Connect with us

Γ ΕΘΝ. ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρελθόν από Γλαύκο ο Νίκος Βουρνάς

Ο «αρχιτέκτονας» της φετινής σούπερ πορείας του Γλαύκου (Νίκος Βουρνάς) που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με την κατάκτηση της ανόδου στην Β΄Εθνική δεν θα πορευτεί με την πατρινή ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν, για να πλεύσουν από κοινού στην πρωτόγνωρη νέα σεζόν στην Β΄Εθνική, που θα είναι και η πρώτη στην ιστορία των «μπλε». Οι συστάσεις για τον Βουρνά περισσεύουν, αφού είναι ένας πολύπειρος τεχνικός, που καθοδήγησε την Ολυμπιάδα στην Α1 Εθνική, κατακτώντας την 9η θέση την σεζόν 2006/07. Επίσης, έχει βρεθεί στον πάγκο της Δόξας Λευκάδας στην Α2 Εθνική, του Έσπερου ΑΟΠΑ (άνοδος στην Γ΄Εθνική), του Χαρίλαου Τρικούπη και του Αίολου Αστακού.

Παράλληλα αποχώρησε ο βοηθός προπονητή στον φετινό Γλαύκο, Μιχάλης Λάγκης.

Γ ΕΘΝ. ΜΠΑΣΚΕΤ

Εβδομάδα εξελίξεων για τον «εκλεκτό» στον Γλαύκο

Ο Γλαύκος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με προπονητές εγνωσμένης αξίας στις Εθνικές κατηγορίες, με στόχο να ξεκαθαρίσει το θέμα αυτή την εβδομάδα.

Η ομάδα του Γλαύκου μετά την Ιστορική άνοδο στην Β’ Εθνική για πρώτη φορά στην Ιστορία της κάνει το σχεδιασμό για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Έχοντας ως στόχο την αξιοπρεπή πορεία στην Β’ Εθνική, αναζητά τον «εκλεκτό» που θα του δώσει τα κλειδιά για να πορευτούν τα επόμενα χρόνια, ανεξάρτητα από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας την επόμενη χρονιά. Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Βουρνά, εξέτασε κάποιες περιπτώσεις από την «ντόπια» αγορά, χωρίς όμως τελικά να υπάρξει κάποια συνεργασία. Έχει στραφεί πλέον σε λύσεις προπονητών εγνωσμένης αξίας στις Εθνικές κατηγορίες από την Αθήνα και την Θεσσαλία.

Η διοίκηση της ομάδας κρατάει κλειστά τα χαρτιά της, αλλά διαβεβαιώνουν τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινώσουν τον νέο προπονητή, για να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Διάβασε Περισσότερα

Γ ΕΘΝ. ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Ακράτα συνεχίζει ο Σκαραφίγκας-4 ανανεώσεις & παρελθόν ο Καλεμτζάκης

Η Ακράτα την περσινή σεζόν έφτασε μέχρι την πέμπτη θέση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και στόχος της είναι την επόμενη να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.
Για αυτό τον λόγο η ομάδα της Αχαΐας θα συνεχίσει και του χρόνου την συνεργασία της με τον προπονητή Γιώργος Σκαραφίγκα που ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές εκείνης της επιτυχίας. Εκτός όμως από τον προπονητή, πρωταγωνιστές για τις επιτυχίες είναι και οι παίκτες. Για αυτό εκτός από τον Σκαραφίγκα ανανέωσαν με την Ακράτα και οι Σάκης Βεσκούκης, Δημήτρης Λυμπέρης, Βασίλης Μαλλής και Γιάννης Θανόπουλος. Τέλος, την επόμενη σεζόν δεν θα συνεχίσει στην ομάδα ο Στέλιος Καλεμτζάκης, αν και όσες φορές χρειάστηκε να παίξει ήταν από τους διακριθέντες.

 

Διάβασε Περισσότερα

Γ ΕΘΝ. ΜΠΑΣΚΕΤ

Κλείνει η «ψαλίδα» Γλαύκου-Βουρνά

Απορίες κι ερωτηματικά προκάλεσε ο χωρισμός του Γλαύκου με τον Νίκο Βουρνά και μάλιστα μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, στην οποία υπήρξε η ιστορική άνοδος της ομάδας στην Β’ εθνική.

 

Τις επόμενες ώρες ίσως υπάρξει ανατροπή σκηνικού, μιας και δεν αποκλείεται ο δύο πλευρές να επανεξετάσουν το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Αν και οι δυο πλευρές έμειναν μόνο στα απολύτως τυπικά ανακοινώνοντας και επίσημα το τέλος της συνεργασίας τους, εν τούτοις οι πληροφορίες της «Match» κάνουν λόγο για οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές η οποία πάντως δεν ήταν και πολύ μεγάλη.

Ο πατρινός τεχνικός ζήτησε κάτι παραπάνω από τα χρήματα που πήρε φέτος, ακόμη και ως ηθική επιβράβευση για την επιτυχία αυτή, κάτι όμως που δεν έγινε αποδεκτό από τους παράγοντες, έχοντας προφανώς τους δικούς τους λόγους και κάπως έτσι, χωρίς πολλά-πολλά επήλθε ο χωρισμός.

Οι εποχές παραμένουν πάντα πολύ δύσκολες για τα σωματεία που έχουν να παλέψουν με τόσα και τόσα έξοδα καθημερινά, όμως τα χρήματα επαναλαμβάνουμε ότι δεν πήγαιναν πολύ ψηλότερα.
Είναι πάντως πιθανό οι δύο πλευρές να κάτσουν ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων και ίσως καταλήξουν σε συμφωνία με μια βελτιωμένη πρόταση.

 

Διάβασε Περισσότερα

Facebook