε την παραμονή του στην Γ’ Εθνική

Facebook