Connect with us

FOOTBALL LEAGUE

«Να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα»

Συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής του Ηρακλή, Αλέκος Βοσνιάδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 τονίζοντας πως είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει άμεσα έναρξη στο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πρωτάθλημα που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα: «Για εμάς ήταν καλή η καθυστέρηση γιατί η ομάδα δεν ήταν έτοιμη. Μας δόθηκε ο χρόνος αλλά τα προβλήματα δε λύθηκαν, ελπίζω να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα».

Το γεγονός ότι οι ομάδες πληρώνουν αλλά οι παίκτες δεν αγωνίζονται:«Έτσι ακριβώς είναι αλλά και να μην εξασφαλίζουν έσοδα οι ομάδες και όλα να πηγαίνουν στην Σούπερ Λιγκ, αυτό κάτι λέει. Είναι σαν να λέμε ότι μόνο το ποδόσφαιρο της Σούπερ Λιγκ μας ενδιαφέρει και δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η βάση. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί η λύση και θα ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα το οποίο τα τελευταία χρόνια πραγματικά το έχουν απαξιώσει. Το μόνο που το σώζει είναι η βαριά φανέλα που έχουν οι ομάδες που αγωνίζονται σε αυτό. Ας ελπίσουμε ότι το καλό αγωνιστικό πρόσωπο και η ιστορία των ομάδων θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου».

Την πίεση και τις απαιτήσεις όλων προς τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες και ο στόχος είναι να κάνει πρωταθλητισμό και να επιστρέψει. Υπάρχει εμπειρία στην ομάδα και μεγάλο βάθος αλλά και ποδοσφαιριστές που είναι ποιοτικοί και έμπειροι. Γνωρίζουν σε ποιον σύλλογο ήρθαν και πόσο πιεστική χρονιά είναι αυτή. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και θέλουμε να ανέβουμε κατηγορία».

Το πάθος που πρέπει να έχει ο Ηρακλής για πρωταθλητισμό: «Οι συνθήκες της Φούτμπολ Λιγκ είναι αυτές. Οι μεγάλες ομάδες που δεν το κατάλαβαν και νόμιζαν πως μόνο με το όνομα και την φανέλα θα λύσουν τα προβλήματα τους δε τα κατάφεραν. Στον Ηρακλή δεν θα χαριστεί τίποτα και σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα που παίζει σε αυτό πρέπει να προσαρμοστεί. Πρέπει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να κάνει σωστή διαχείριση. Είμαστε ομάδα που ξέρει τι πρέπει να παρουσιάσει και οι παίκτες έχουν μπει στο πετσί του ρόλου».

Αν ο ίδιος θεωρεί πως μπήκαν οι απαραίτητες πινελιές στην ομάδα:«Τον χρόνο δε θα τον πάρουμε και ούτε θα μας χαριστεί. Εμείς ξέρουμε ότι θα είμαστε σε μεγάλη πίεση και η δουλειά θα συνεχίζεται συνέχεια. Θα υπάρχει πολλή δουλειά γιατί ο στόχος είναι τεράστιος και πιστεύουμε ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να μη ψάχνουμε μετά για δικαιολογίες. Το είχαμε πει ότι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μαζέψουμε βαθμούς και να προκριθούμε στη φάση του Κυπέλλου».

Για το γεγονός ότι πλέον υπάρχει μεγαλομέτοχος στην ομάδα: «Είναι το σημαντικότερο από όλα. Βρέθηκε ο άνθρωπος που μπορεί να νοικοκυρέψει τον σύλλογο και στην καθημερινότητα να έχουμε ηρεμία. Όπου υπάρχουν προβλήματα, τα προβλήματα μπαίνουν στις ομάδες. Δεν είναι εύκολο να υπάρχει ομάδα με διοικητική αστάθεια και να τα πηγαίνει καλά. Λίγες είναι οι ομάδες που έχουν μεγαλομέτοχο στη Φούτμπολ Λιγκ. Είμαστε αισιόδοξοι με την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε και τα πράγματα που μπαίνουν στη σειρά».

Τα υπόλοιπα φαβορί για την άνοδο: «Νομίζω πως η Κέρκυρα, η Δόξα Δράμας, τα Τρίκαλα και η Παναχαϊκή που έκανε καλή χρονιά πέρυσι. Πιστεύω πολύ και στη δουλειά που γίνεται στον Κισσαμικό. Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι ομάδα που ξεκίνησε αργά και έχει τα προβλήματά της αλλά θέλω να είναι από τις ομάδες που θα τερματίσουν ψηλά. Εύχομαι και πιστεύω ο Ηρακλής να κόψει πρώτος το νήμα και μετά όποια ομάδα μπορέσει στα μπαράζ να πάρει την άνοδο».

Πηγή: Metropolis 95.5

FOOTBALL LEAGUE

Εξοντωτική ποινή για την ΠΑΕ Σπάρτη

Τα πράγματα ήταν σκούρα από την αρχή για την ΠΑΕ Σπάρτη και τελικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ρίχνει στον γκρεμό τους Λάκωνες, που απειλούνται με αφαίρεση 39 βαθμών, αν δεν εξοφλήσουν 13 πρώην ποδοσφαιριστές τους εντός τριμήνου.

Η απόφαση είναι οριστική και ανακοινώσιμη και έτσι ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα, με την Σπάρτη να έχει πολλά προβλήματα αγωνιστικής και διοικητικής φύσεως.

Διάβασε Περισσότερα

FOOTBALL LEAGUE

«Θα νικήσουμε στον πόλεμο και θα συνεχίσουμε αυτόνομοι»

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής στην οποία ενημερώνει τον κόσμο πως γίνονται μέγιστες προσπάθειες ώστε να ξεπεραστεί το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Με αφορμή το μπλοκάρισμα των τραπεζικών λογαριασμών της καινούργιας εταιρείας, για οφειλές της προηγούμενης, που με την καταστροφική διοίκηση Παπαθανασάκη, οδηγήθηκε στη διάλυση – εκκαθάριση, η ΠΑΕ Ηρακλής, ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για τα εξής:

Διάβασε Περισσότερα

FOOTBALL LEAGUE

Προ των πυλών… η τιμωρία για Σπάρτη και Απόλλωνα Λάρισας

Με αφαίρεση βαθμών πρόκειται να τιμωρηθούν Σπάρτη και Απόλλωνας Λάρισας εάν μέσα σε τρεις μέρες δεν εξοφλήσουν τους ποδοσφαιριστές τους όπως ανακοίνωσε επίσημα το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Αίτηση επιβολής ποινών του Νικολάου Συράκου κατά της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας: επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 401/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Χαράλαμπου Οικονομόπουλου κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 406/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Αστέριου Γιακουμή κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 404/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Δημητρίου Ζουλιώτη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 403/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Αλέξανδρου Σπυρίδωνος Μουζακίτη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 570/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του ΑλέξανΙωάννη Σάββα κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 448/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Σταύρου Παναγιώτου κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 455/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Χρήστου Νιαρού κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 454/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Σταύρου Παναγιώτου κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 455/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Δημήτρη Σανδραβέλη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 447/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Eric Wuadom κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 449/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Tawonga Chimodzi κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 450/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Διονυσίου Μπέλη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 408/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Αργυρίου Μπαρέττα κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 407/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Βασιλείου Τριανταφυλλάκου κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 405/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Διάβασε Περισσότερα
Α1 ΕΣΚΑΗ21 ώρες πριν

Η Απολλωνιάδα έβαλε τέλος στο αήττητο του Αίολου Αγυιάς μετά από παράταση (91-85)

VOLLEY LEAGUE13 ώρες πριν

Όλοι μιλούν για τον εντυπωσιακό Αλέξανδρο Ράπτη

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ22 ώρες πριν

Αναζητείται «λευκός καπνός» στον Απόλλωνα!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ20 ώρες πριν

Στα γραφεία της ΕΟΚ Απόλλων με Προμηθέα στην επιτροπή αποτίμησης για Θ. Μπαζίνα

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ17 ώρες πριν

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στη Football League *Τηλεοπτική η Παναχαϊκή

FOOTBALL LEAGUE14 ώρες πριν

Εξοντωτική ποινή για την ΠΑΕ Σπάρτη

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ22 ώρες πριν

Σκάουτερς από το ΝΒΑ μαζί με «δράκο» στο Δ. Τοφαλος

Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ20 ώρες πριν

Πρεμιέρα με μάχες στην Γ’ κατηγορία-Αναλυτικά αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ19 ώρες πριν

«Κλικς» από την αναμέτρηση Δάφνη Πατρών-Αστραπή

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ19 ώρες πριν

Φωτορεπορτάζ από την δράση στην Α’ κατηγορία το «ΣΚ»

Facebook