Connect with us

Γ ΕΘΝ. ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκος Βουρνάς: «Καρναβαλικό γκρουπ από Πάτρα σε Ναύπλιο»

Εδώ άλλες φορές ο Νίκος Βουρνάς είχε μιλήσει με σκληρά λόγια για την εικόνα της ομάδας του, ακόμη και μετά από νίκες, πόσο μάλλον αυτή τη φορά και μετά το τραγικό πρώτο ημίχρονο του Γλαύκου στο Ναύπλιο.

Ο πατρινός προπονητής έτσι, επέλεξε και λόγω της εποχής που βρισκόμαστε (καρναβαλική περίοδος), να κάνει την παρακάτω δήλωση στην «Match» που είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

«Στις 4 Φλεβάρη είχα την τύχη να παρακολουθήσω ένα αυθεντικό καρναβαλικό γκρουπ από την Πάτρα που πρόσφερε χαρά και διασκέδαση σε όλους τους θεατές του αγώνα», ήταν τα μόνα λόγια του, που σίγουρα όμως λένε πολλά.

Πάντως ο πατρινός τεχνικός μιλώντας με συνεργάτες του μετά το τέλος του αγώνα, δεν έκρυψε την απογοήτευση από την εικόνα που είδε κι όπως μονολογούσε και ο ίδιος, «έτσι δεν γίνεται να πάμε πουθενά στο τέλος».

Γ ΕΘΝ. ΜΠΑΣΚΕΤ

Κανονικά το Μελίσσια-Κεραυνός Αιγίου

Η ΕΟΚ απέρριψε την ένσταση που είχε κάνει ο Κεραυνός Αιγίου, μετά την ματαίωση του αγώνα με τα Μελίσσια, λόγω του ραγισμένου ταμπλό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά, σε ημερομηνία που θα ορίσει η ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΚ, η οποία συνεδρίασε την Τετάρτη 14/2, απορρίφθηκε η ένσταση που υπέβαλε ο Κεραυνός Αιγίου, ζητώντας να κατακυρωθεί στα χαρτιά υπέρ του ο μεταξύ μας αγώνας της Κυριακής 11/2, ο οποίος δεν ξεκίνησε αφού κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης σε προσπάθεια αθλητή μας ράγισε το ταμπλό και οι διαιτητές αποφάσισαν την αναβολή του αγώνα λόγω επικινδυνότητας. Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ αναμένεται να ορίσει τη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα σε νέα ημερομηνία»

Διάβασε Περισσότερα

Γ ΕΘΝ. ΜΠΑΣΚΕΤ

Λιόνας: «Ίδια σοβαρότητα παντού»

Μπορεί το άνετο 101-70 να έφερε τη νίκη στην Αχαγιά’82 στο Λέχαιο, όμως ο Θανάσης Λιόνας στάθηκε περισσότερο στο αμφίρροπο α’ ημίχρονο.

«Εκείνο που πρέπει να μας μείνει είναι ότι πρέπει να δείχνουμε την ίδια σοβαρότητα σε όλα τα ματς. Εδώ μπήκαμε πολύ νωθρά και χρειάστηκε να σοβαρευτούμε στην επανάληψη. Μπράβο πάντως στα παιδιά», ολοκλήρωσε τα λόγια του ο πατρινός προπονητής.

Δεν αγωνίστηκαν οι Γατσούλης (προληπτικά λόγω τενοντίτιδας στο γόνατο) και Βανδώρος (διάστρεμμα στην προπόνηση της Παρασκευής).

Διάβασε Περισσότερα

Γ ΕΘΝ. ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκροπολίθας: «Έστω μια μικρή φλόγα…»

Για μια ακόμη φορά όλοι στις τάξεις της ΕΑΠ ήταν σχεδόν… σκασμένοι λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Έσπερο και την ήττα για μια ακόμη φορά στις λεπτομέρειες.

Πρώτος και καλύτερος την εικόνα αυτή έδειξε με τις δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας του Αγ. Διονυσίου Γιώργος Σκροπολίθας που μιλώντας στην εφημερίδα «Match» υπογράμμισε:

«Ότι και να πούμε είναι σίγουρο ότι μας μένει και πάλι πικρία για το ότι δεν πήραμε κάτι παραπάνω από το ματς. Και δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά μάχονται, είναι ανταγωνιστικά, αλλά δεν φθάνουν στη νίκη που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και σε αρκετά άλλα ματς εκτός έδρας. Φαίνεται ότι η απουσία εμπειρίας και καθαρού μυαλού στα κρίσιμα σημεία των αγώνων μετράνε πολύ και λειτουργούν αρνητικά για μας.

Η παραμονή γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, όμως εμείς είμαστε υποχρεωμένοι μέχρι το τέλος να προσπαθούμε για το καλύτερο και το επόμενο παιχνίδι με τα Μελίσσια θα δείξει αν έστω και μια μικρή φλόγα σωτηρίας μπορεί να παραμείνει αναμμένη», ολοκλήρωσε με νόημα τα λόγια του.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook