Connect with us

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Πανμοβριακός: «Μέσα στο προσεχές 10ημερο η απόφαση για Γ΄Εθνική»

Ο Πανμοβριακός ήταν σαρωτικός στην φετινή Α΄κατηγορία της ΕΠΣΑ και πήρε δίκαια το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία του, εξασφαλίζοντας παράλληλα και συμμετοχή στην ερχόμενη Γ΄Εθνική.

Βέβαια δεν είναι σίγουρο, αν η ομάδα του Ριόλου θα δώσει το παρόν σε εθνική κατηγορία. Αυτό είναι το κύριο ζήτημα των ημερών για τους διοικούντες του συλλόγου, που δεν θέλουν να χαλάσουν ότι όμορφο «έχτισαν» και κινούνται με μεθοδικά και σταθερά βήματα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μέσα στο προσεχές 10ημερο, οι «ροσονέρι» θα έχουν κατασταλάξει στο που θα αγωνίζονται και την δεδομένη χρονική στιγμή οι πιθανότητες για Γ΄Εθνική είναι μοιρασμένες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΥ:

«Σε πολύ θετικό κλίμα διεξήχθη η Γενική Συνέλευση του Πανμοβριακού και με πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Από πολύ κόσμο εκδηλώθηκε η διάθεση για βοήθεια και στήριξη , το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τόσο αυτούς που παραβρέθηκαν όσο και αυτούς που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον και δεν ήταν παρόντες.

Υπάρχει αρκετή αισιοδοξία για την πρώτη συμμετοχή στην παραπάνω κατηγορία και πιθανόν ο λευκός καπνός να εμφανιστεί σύντομα.

Πάντως τα βήματα είναι μετρημένα και κυρίως σταθερά.

Πέραν της προσπάθειας για την εξεύρεση των οικονομικών πόρων της νέας χρονιάς κύριο μέλημα των ανθρώπων του Ριόλου παραμένει η διασφάλιση της λειτουργίας όλων των τμημάτων υποδομής και η συνέχιση της βελτίωσης των γηπεδικών εγκαταστάσεων έτσι ώστε η ιστορία της ομάδας να συνεχιστεί για καιρό ακόμα.

Το πρόσκαιρο και λαμπερό παρών ενθουσιάζει, αλλά κύριος στόχος θα παραμένει η ομαλή λειτουργία της ομάδας και η συνέχιση της πορείας της.

Η προσωρινή επιτροπή τρέχει όλα τα σημαντικά θέματα και εντός 10ημέρου θα έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις και θα εκλεγεί το νέο Δ.Σ.»

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Σε εξέλιξη η εκδίκαση της έφεσης του Αστέρα Αμαλιάδας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 17:00 η προγραμματισμένηη εκδίκαση της έφεσης του Αστέρα Αμαλιάδας, η οποία αρχικά ήταν να γίνει την προηγούμενη Τετάρτη (13/06).

Δεδομένου ότι ζητήθηκε αναβολή από τον Εθνικό και την πήρε, ο Αστέρας έπραξε το ίδιο, θεωρώντας σωστό να γίνουν μαζί οι δυο υποθέσεις, οι οποίες σχετίζονται η μια με την άλλη, όσον αφορά την τελική κατάρτιση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Αμαλιάδας εκπροσωπείται νομικά από τους δικηγόρους του, Αργύρη Λίβα και Παναγιώτη Μπιλίρη, με τις ελπίδες πάντως να μην είναι πολλές.

Διάβασε Περισσότερα

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ο ποδοσφαιρικός «έρωτας» του Γαβριλόπουλου

Ο Ηλίας Γεωργόπουλος που φέτος έπαιξε στον Πήγασο Μπεγουλακίου και αγωνιζόταν στην Αχαϊκή τη σεζόν 2016-17 είναι από τους βασικούς στόχους του Διαγόρα Βραχνέικων.

Ο νεαρός μέσος ήταν από τα βασικά κι αναντικατάστατα στελέχη της «αρμάδας» του Αλέξη Γαβριλόπουλου ο οποίος είδε τον ποδοσφαιριστή του να φεύγει το περασμένο καλοκαίρι ώστε να επικεντρωθεί στις σπουδές του στο μαθηματικό. «Ο Γεωργόπουλος δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσω να φύγει. Αν ο λόγος δεν ήταν ανωτέρας βίας, θα έβαζα λυτούς και δεμένους για να μείνει», επεσήμανε στη «Match» ο Αλέξης Γαβριλόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε επίσης πως είχε προσπαθήσει και τον Γενάρη να τον επαναφέρει στην Αχαϊκή, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό.

Το όνομα του Γεωργόπουλου έχει ακουστεί τις τελευταίες ώρες για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Διαγόρα Βραχνέικων. Η διοίκηση των «μπλε» πάντως θέλησε με επίσημη ανακοίνωσή της να βάλει «φρένο» στην ονοματολογία των τελευταίων ημερών, τονίζοντας πως οι περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την ομάδα είναι αυτές που θα ανακοινωθούν.

Διάβασε Περισσότερα

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Σπύρος Δήμου: «Θα βοηθήσω τον Διαγόρα, κρατάω μόνο τα καλά»

Ο Σπύρος Δήμου ήταν ο ισχυρός άνδρας στην φετινή πορεία του Διαγόρα Βραχνείκων και βοήθησε σημαντικά και καταλυτικά, για να επέλθει ισορροπία σε οικονομικά και διοικητικά θέματα.

Όπως δήλωσε στον Αποστόλη Νικολόπουλο και το patragoal.gr δεν συνεχίζει στην προεδρία των «μπλε», ωστόσο θα συνεισφέρει οικονομικά και τη νέα σεζόν, όσο μπορεί και όσο το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι κάποια γεγονότα τον στεναχώρησαν, κατά την διάρκεια της περυσινής χρονιάς, αλλά διατηρεί στην μνήμη του μόνο τις καλές στιγμές.

«Εσύ, προσωπικά Αποστόλη, επειδή έχεις καταλάβει πιστεύω κατά μεγάλο ποσοστό την σκέψη μου, είμαι άνθρωπος που βάζω τον λόγο πάνω από τα χαρτιά και όταν υπογράφω το κάνω, για να μην το ξεχνάω και όχι για να μην το τηρήσω.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση και επειδή η σιωπή είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει, υπήρξαν δύο περιπτώσεις που στενοχωρήθηκα, αλλά δεν θέλω να τις αναλύσω. Θέλω να μείνουμε μόνο στις καλές στιγμές».

Διάβασε Περισσότερα

Facebook