Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σήμερα το «Wendnesday’s Cup» του ΝΟΠ

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών διοργανώνει τον τρίτο αγώνα ελεγχόμενου στίβου
«WEDNESDAY’S CUP 3» σήμερα Τετάρτη 11/07/118 στην περιοχή του Πατραϊκού κόλπου στα πλαίσια του «3ου WEDNESDAY’S CUP 2018».

Ενημερώνουμε ότι ο αγώνας εντάσσεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα ανοικτής θαλάσσης του Ναυτικού Ομίλου Πατρών:

  • “ WEDNESDAY’S CUP 1” (06/06/2018),
  • “ WEDNESDAY’S CUP 2” (20/06/2018) και
  • “ WEDNESDAY’S CUP 3” (11/07/2018)

οι οποίοι θα αποτελέσουν τις επιμέρους ιστιοδρομίες του πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας με ονομασία «3ο WEDNESDAY’S CUP».

Η εκκίνηση θα γίνει σήμερα Τετάρτη (11/07) στις 17:00 και οι απονομές και η 21:00 στην Μαρίνα στο Café Pas Mal.

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Αναχωρούν για το πανελλήνιο ομαδικό Πρωτάθλημα τα πατρινά Σωματεία Αντιπτέρισης ΝΕΠ και Απολλώνιος Πατρών

Στις Σέρρες θα βρεθούν οι αθλητές Μπάντμιντον του Απολλώνιου και της ΝΕΠ Πατρών 16 με 18 Νοεμβρίου. Την Παρασκευή 16/11 αναχωρούν για το πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας.

Πρώτη φορά θα συμμετάσχουν και οι δυο ΠΑΤΡΙΝΕΣ ομάδες. Η ΝΕΠ αγωνίζεται σταθερά πάνω από 10 χρόνια και πρωταγωνιστεί σε αυτή την κατηγορία και για πρώτη φορά και ο Απολλώνιος θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής.

Στο Απολλώνιο αγωνίζονται μικρότεροι αθλητές ηλικιακά και αυτό το πρωτάθλημα θα αποτελέσει τεράστια εμπειρία για αυτούς. Δυστυχώς το έργο για τους αθλητές του Απολλώνιου δεν θα είναι εύκολο φέτος καθώς λόγο αλλαγής του κανονισμού αντί για δυο θα υποβιβαστούν έξι ομάδες φέτος.

Οι προπονητές των ομάδων Γιώργος και Κώστας Μπονέλης δήλωσαν πως θα είναι ένα πολύ απαιτητικό 2ημερο για όλους τους αθλητές μας και στόχος για τους μικρούς είναι σίγουρα οι απόκτηση εμπειριών και για τους μεγαλύτερους της ΝΕΠ θα είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι για την ΝΕΠ οι Κτενάς Γιώργος, Αθανασόπουλος Κωστής, Δεληβοριά Εύη, Δεληβοριά Χριστίνα. Για τον Απολλώνιο θα αγωνιστούν οι Σωτηρόπουλος Άκης, Αθανασόπουλος Νικόλας, Βαγενά Κωνσταντίνα, Στυλιδιώτη Βασιλεία και Τσιμπούκη Γεωργία.

 

Διάβασε Περισσότερα

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Έρχονται τρεις πολύ σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις

Τρεις σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, που βάζουν την Πάτρα στον πανελλήνιο αθλητικό χάρτη, πρόκειται να φιλοξενηθούν την επόμενη περίοδο στις δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας.

Η αρχή γίνεται στις 30 Νοεμβρίου στο κλειστό «Δ. Τόφαλος», με τον επίσημο αγώνα που θα δώσει η Εθνική ομάδα μπάσκετ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με την Εθνική Ομάδα της Γερμανίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί στο ανακαινισμένο και ανανεωμένο γήπεδο, μετά τις εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων που έγιναν με ευθύνη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας.

Την επόμενη ημέρα, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, η Πάτρα υποδέχεται στο δημόσιο κλειστό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», τον αγώνα πόλο της Εθνικής μας ομάδας γυναικών με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρωσίας, για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ Γυναικών του πόλο.

Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με τη ΝΕΠ. Και στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» έγιναν το καλοκαίρι, εργασίες που εξασφαλίζουν αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.

Η τρίτη, κατά χρονολογική σειρά, σημαντική διοργάνωση είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας ανδρών – γυναικών, Εlite Α’ κατηγορίας, που θα διεξαχθεί στο γυμναστήριο Κουκούλι, το οποίο ανακαινίστηκε και αναβαθμίστηκε λειτουργικά μετά από πολλά χρόνια.

Στο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί από τις 6 έως και τις 9 Δεκεμβρίου, θα πάρουν μέρος οι 16 καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες ανά κατηγορία κιλών, από όλη τη χώρα.

Ο πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκος Κανελλάκης δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί τιμή για όλους εμάς, διοίκηση και εργαζόμενους του ΠΕΑΚ, το γεγονός ότι οι Ομοσπονδίες Καλοθοσφαίρισης, Υδατοσφαίρισης και Πυγμαχίας, επέλεξαν την πόλη της Πάτρας και τις δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις για να δώσουν επίσημους αγώνες.

Το γεγονός αυτό αποτελεί αποτέλεσμα της καθημερινής και σκληρής δουλειάς των εργαζομένων και των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΕΑΚ Πάτρας, ώστε να αναβαθμίζουμε διαρκώς το επίπεδο των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης.

Εμείς, Διοικούσα Επιτροπή και εργαζόμενοι, θα πάρουμε όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται, ώστε και στις τρεις σημαντικές διοργανώσεις να όλα να κυλήσουν άψογα και η Πάτρα να ζήσει μεγάλες αθλητικές στιγμές.

Είμαι βέβαιος πως και αυτή τη φορά, οι Πατρινοί φίλαθλοι θα γεμίσουν τα γήπεδα, και πως αποδείξουν με το χειροκρότημά τους και τη συμπεριφορά τους, πως η Πάτρα είναι μια πόλη που αγαπάει τον αθλητισμό και «διψά» για τέτοιου μεγέθους διοργανώσεις».

Διάβασε Περισσότερα

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Οι επιτυχίες στον Πανελλήνιο αγώνα τοξοβολίας

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία των ανθρώπων του Αθλητικού Συλλόγου Προαστείου οι επιτυχίες στον αγωνιστικό και στον οργανωτικό τομέα του πανελλήνιου αγώνα τοξοβολίας κλειστού χώρου όλων των κατηγοριών αθλητών και τόξων με συμμετοχή 138 αθλητών-τριων την Κυριακή 11/11/2018.

Αρχικά σηκώνοντας το βάρος της μεγάλης αυτής πανελλήνιας διοργάνωσης αφού κατάφεραν να απογειώσουν το επίπεδο των αγώνων κλειστού χώρου στο εξαιρετικό γήπεδο Κουκούλι.

Όλα ήσαν άψογα, καθώς η συνεργασία με τους φορείς Π.Ε.Α.Κ., Δήμο Πατρέων και Α.Σ.Γλαύκου ήταν απόλυτα επιτυχημένη, δεχόμενοι τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες από όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα.

Από τους αθλητές μας, πρωταγωνίστησαν οι: Θεοδώρου Μάξιμος με χρυσό στην κατηγορία παμπαίδων, την Μηλιώνη Μαρίνα με χάλκινο στην κατηγορία πανκορασίδων Β και τους μικρούς μας 8χρονους αθλητές να κατακτούν την 4η θέση ο Γιώργος Βλάχος, την 5η θέση ο Καραμούζης Βασίλειος, της 6η θέση ο Σοφιανόπουλος Νικόλαος και την 7η θέση ο Καραμούζης Σωτήριος. Επίσης πολύ καλή παρουσία και κατάρριψη του προσωπικού τους ρεκόρ είχαν ο Βλάχος Νικόλαος κατακτώντας την 9η θέση στην Β κατηγορία ανδρών ολυμπιακού τόξου και στο παραδοσιακό τόξο ο Θωίδης Πολυχρόνης ανεβάζοντας πολύ τις επιδόσεις τους.

Κριτής του αγώνα ήταν το μέλος μας Κάζουρας Γιάννης με εξαιρετική παρουσία και καθοδήγηση στους δόκιμους κριτές.

Συγχαρητήρια για την όλη διοργάνωση έδωσαν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τοξοβολίας Συναδινός Πέτρος, ο πρόεδρος του Π.Ε.Α.Κ. Κανελλάκης Νικόλαος, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ρώρρος Γεώργιος, ο Θωίδης Πολυχρόνης μέλος του Π.Ε.Α.Κ. και πρόεδροι σωματείων που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο Δ.Σ. του Α.Σ.Προαστείου ευχαριστεί και συγχαίρει τα μέλη του που στήριξαν την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση, τους αθλητές του για τις επιδόσεις τους, τον Δήμο Πατρέων για την στήριξη και ιδιαίτερα το Π.Ε.Α.Κ. για την παραχώρηση του γηπέδου και την άψογη συνεργασία του προσωπικού του.

Ευχόμαστε να συνεχιστούν τέτοιες επιτυχίες.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook