Connect with us

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

«Λίφτινγκ» στο «Κ. Ζάρρας»

Ανακοίνωση για την έγκριση ριζικής αναβάθμισης του γηπέδου Σαραβαλίου εξέδωσε το Δ.Σ. του Δήμου Πατρέων, που θα προβεί σε βελτιώσεις του γηπέδου «Κ. Ζάρρας», που θα φτάσουν στις 351.500 ευρώ.

Η συνεδρίαση που έλαβε χώρς την περασμένη Τετάρτη 9 Μαΐου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο Λαδόπουλου, ενέκρινε την συγκεκριμένη μελέτη που αφορούσε το ιστορικό γήπεδο του Σαραβαλίου, στο οποίο ο Δήμος εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει βελτιώσεις, αλλά πλέον θα προβεί σε ριζική αναβάθμιση.

Νέος τάπητας  τελευταίας γενιάς θα αντικαταστήσει τον υπάρχοντα, θα τοποθετηθούν καινούργιες εστίες, πάγκοι, ενώ θα αλλαχθεί και ο γύρω χώρος του γηπέδου, που θα αλλάξαει την μορφή του. Όλα αυτά υπολογίστηκαν θα φτάσουν στο ύψος των 351.500 ευρώ και θα δώσει τεράστια ανάσα στο τοπικό ποδόσφαιρο και τις ομάδς της πετριοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Σώμα, άκουσε την κα Πρόεδρο, δέχτηκε την εισήγηση του αρμόδιου εισηγητή –Αντ/ρχου, είδε την αριθ. 30/2018 μελέτη και με τη διευκρίνιση ότι στη συνεδρίαση κλήθηκε και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Σαραβαλίου, ο οποίος δεν προσήλθε,

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:

Εγκρίνει:

Την Οριστική Μελέτη του έργου «Ανακατασκευή και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, στο γήπεδο Σαραβαλίου», προϋπολογισμού 351.500,00€ (με Φ.Π.Α.).

Τον τρόπο εκτέλεσης του έργου, με επιλογή του Αναδόχου, με «ανοικτή διαδικασία», σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 4412/16 και υπό τις προϋποθέσεις του Νόμου αυτού.

Την υποβολή πρότασης, για την ένταξη του ανωτέρω έργου συνολικού προϋπολογισμού 351.500,00€ (με Φ.Π.Α.) στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Εθνικό Σκέλος).

Εξουσιοδοτεί τον κ. Δήμαρχο Πατρέων, για τις περαιτέρω ενέργειες.

Μερικές απ΄ αυτές είναι:

Αποξήλωση υφιστάμενου συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαίρου

Αποξήλωση υφιστάμενου εξοπλισμού γηπέδου ποδοσφαίρου

Καθαρισμός – ισοπέδωση επιφανείας με διαμορφωτήρα

Γενικές εκσκαφές σε έδαφος γαιώδες-ημιβραχώδες, με την καθαρή μεταφορά των προϊόντων εκσκαφής

Επίστρωση με τεχνητό (συνθετικό) χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς

Εστία γηπέδου ποδοσφαίρου

Πάγκος αναπληρωματικών δέκα (10) θέσεων

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

(Α’ ΕΠΣΑ/Play Off): Πω, πω μια Αναγέννηση (!)

Με εμφάνιση βγαλμένη από τα μεγαλύτερα παραμύθια των ναθρώπων της Αναγέννησης, η ομάδα του Λαδόπουλου νίκησε 3-1 τον Πανμοβριακό Ριόλου στα Ζαρουχλέικα και την 5η αγωνιστική, μειώνοντας στο -1 την διαφορά από τους «ροσονέρι», που πλέον χρειάζονται νίκη για να ανέβουν αυτοί στην Γ’ Εθνική.

Μεγάλη «χαλάστρα» έκανε ο Αετός Πατρών, που έφερε 1-1 με την Θύελλα Πατρών στα Βραχνέικα, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να πάρει προβάδισμα και να φτάσει στους 11 την ομάδα του Ριόλου.

