Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Το ίντερνετ μαθαίνει την «Panachaiki Patras» (PHOTO)

Ολοένα και πιο αναγνωρίσιμοι γίνονται οι παίκτες της Παναχαϊκής, τη στιγμή που ανέβηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το παγκοσμίως γνωστό σάιτ transfermarkt.com έχει ολόκληρο το ρόστερ της Πατρινής ομάδας (και πέρσι το είχε, αλλά με λάθη) και μάλιστα οι περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις έχουν και το αντίστοιχο ποσό αξίας δίπλα στους παίκτες.

Μιλώντας με αριθμούς, πρώτος σε αξία είναι ο Κώστας Αποστολόπουλος που κοστολογείται από την ιστοσελίδα με 350 χιλιάδες ευρώ, ενώ ακολουθούν μαζί Μπουτζίκος και Γκέσιος με 250 χιλιάδες. Στη λίστα βρίσκονται Σωτηράκος και Φουρλάνος με 200 χιλιάδες, ενώ πιο κάτω είναι ο Κυνηγόπουλος στις 150 χιλιάδες. Είναι δεδομένο πως όσο καλύτερα αποδίδει η Παναχαϊκή φέτος, τόσο πιο αναγνωρίσιμοι θα γίνουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της.

Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο σάιτ παρέχει πληροφορίες για όλες τις επαγγελματικές ομάδες του κόσμου, σημειώνοντας την οικονομική αξία του κάθε παίκτη, αναλόγως με τη φόρμα, το συμβόλαιο και την αναγνωσιμότητα του.

Μάριος Αγγελόπουλος

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Συνέντευξη Τύπου για τις ακαδημίες ανακοίνωσε η Παναχαϊκή

Συνέντευξη Τύπου με θέμα την παρουσίαση του πλάνου λειτουργίας των Ακαδημιών της Παναχαϊκής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30 μ.μ. στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Την Συνέντευξη θα παραχωρήσουν ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Κώστας Κατσουράνης και ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της Παναχαϊκής και προπονητής των Κ20 & Κ17 Φώτης Παπαπαναγής.

Διάβασε Περισσότερα

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Το «κλειδί» της άμυνας για τον Οφρυδόπουλο

Δεν ήταν καθόλου τυχαία η χρησιμοποίηση του Αλέξανδρου Μπιτσάκου δίπλα στον Διονύση Μακρυδημήτρη στο κέντρο της άμυνας της Παναχαϊκής κόντρα στην Καρδίτσα.

Ο Οφρυδόπουλος δείχνει πως προτιμά ένα δίδυμο στόπερ που ο ένας εκ των δυο να μην χάνει μονομαχία (βλέπε Μακρυδημήτρης) και ο άλλος να έχει σωστές μεταβιβάσεις και ταχύτητα. Εξ’ ου και το πετυχημένο περσινό μοντέλο Μακρυδημήτρη-Λουμπαρδέα. Μην ξεχνάμε πως και ο Γκίνο είχε δοκιμαστεί δίπλα σε Σωτηράκο και Μακρυδημήτρη στο Καρπενήσι.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, τα δίδυμα φαβορί που πιθανότατα θα βλέπουμε φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι τα Μακρυδυμήτρης-Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης-Μπιτσάκος, Σωτηράκος-Λουμπαρδέας και Σωτηράκος-Μπιτσάκος (το τελευταίο κάτω από ειδικές συνθήκες).

Φυσικά, δεν πρέπει να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο να γυρίσει και πάλι ο Γκίνο πίσω, ειδικά σε παιχνίδια που η Παναχαϊκή θα θέλει να πιέσει τον αντίπαλο γεμίζοντας τον αγωνιστικό χώρο με επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές.

Μάριος Αγγελόπουλος – Από την εφημερίδα «Match Αχαΐας»

Διάβασε Περισσότερα

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Κρατάει… αρχείο από τους αντιπάλους

Τα μάτια τους στραμμένα στις αναμετρήσεις της πρώτης φάσης του Κυπέλλου είχαν το περασμένο διάστημα στην Παναχαϊκή, καθώς σχεδόν όλες οι ομάδες της Football League έπαιξαν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι.

Τις εντυπώσεις σίγουρα κέρδισαν τα Τρίκαλα του άτυχου Δημήτρη Σιαλμά, ενώ οι «κοκκινόμαυροι» δεν φάνηκαν να εντυπωσιάζονται με τον Άρη, που πέρασε δύσκολα αλλά δίκαια από το Αίγιο. Είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι της ομάδας κοιτούν και τα φιλικά όλων των ομάδων και πως ειδικά για τα παιχνίδια που είναι τηλεοπτικά έχουν κρατήσει αρχείο για κάθε ομάδα.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook