Connect with us

Α2 ΒΟΛΕΙ

Μούρτζης: «Οι φιλοδοξίες δεν έχουν ταβάνι»

Ο έμπειρος κεντρικός, ύψους 1,90, Φώτης Μούρτζης θα ενισχύσει το φιλέ της ομάδας του Άκη Δαρείου και αποτελεί μία προσθήκη-απόδειξη των φιλοδοξιών και των προσδοκιών των «πορτοκαλί», σε συνέχεια της παραμονής του Νάκου Φιλίππου.

Ο Μούρτζης μίλησε στη «Match» για το νέο του ξεκίνημα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην Ολυμπιάδα. Η πρόταση του Άκη Δαρείου με χαροποίησε ιδιαίτερα. Η ομάδα έχει στόχους κάθε χρόνο, είναι πολύ συγκροτημένη και σταθερή στις επιλογές της. Θέλω να συνεργαστώ με τον προπονητή και τους παίκτες και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα όσο πιο ακέραια γίνεται.

Οι φιλοδοξίες όπως και σε κάθε αθλητή δεν έχουν ταβάνι. Πάντα κυνηγάμε το παραπάνω από ό,τι μπορούμε. Θεωρώ πως θα είναι μία πάρα πολύ καλή, ανταγωνιστική χρονιά. Υπάρχουν δυνατές ομάδες στον όμιλό μας και χρειάζεται αρκετή δουλειά.

Εύχομαι στην Ολυμπιάδα να υπάρχει υγεία και να έχουμε μία καλή σεζόν σε όλους τους τομείς. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου».

Α2 ΒΟΛΕΙ

Σεφτέ ανανεώσεων με Σύρο

Η επόμενη ημέρα για την ΕΑΠ έχει ήδη ξεκινήσει. Η πατρινή ομάδα προετοιμάζεται σιγά-σιγά για τη νέα αγωνιστική περίοδο και συνεχίζει με τα δεδομένα με τα οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν φέτος.

Ήτοι, ο Νίκος Κορδός θα συνεχίσει κανονικά στην τεχνική ηγεσία, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι ιθύνοντες της ομάδας δεν τον επέλεξαν σαν… υπηρεσιακή λύση, αλλά για κόουτς σε μόνιμη βάση.

Εκείνος λοιπόν καταστρώνει τα πλάνα του και μέσα σε αυτά βρίσκονται πρωτίστως οι περισσότεροι τουλάχιστον παίκτες του περσινού ρόστερ. Η πρώτη ανανέωση ήδη έγινε στα τέλη της εβδομάδας και αφορά τον Γιώργο Σύρο. Ο Πατρινός λίμπερο συναντήθηκε με τους διοικούντες την ΕΑΠ και τα βρήκε σε όλα ώστε να συνεχίσει «σπίτι» του για ακόμη έναν χρόνο.

Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι, ενώ ήδη έχει επιστρέψει ο Δημήτρης Κόζης και «παίζεται» η περίπτωση Γιώργου Κουκουζέλη.

Διάβασε Περισσότερα

Α2 ΒΟΛΕΙ

Στην Ολυμπιάδα ο Μούρτζης!

Στην Ολυμπιάδα Πατρών θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Φώτης Μούρτζης, που αποχώρησε πριν από δύο μήνες από την ΕΑΠ.

Ο έμπειρος κεντρικός, ύψους 1,90, θα ενισχύσει το φιλέ της ομάδας του Άκη Δαρείου και αποτελεί μία προσθήκη-απόδειξη των φιλοδοξιών και των προσδοκιών των «πορτοκαλί», σε συνέχεια της παραμονής του Νάκου Φιλίππου.

Θυμίζουμε ότι ο Μούρτζης βρέθηκε στο στόχαστρο και της Παναχαϊκής, στην οποία αγωνίστηκε για εννέα χρόνια, αλλά το deal δεν προχώρησε.

Διάβασε Περισσότερα

Α2 ΒΟΛΕΙ

Η απόδειξη ενός σπουδαίου πλάνου

Ο Γιάννης Λιβαθηνός απέρριψε την Παναχαϊκή, προτιμώντας τον Αιγιαλέοντα, γεγονός που μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς στα 41 του πια ο σπουδαίος πασαδόρος έχει την εμπειρία να κρίνει τι είναι σωστό και τι όχι.

Η επιλογή του αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι οι άνθρωποι στο Αίγιο έχουν όραμα, φιλοδοξίες και σοβαρό πλάνο. Αποδείχθηκε και πέρυσι με την πορεία που έκαναν, αποδεικνύεται και φέτος. Οι Βασιλάκος και Βλαχοστάθης είναι παιδιά που εύκολα μπορούν να βρουν ομάδα. Επέλεξαν όμως να μείνουν, κάτι που αναμένεται να κάνουν κι άλλοι παίκτες του ρόστερ, όπως συνέβη και πέρυσι.

Καταλυτικό ρόλο παίζει και η παρουσία του Σταύρου Γεράνιου. Ενός ανθρώπου αγαπητού, που αποτελεί πρόσωπο κοινής αποδοχής και άξιο εμπιστοσύνης για όλους τους αθλητές. Στον Αιγιαλέοντα το γνωρίζουν καλά αυτό και ως εκ τούτου τον κράτησαν στις τάξεις τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αιγιώτες στοχεύουν και σε έναν ακραίο κι έναν λίμπερο προκειμένου πιθανώς να κλείσουν το ποιοτικό τους ρόστερ.

Μάριος Μάντζος

Διάβασε Περισσότερα

Facebook