Όλα θα κριθούν το Σάββατο, όπου ο Πανμοβριακός θα υποδεχτεί εντός έδρας τον Αετό και θέλει μόνο νίκη, ενώ στο «Φ. Αραβαντινός», η Αναγέννηση θα παίξει ρυθμιστικό ρόλο.

Αναλυτικά…

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (5ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Τετάρτη 23.5.18 (6μ.μ.)…
Γηπ. Ζαρουχλεΐκων: Αναγέννηση Πατρών – Πανμοβριακός 3-1 (26′ αυτ. Λιάκος, 55′ Τσίφας, 63′ Ζαφειρόπουλος / 56′ Κουλούρης)
Γηπ. Βραχνεΐκων: Αετός Πατρών – Θύελλα Πατρών 1-1 (84′ Αραπογιάννης / 85′ Κούρτης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 5 ματς)…
Πανμοβριακό 11 (8-7)
—————————–
Αναγέννηση Π. 10 (11-6)
Θύελλα Π. 8 (7-7)
Aετός Π. 5 (4-9)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (6η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 26.5.18 (6μ.μ.)…
Πανμοβριακός – Αετός Π.
Θύελλα Π. – Αναγέννηση Π.

Διάβασε Περισσότερα

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

(Α’ ΕΠΣΑ/Play Out): Νίκη παραμονής για την Θύελλα…

Την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία πανηγυρίζει η Θύελλα Αιγίου, που νίκησε με 3-1 τον Πήγασο Μπεγουλακίου στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, τον πέρασε στην βαθμολογία και εξασφάλισε την συμμετοχή της ανάμεσα στους «μεγάλους» και τη νέα χρονιά…

Ματσάρα από τις λίγες στον Αλισσό, όπου ο Λέων νίκησε 5-4 τον Φωστήρα, με τους «κιτρινόμαυρους» να μην τα παρατάνε με τίποτα, αλλά τελικά να χάνουν ακόμη ένα ματς.Α

Αναλυτικά…

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (5ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Τετάρτη 23.5.18 (6μ.μ.)…
Δημοτικό Στάδιο Αιγίου: Θύελλα Αιγίου – Πήγασος 3-1 (20′ Αρβανίτης, 36′ Λιάτος, 77′ Σπηλιωτόπουλος / 48′ Στουπάκης)
Γηπ. Αλισσού: Λέων Αλισσ.– Φωστήρας 5-4 (6′, 57′ πεν. Μιχαλόπουλος, 8′ Λάτσης, 55′ Μεντζελόπουλος, 75′ Δρούσκας  / 40′ πεν. Κουκής, 44′, 50′, 89′ Πανόπουλος)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 5 ματς)…
Θύελλα Αιγίου 16 (17-5)
Πήγασος Μπ. 15 (13-6)
——————————
Λέων Αλισσού 11 (7-11)
Φωστήρας Οβρ. 0 (6-19)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (6η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 27.5.18 (6μ.μ.)
Γηπ. «Κ. Ζάρρας»: Πήγασος Μπ. – Λέων Αλισσού
Γηπ. Οβρυάς: Φωστήρας –  Θύελλα Αιγίου

Διάβασε Περισσότερα

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

(Α’ ΕΠΣΑ/Play Out): Στο Αίγιο παίζεται η παραμονή…

Λίγες μέρες μετά τα εντυπωσιακά σκορ σε Σαραβάλι και Αλισσό, Πήγασος και Θύελλα Αιγίου αναμετρώνται στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου και με δεδομένο την παραμονή των «βυσσινί» στην κατηγορία, το ενδιαφέρον έγκειται στο μέρος της Θύελλας που με νίκη κλειδώνει την παραμονή, ενώ και με «Χ» θα εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην μεγάλη κατηγορία.

Στον Αλισσό, ο Λέοντας ψάχνει να βρει τα κομμάτια του μετά την 7αρα και απλά περιμένει γκέλα της Θύελλας στο Αίγιο για να ελπίζει…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (5ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Τετάρτη 23.5.18 (6μ.μ.)…
Δημοτικό Στάδιο Αιγίου: Θύελλα Αιγίου – Πήγασος, Φωκάς.
Γηπ. Αλισσού: Λέων – Φωστήρας, Χρονάς.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook