Connect with us

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

«Λίφτινγκ” στο «Κ. Ζάρρας”

Ανακοίνωση για την έγκριση ριζικής αναβάθμισης του γηπέδου Σαραβαλίου εξέδωσε το Δ.Σ. του Δήμου Πατρέων, που θα προβεί σε βελτιώσεις του γηπέδου «Κ. Ζάρρας”, που θα φτάσουν στις 351.500 ευρώ.

Η συνεδρίαση που έλαβε χώρς την περασμένη Τετάρτη 9 Μαΐου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο Λαδόπουλου, ενέκρινε την συγκεκριμένη μελέτη που αφορούσε το ιστορικό γήπεδο του Σαραβαλίου, στο οποίο ο Δήμος εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει βελτιώσεις, αλλά πλέον θα προβεί σε ριζική αναβάθμιση.

Νέος τάπητας  τελευταίας γενιάς θα αντικαταστήσει τον υπάρχοντα, θα τοποθετηθούν καινούργιες εστίες, πάγκοι, ενώ θα αλλαχθεί και ο γύρω χώρος του γηπέδου, που θα αλλάξαει την μορφή του. Όλα αυτά υπολογίστηκαν θα φτάσουν στο ύψος των 351.500 ευρώ και θα δώσει τεράστια ανάσα στο τοπικό ποδόσφαιρο και τις ομάδς της πετριοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Σώμα, άκουσε την κα Πρόεδρο, δέχτηκε την εισήγηση του αρμόδιου εισηγητή –Αντ/ρχου, είδε την αριθ. 30/2018 μελέτη και με τη διευκρίνιση ότι στη συνεδρίαση κλήθηκε και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Σαραβαλίου, ο οποίος δεν προσήλθε,

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:

Εγκρίνει:

Την Οριστική Μελέτη του έργου «Ανακατασκευή και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, στο γήπεδο Σαραβαλίου», προϋπολογισμού 351.500,00€ (με Φ.Π.Α.).

Τον τρόπο εκτέλεσης του έργου, με επιλογή του Αναδόχου, με «ανοικτή διαδικασία», σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 4412/16 και υπό τις προϋποθέσεις του Νόμου αυτού.

Την υποβολή πρότασης, για την ένταξη του ανωτέρω έργου συνολικού προϋπολογισμού 351.500,00€ (με Φ.Π.Α.) στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Εθνικό Σκέλος).

Εξουσιοδοτεί τον κ. Δήμαρχο Πατρέων, για τις περαιτέρω ενέργειες.

Μερικές απ΄ αυτές είναι:

Αποξήλωση υφιστάμενου συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαίρου

Αποξήλωση υφιστάμενου εξοπλισμού γηπέδου ποδοσφαίρου

Καθαρισμός – ισοπέδωση επιφανείας με διαμορφωτήρα

Γενικές εκσκαφές σε έδαφος γαιώδες-ημιβραχώδες, με την καθαρή μεταφορά των προϊόντων εκσκαφής

Επίστρωση με τεχνητό (συνθετικό) χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς

Εστία γηπέδου ποδοσφαίρου

Πάγκος αναπληρωματικών δέκα (10) θέσεων

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Άρεσε στο παρθενικό φιλικό με ΠΑΟ Βάρδας ο Πανμοβριακός

Ο Πανμοβριακός συνεχίζει σε ρυθμούς προετοιμασίας και χθες το απόγευμα φιλοξένησε στην έδρα του τον ΠΑΟ Βάρδας, που επικράτησε με 2-1, αλλά αυτό το γεγονός δεν μειώνει την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Ντίνου Σπυρόπουλου.

Μια νέα ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα που «χτίζεται” με σκοπό να τα πάει περίφημα και να έχει ανταγωνιστικό προφίλ στην ερχόμενη Γ΄Εθνική, μία σεζόν πρόκληση για τους «κοκκινόμαυρους”.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 22΄, χάρη σε τέρμα του Λιόση και στο 42΄ο Γρηγόρης Νιφορόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντόμας στο 88ο λεπτό. Την ερχόμενη Τετάρτη το σύνολο του Ντίνου Σπυρόπουλου δίνει νέο φιλικό στην έδρα του με αντίπαλο το Καταστάρι των πολλών «Αχαιών”.

Διάβασε Περισσότερα

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Μεταγραφικός οίστρος στις τάξεις του Παναιγιάλειου

Η ομάδα του Παναιγιάλειου τρέχει για να ενσωματώσει στο ρόστερ για την Γ΄Εθνική, παίκτες νέους και παράλληλα ικανούς και έτσι προέβη στις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του.

Η «Μαύρη Θύελλα” ανακοίνωσε τους Παναγιώτη Ντούνη, Δημήτρη Κυριακόπουλο (Φωτογραφία άρθρου) και Χρήστο Οικονόμου και αναμφίβολα έπεται συνέχεια και έτερες ελεύσεις ποδοσφαιριστών.

Ο Ντούνης άνηκε στην ΑΕΚ και είχε δοθεί με την μορφή δανεισμού στην Καλλιθέα, ο Κυριακόπουλος (αδερφός του Γιώργου που αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης) είχε καλή παρουσία στους Νέους της Παναχαϊκής και ο Οικονόμου ενισχύει την γραμμή κρούσης, ερχόμενος από την ομάδα της Κορίνθου.

Διάβασε Περισσότερα

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Δυνατό φιλικό με ΠΑΟ Βάρδας για τον Πανμοβριακό Ριόλου

Ο Πανμοβριακός Ριόλου θα δώσει σήμερα στις 18:00 στο γήπεδο του ένα δυνατό φιλικό, που παράλληλα θα ανοίξει την αυλαία στα φιλικά τεστ της προετοιμασίας των «κοκκινόμαυρων”.

Η ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου δουλεύει σκληρά εδώ και περίπου 3 εβδομάδες και ο φιλόδοξος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο με ποιότητα, όπως είναι ο ΠΑΟ Βάρδας.

Πολλά είναι τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ των «ροσονέρι” του Ριόλου και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη γεύση από τις ικανότητες τους, αλλά συνάμα θα απολαύσει και τους ήδη υπάρχοντες, που οδήγησαν την ομάδα στον τίτλο και συνεπώς στην ιστορική άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook