Connect with us

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Τρία μετάλλια για το Fight Club Patras

Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο επιτυχίες πέρασε για τον Μαχητικό Σύλλογο Πάτρας, που συμμετείχε στο G1 – Greece Open του Τάε Κβο Ντο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το τριήμερο 17-19 Νοεμβρίου.

Επρόκειτο για ένα τουρνουά παγκόσμιας απήχησης, όπου έδωσαν το «παρών» 900 αθλητές, πάνω από 200 σωματεία και εθνικές ομάδες 31 χωρών από όλο τον κόσμο.

Από το Fight Club έλαβαν μέρος 6 αθλητές , οι οποίοι στάθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων, κατακτώντας υψηλές θέσεις στο βάθρο, αφήνοντας για ακόμα μια φορά όλο το team και τον προπονητή τους κ. Κωτσόπουλο Μιχάλη απόλυτα ικανοποιημένους.

Αναλυτικά,  χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Φλουσκούνης Χαράλαμπος στην κατηγορία των -57 κιλών, δίνοντας δυνατό «παρών» ύστερα από εξαιρετικές εμφανίσεις, δύο μετάλλια χάλκινου χρώματος για τον Γιαχαλή Νικόλαο στα -55 κιλά και για την Κρεμμύδα Μαρία στα -59 κιλά , δύο πέμπτες θέσεις για τον Παπαναγιώτου Σπύρο στα -55 κιλά και την Τσουρή Ασημίνα στα -46 κιλά, τέλος η αθλήτρια Λόη Ελένη στα -46 κιλά, είχε να αντιμετωπίσει μια δύσκολη αντίπαλο από την Ιαπωνία, δεν τα κατάφερε χάνοντας στον πρώτο αγώνα.

«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στους στόχους μας κάθε φορά. Επόμενος στόχος της ομάδας είναι το Πανελλήνιο και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων», ανέφεραν οι άνθρωποι του Μαχητικού Συλλόγου.

 

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Πλησιάζει το «Ράλι Αχαιός»

Το Σάββατο και την Κυριακή 10-11 Μαρτίου, ο ΑΟΠ διοργανώνει στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, τον αγώνα «40ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ». Ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Αγώνων Ράλλυ Β’ ασφάλτου και Κύπελλο Ράλλυ Νοτίου Ελλάδος 2018.

Ο αγώνας θα έχει επίκεντρο το Σάββατο 10 Μαρτίου την πόλη της Πάτρας όπου θα γίνει ο αρχικός τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση από την Πλατεία Γεωργίου στις 19:30.

Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, θα γίνουν οι Ειδικές Διαδρομές «ΣΑΛΜΕΝΙΚΟ» και «ΑΡΓΥΡΑ» (κατηφόρα η ανάβαση Πιτίτσα), οι οποίες θα επαναληφθούν τρεις φορές με service park και ανασυγκρότηση στο χώρο στάθμευσης απέναντι από την προβλήτα των φερυ-μποτ στο Ρίο, και τερματισμό στην Πλατεία Γεωργίου στις 14:30 περίπου.

Η πρόσκληση του ΑΟΠ:

«Ο ΑΟΠ έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των τοπικών φορέων, θεωρεί ότι θα γίνει ένας πολύ ενδιαφέρον & αρκετά οικονομικός αγώνας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 19:00 και λήγουν την Παρασκευή 02 Μαρτίου 2018 και ώρα 24:00.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα στο www.aop.gr.

Ιδιαίτερη φροντίδα έχει ληφθεί από τον Α.Ο.Π για την ασφάλεια αγωνιζομένων και θεατών και παρακαλούνται όλοι να υπακούουν στις οδηγίες ΚΡΙΤΩΝ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ».

Διάβασε Περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Φιλανθρωπική εκδήλωση από τη ΦΙΛΜΠΑ

Την καθιερωμένη εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει και φέτος η ΦΙΛΜΠΑ, καλώντας όλους τους φίλους της στην πίστα Kartmania, όπου θα γίνει και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του συλλόγου, όπως και πολλές βραβεύσεις.

Διάβασε Περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Εκλογές στον ΑΟΠ

Αρχαιρεσίες πραγματοποιούνται στον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, από τις 17:30 έως τις 20:30, στα γραφεία του ΑΟΠ (Ναυμαχίας Έλλης 37-Πάτρα).

Υποψηφιότητες γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στα γραφεία του Ομίλου.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook