Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Στην Εθνική Παγκορασίδων η Γεωργία Αγγελοπούλου

Published

on

Την ακραία της Ολυμπιάδας Πατρών, Γεωργία Αγγελοπούλου, συμπεριέλαβαν στην αποστολή της Εθνικής Παγκορασίδων ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο συνεργάτης του Βασίλης Παπαδημητρίου.

Η συγκεντρωτική προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 10/05/2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου στις 18.45 (διάρκεια προπόνησης 19.00 -21.00).

Νίκη Κωτσαρά (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Βάλια Ευαγγελίου (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Κατερίνα Αλλαγιάνη (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Ιωάννα Σπανάκη (ΑΠΣ Αλίμου)

Αναστασία Φιλιππίδη (ΑΠΣ Αλίμου)

Αικατερίνη Σουφλέρη (ΑΟΝ Αργυρουπόλεως)

Αντιγόνη Λινοξυλάκη (ΑΣ Παπάγου)

Αγγελική Συριστρατίδη (ΑΟ Θρακομακεδόνων)

Ελένη Ανδρέου (ΓΣ Κερατέας)

Μαριάννα Ανυφαντή (ΑΟΝ Ζηρίνειος)

Νόνη Ποθητού (ΑΟ Νέοι Βύρωνος)

Ερμιόνη Γκέγκοβιτς (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή)

Στέλλα Μπιρμπίλη (ΓΣ Μεσσηνιακός)

Μαρία-Ιωάννα Χιόνη (ΓΣ Άργους)

Βάσια Διόλη (ΟΠ Πανωρμίτης Σαλαμίνα)

Γεωργία Αγγελοπούλου (Ολυμπιάδα)

ΒΟΛΕΙ

Ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break!

Published

on

Λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και πάει για την τελευταία του «ζαριά» στου Ρέντη ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» παρότι είδαν τον Ολυμπιακό να τους γυρίζει το ματς μέσα στο Μετς, έβγαλαν αντίδραση, απάντησαν με νέα ανατροπή επί των «ερυθρολεύκων» και με το 3-2 σετ, πάνε στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» τη Δευτέρα (22/4) για να ισοφαρίσουν τη σειρά των τελικών της Volley League σε 2-2.

Με προσήλωση στο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός θέλησε να δείξει στον Ολυμπιακό ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί και μπήκε στο πρώτο σετ δυναμικά παίρνοντας μάλιστα και τον πρώτο του άσο, κάτι το οποίο δεν έκανε στου Ρέντη και έφυγε στο +4 (7-3) αναγκάζοντας τον Ντάνιελ Καστελάνι να καλέσει τάιμ άουτ. Και πάλι όμως οι «πράσινοι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και με εξαιρετικό μπλοκ έφτασαν στο +6 (15-9).

To «τριφύλλι» διατήρησε το ίδιο μομέντουμ στο παιχνίδι του, αναγκάζοντας τους Πειραιώτες να επενδύσουν σε επιθέσεις με χτυπήματα στην πίσω ζώνη, εκεί όπου πάντοτε υπήρχε κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού. Χωρίς, εν τέλει να ιδρώσει, οι γηπεδούχοι κατάφεραν σε 22 λεπτά να κάνει το 1-0 σετ με τον Ερνάντες να παίρνει τον τρίτο του πόντο στο ματς και να κάνει το 25-15 (1-0 σετ).

Ισορροπημένο στην αρχή του το δεύτερο σετ με τον Ολυμπιακό να βρίσκει σημαντικούς πόντους μετά από κατεστραμμένες υποδοχές των παικτών του Παναθηναϊκού και πήγε στο +3 (5-8) αναγκάζοντας τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο στο πρώτο του τάιμ άουτ στο ματς. Οι Πειραιώτες συνέχισαν στο ίδιο μομέντουμ και εκμεταλλευόμενοι το μπλακ άουτ του Παναθηναϊκού στην επίθεση έχτισαν σημαντική διαφορά πέντε πόντων (9-14).

Οι «πράσινοι» έβγαλαν αντίδραση καταφέρνοντας να μειώσουν με ένα επί μέρους 3-0 ωστόσο ο Ολυμπιακός άνοιξε ξανά τη διαφορά στους τέσσερις (14-18). Ο Παναθηναϊκός και πάλι είχε απάντηση στο «ερυθρόλευκο» κρεσέντο και κατάφερε με ένα επί μέρους 4-1 να μειώσει στον πόντο μετά από μια άμυνα αυτοθυσίας του Πρωτοψάλτη και σημαντικό πόντο του Ερνάντες για το 18-19.

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε καλή εικόνα και στο δεύτερο σετ, μειώνοντας σε 20-21 με τον Ερνάντες, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των γηπεδούχων και με πρωταγωνιστές τους Ιντάλγκο και Τζούριτς, έφτασε στην ισοφάριση στα σετ σε 1-1 (21-25).

Εξαιρετική εκκίνηση εκατέρωθεν και αλλεπάλληλες αλλαγές προβαδισμάτων επεφύλασσε το τρίτο σετ στο Μετς με καμία από τις δυο ομάδες να μην καταφέρνει να ξεφύγει στο σκορ με περισσότερους από δυο πόντους. Ένα εξαιρετικό και άκρως εντυπωσιακό ράλι στο 11-10 με φανταστικές άμυνες βρήκε τον Ολυμπιακό κερδισμένο και να ισοφαρίζει 11-11.

Η ισοπαλία συνεχίστηκε για ώρα στο τρίτο σετ μέχρι που δυο εντυπωσιακά περάσματα του Ιντάλγκο και ένα λάθος στην υποδοχή του Παναθηναϊκού έφεραν τον Ολυμπιακό στο +3 (16-19).

Αυτό ωφέλησε την ομάδα του Ντάνιελ Καστελάνι, η οποία με το «μαξιλαράκι» των τριών πόντων παρέμεινε μπροστά καθ’ όλη τη διάρκεια του τρίτου σετ το οποίο και εν τέλει πήρε με 20-25 κάνοντας την ανατροπή.

Ίδια κατάσταση και στο τέταρτο σετ με τον Παναθηναϊκό να παίρνει κεφάλι στο σκορ με δύο πόντους και τον Ολυμπιακό να αντιδρά, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 6-6 και εν συνεχεία παίρνοντας προβάδισμα 8-9. Όμως οι γηπεδούχοι έκαναν ένα τρομερό ντεμαράζ και με ένα επί μέρους 5-0 έφεραν το ματς στο 13-9.

Όμως οι «ερυθρόλευκοι» μετά το τάιμ άουτ του Καστελάνι, επέστρεψε για τα καλά γυρίζοντας το ματς για το 14-15! Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο με τον Ολυμπιακό να έχει βραχεία κεφαλή στο σκορ μέχρι το 16-17! Εκεί οι «πράσινοι» έκαναν ένα πολύ καλό ντεμαράζ και με ένα δικό τους σερί 3-0 έφτασαν στο 19-17.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, διατήρησε το προβάδισμα της και μάλιστα διεύρυνε και τη διαφορά στο κρισιμότερο σημείο, φτάνοντας στο 25-20 και ισοφαρίζοντας σε 2-2 οδηγώντας το ματς στο tie break όπου θα προσπαθούσε να εξαντλήσει τις τελευταίες του ελπίδες για να διατηρηθεί στο κυνήγι του τίτλου.

Τα μπλοκ άουτ ήταν εκείνα που έδωσαν πόντους στις δυο ομάδες στην αρχή του tie break, εκεί όπου ουδεμία πήρε δυο σερί πόντους με το ματς να βαδίζει πόντο-πόντο στην ισοπαλία μέχρι που ο άσος του Πετρέα έφερε τον Παναθηναϊκό στο +2 (7-5) και ανάγκασε τον Καστελάνι να καλέσει τάιμ άουτ. Όμως αυτό δεν άλλαξε τα δεδομένα αφού οι γηπεδούχοι πήγαν στην αλλαγή πλευράς με προβάδισμα τριών πόντων (8-5).

Όμως ένα σερβίς του Πετρέα στο φιλέ και ο άσος του Στερν έφεραν το σκορ στο 8-7 με τον Ανδρεόπουλο να καλεί τάιμ άουτ. Το θρίλερ επέστρεψε με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να πηγαίνουν ξανά πόντο πόντο και τον Πρωτοψάλτη με ένα δύσκολο πέρασμα να κάνει το 11-9.

Ο Ολυμπιακός παρέμενε κοντά στο σκορ και κατάφερε να κάνει το 13-13 μετά από επίθεση του Ιντάλγκο και μπλοκ στον Ερνάντες με την αγωνία να παρατείνεται. Το άουτ του Τζούριτς στο σερβίς έδωσε ματς μπολ στον Παναθηναϊκό, το οποίο και έσβησε μια λάθος άμυνα σε σκοτωμένη επίθεση του Ολυμπιακού. Δυο σερβίς από κάθε πλευρά πήγαν… χαμένα (15-15).

Ο Ερνάντες πήρε έναν κρίσιμο πόντο για το 16-15 και το μπλοκ άουτ που κέρδισε ο Στερν έφερε ξανά το ματς στα ίσα. Πρωτοψάλτης με μπλοκ άουτ και Τζούριτς σε πρώτο χρόνο ισοφάρισαν. Ένα λάθος του Τράβιτσα στο σερβίς και ο άσος του Ερνάντες ήταν αυτά που έδωσαν το ματς στον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ.

ΤΑ ΣΕΤ: 3-2 (25-15, 21-25, 20-25, 25-20, 19-17)

*Οι πόντοι του Παναθηναϊκού προήλθαν από 12 άσους, 53 επιθέσεις, 4 μπλοκ και 41 λάθη αντιπάλων ενώ του Ολυμπιακού από 7 άσους, 51 επιθέσεις, 13 μπλοκ και 31 λάθη αντιπάλων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Ανδρεόπουλος): Κασαμπαλής 3 (1 άσος, 2 μπλοκ), Κόβαρ 11 (9/18 επ., 1 άσος, 1 μπλοκ), Ρανγκέλ 4 (4/8 επ.), Ερνάντες 25 (22/43 επ., 3 άσοι), Βουλκίδης 6 (3/7 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Πρωτοψάλτης 17 (13/27 επ., 4 άσοι, 45% υπ. – 40% άριστες) / Κοντοστάθης (λ., 48% υπ. – 33% άριστες), Πετρέας 1 (1 άσος), Μάρκου, Φράγκος 2 (2/3 επ., 33% υπ. – 33% άριστες)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντανιέλ Καστελάνι): Στερν 18 (16/34 επ., 2 άσοι), Γκουσταβάο 6 (2/6 επ., 4 μπλοκ), Κουμεντάκης 11 (9/22 επ., 1 άσος, 1 μπλοκ, 28% υπ. – 22% άριστες), Τράβιτσα 3 (1/5 επ., 2 μπλοκ), Τζούριτς 14 (9/10 επ., 2 άσοι, 3 μπλοκ), Ιντάλγκο 19 (14/31 επ., 2 άσοι, 3 μπλοκ, 33% υπ. – 27% άριστες) / Τζιάβρας (λ., 37% υπ. – 23% άριστες), Κομητούδης, Καρασαββίδης (λ.), Δαλακούρας

Continue Reading

ΒΟΛΕΙ

Φιλικό με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και απονομή στις πρωταθλήτριες της Παναχαϊκής

Το Σάββατο στην Αγυιά στις 7.30 το απόγευμα σε ένα εορταστικό κλίμα

Published

on

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής από την περασμένη εβδομάδα είναι πρωταθλήτρια της Β’ Εθνικής της ΕΣΠΕΠ, με τις αθλήτριες του Άρη Αγγελόπουλου να περιμένουν την τελική φάση με τις υπόλοιπες τέσσερις πρωταθλήτριες ομάδες για να διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Α2 Εθνική.

Οι κοκκινόμαυρες ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα αήττητες και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ενώ είναι πανέτοιμες για να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2 Εθνική.

Ωστόσο το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το πρωτάθλημα της Αττικής θα καθυστερήσει την τελική φάση που ήταν αρχικά να γίνει 24-26 και μάλιστα είχαν γίνει κινήσεις να πραγματοποιηθεί στην Πάτρα. Η αλλαγή ημερομηνίας αλλάζει τα πράγματα στο να μπορέσουν να γίνουν οι αγώνες στην πόλη μας, αλλά και σε αυτή τη δυσκολία η κοκκινόμαυρη ομάδα θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο και για να μπορέσουν να παραμείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση ο Άρης Αγγελόπουλος έκλεισε φιλικό με την αντίστοιχη πρωταθλήτρια Β’ Εθνικής της ΕΣΠΕΔΕ ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων το ερχόμενο Σάββατο στις 7.30 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο του αγώνα θα πραγματοποιηθεί και η απονομή στις “κοκκινόμαυρες” πρωταθλήτριες σε μία άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα.

Αμαλία Λαλιώτη

Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Στην αναμονή των πλέι άουτ της Pre League η Ολυμπιάδα

Published

on

Η Ολυμπιάδα μπορεί να έχει ολοκληρώσει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών στην προτελευταία θέση δεν έχει εξασφαλίσει όμως την παραμονή της.

Και αυτό γιατί περιμένει το αποτέλεσμα των πλέι άουτ της Pre League προκειμένου να μάθει και το δικό της μέλλον για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Το ζευγάρι που παρακολουθεί από κοντά η πατρινή ομάδα είναι αυτό του Πανερυθραϊκού με τον Εθνικό, με τον πρώτο αγώνα την Τετάρτη να ολοκληρώνεται υπέρ της ομάδας της Ερυθραίας και ο δεύτερος να φέρνει τα παιχνίδια στα ίσια τους, αφού το συγκρότημα της Αλεξανδρούπολης έκανε το 1-1 στις νίκες επικρατώντας με 3-2 σετ.

Αυτό σημαίνει ότι η Ολυμπιάδα θα ξέρει αν παραμένει στην Α2 Εθνική από το αποτέλεσμα του τρίτου αγώνα την Τετάρτη, θέλοντας νίκη του Πανερυθραϊκού.

Continue Reading
Advertisement
ΒΟΛΕΙ2 hours ago

Ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break!

ΠΟΛΟ2 hours ago

Πρώτο βήμα ανόδου για ΝΕΠ, 11-10 τον Άρη Θεσσαλονίκης με ανατροπή

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ3 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι διαιτητές των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου (20-21/04)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ3 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 hours ago

ΕΟΚΑΝ: Ενημερωθήκαμε επίσημα από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ4 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ5 hours ago

Παναθηναϊκός: «Πληρώνει τα 4 εκατ. ευρώ για Ακαϊντίν»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ5 hours ago

Καλή παρουσία του Προμηθέα στο ΣΕΦ και ήττα (80-69) από τον Ολυμπιακό

ΔΙΕΘΝΗ5 hours ago

Παρί Σεν Ζερμέν: Έστειλε επιστολή στην UEFA για ρατσιστικές συμπεριφορές οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ

ΔΙΕΘΝΗ5 hours ago

Μπαρτσελόνα: Στα «ραντάρ» ο Ντιμπάλα, η… αστεία ρήτρα που έχει ο Αργεντινός με τη Ρόμα

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ15 hours ago

Παναχαϊκή: Ανατροπή με Μούλντερ;

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ12 hours ago

Χρ. Σαλούστρος: «Ηχηρή» προσθήκη μόνο στα… χαρτιά!

ΒΟΛΕΙ11 hours ago

Φιλικό με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και απονομή στις πρωταθλήτριες της Παναχαϊκής

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ10 hours ago

Παναχαϊκή: Ο Ηλίας Κοκκόρης της ΕΠΣ Αρκαδίας έχει οριστεί για να διευθύνει τον αγώνα με τον Γιούχτα

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ9 hours ago

Χάλκινο μετάλλιο για την Αγγελική Παπαμιχαήλ του Warriors Club

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ16 hours ago

Προμηθέας: Με γεμάτο το «οπλοστάσιο» για το καλύτερο δυνατό (17:15) με Ολυμπιακό 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ12 hours ago

Με «όπλο» την Τούμπα ο ΠΑΟΚ απειλεί την Κλαμπ Μπριζ

ΜΠΑΣΚΕΤ11 hours ago

Στο πένθος βυθίστηκε ο Εργκίν Αταμάν και η οικογένεια του Παναθηναϊκού

ΜΠΑΣΚΕΤ4 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ3 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

ΒΟΛΕΙ2 hours ago

Ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break!

ΠΟΛΟ2 hours ago

Πρώτο βήμα ανόδου για ΝΕΠ, 11-10 τον Άρη Θεσσαλονίκης με ανατροπή

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ3 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι διαιτητές των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου (20-21/04)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ3 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 hours ago

ΕΟΚΑΝ: Ενημερωθήκαμε επίσημα από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ4 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ5 hours ago

Παναθηναϊκός: «Πληρώνει τα 4 εκατ. ευρώ για Ακαϊντίν»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ5 hours ago

Καλή παρουσία του Προμηθέα στο ΣΕΦ και ήττα (80-69) από τον Ολυμπιακό

ΔΙΕΘΝΗ5 hours ago

Παρί Σεν Ζερμέν: Έστειλε επιστολή στην UEFA για ρατσιστικές συμπεριφορές οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ

ΔΙΕΘΝΗ5 hours ago

Μπαρτσελόνα: Στα «ραντάρ» ο Ντιμπάλα, η… αστεία ρήτρα που έχει ο Αργεντινός με τη Ρόμα

Facebook