Connect with us

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Μικρά-μικρά από την Γ.Σ. των «μελανόλευκων”

Με τα γνωστά πρόσωπα των τελευταίων χρόνων έγινε για μια ακόμη φορά η γενική συνέλευση στον Απόλλωνα (και την Απολλωνιάδα), με κεντρικό θέμα και πάλι τις εκλογές. Η κάλπη δίνει και παίρνει στους μελανόλευκους εδώ και μια τριετία, χωρίς όμως το αποτέλεσμα που προκύπτει να είναι αυτό που χρειάζεται ο σύλλογος.

* Περίπου 60 άτομα έδωσαν το παρών κι αφού χρειάστηκε να περάσουν περίπου 40’ από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της όλης διαδικασίας. Αν υπολογίσει κανείς ότι περίπου 30 ήταν οι υποψήφιοι, καταλαβαίνει εύκολα σε τι κατάσταση βρίσκεται ο ιστορικός πατρινός σύλλογος. Με ένα μέλλον εξαιρετικά θολό κι αβέβαιο.

* Το «καμπανάκι κινδύνου» για τα οικονομικά ζόρια το χτύπησαν πολλά μέλη του Απόλλωνα που μίλησαν στη διάρκεια της συνέλευσης, με πρώτο και καλύτερο τον Μίμη Κανελλόπουλο. «Βλέπω ότι από κάποιους δεν υπάρχει αίσθηση σοβαρότητας της όλης κατάστασης κι ασχολούνται με… λουλούδια» ήταν τα λόγια του.

* Όπως επίσης αίσθηση έκαναν και τα λόγια του γνωστού φίλου της ομάδας Νίκου Μούσιου, που ζήτησε άμεσα από τη νέα διοίκηση να δώσει ένα νέο όραμα στον κόσμο της ομάδας, για να επιστρέψει ο Απόλλωνας σε πρωταγωνιστικό ρόλο και στα μεγάλα σαλόνια. «Εμείς είμαστε ανύπαρκτοι, γι’ αυτό έχει αναπτυχθεί ο Προμηθέας», ήταν τα λόγια του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Πάει για «πρώτη» την Τετάρτη 22 Αυγούστου

Αν και επίσημες ανακοινώσεις ακόμη δεν υπάρχουν, όλα δείχνουν ότι την ερχόμενη Τετάρτη 22 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη του Απόλλωνα για τη νέα περίοδο, παρότι μέχρι τότε πιθανότατα δεν θα έχει ολοκληρωθεί η εικόνα του ρόστερ.

Πάντως από Δευτέρα αναμένεται η μελανόλευκη ΚΑΕ να ξεκινήσει την ενημέρωση για τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις (Δεμερτζής, Μολφέτας, Δημακόπουλος είναι πάντα πολύ κοντά σε συμφωνία), όπως και για τα διαρκείας ενόψει της νέας περιόδου.

Ακόμη, διοίκηση και Βουρνάς είναι στο ακουστικό τους περιμένοντας απαντήσεις και από άλλους μεταγραφικούς στόχους που τους ενδιαφέρουν, από Πάτρα και όχι μόνο, στην προσπάθεια να παρουσιαστεί μια ομάδα η οποία θα πετύχει την επιβίωση πρώτα και κύρια στο νέο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Διάβασε Περισσότερα

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμφώνησε με Δεμερτζή και Μολφέτα ο Απόλλωνας

Έτοιμος για τις πρώτες επίσημες μεταγραφικές ανακοινώσεις είναι ο Απόλλωνας ενόψει της νέας περιόδου και ο πολύπειρος γκαρντ, Γιάννης Δεμερτζής, θα είναι αυτός που θα ανοίξει την αυλαία, αφού οι πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους μελανόλευκους, έχοντας στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στον «1», ενώ από κει και πέρα, παίκτης του Απόλλωνα θα είναι και ο Γιάννης Μολφέτας, που επιστρέφει στην ομάδα έχοντας ξεπεράσει ένα πρόβλημα στη μέση και δείχνοντας αποφασισμένος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Πρόκειται για τις πρώτες προσθήκες του Απόλλωνα ενόψει της νέας περιόδου και σε μια προσπάθεια η οποία θα έχει και συνέχεια, τόσο από την διοίκησης όσο και από τον Νίκου Βουρνά, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί αξιόμαχη και ανταγωνιστική για τη νέα περίοδο.

Διάβασε Περισσότερα

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ

Περιμένει την διαφημιστική ο Απόλλων

Μέχρι την Τετάρτη 15 Αυγούστου ο Απόλλωνας έχει θέσει καταλυτική ημερομηνία στην διαφημιστική εταιρεία με την οποία εδώ και καιρό είναι σε ανοιχτή γραμμή για να συνεργαστεί μαζί της για τη νέα περίοδο, προκειμένου να δώσει την τελική της απόφαση.

Μια απόφαση με εξαιρετική σημασία για τον οικονομικό προϋπολογισμό της νέας περιόδου, την οποία περιμένουν πως και πως οι μελανόλευκοι, για να δουν το πώς θα προχωρήσουν.

Γιατί αν τελικά αυτός ο «γάμος» δεν γίνει, θα πρέπει να αναζητηθούν άλλες εναλλακτικές λύσεις, που δεν φαίνεται να υπάρχουν στο προσκήνιο για τον πατρινό σύλλογο.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook