Connect with us

Α2 ΒΟΛΕΙ

Βαριές κουβέντες από τον Γ. Σύρο

Published

on

Ο λίμπερο της ΕΑΠ, Γιώργος Σύρος, κάνοντας δημόσια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, την οποία απέσυρε στη συνέχεια, έγραψε ορισμένα “βαριά” πράγματα εναντίον πολλών, μεταξύ των οποίων και του πρώην προπονητή του Άρη Αγγελόπουλο.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σύρου:

“Πριν έξι χρόνια που η ομάδα έπεσε στις τοπικές κατηγορίες με πήρε ο κυριος Αντώνης Γερανιος να επιστρέψω στην εαπ η οποία με είχε αφήσει ελεύθερο γιατί δεν χωρούσα στο ρόστερ της τοτε ομάδας που ήταν στην Α1 και ταυτόχρονα οι σπουδές μου στο εξωτερικό με είχαν κάνει να σταματήσω μια 3ετια την ενασχόληση μου με το άθλημα και να έχω «παρκάρει» το δελτίο μου στον Απόλλωνα Πάτρας…
Χωρίς δεύτερη σκέψη δέχθηκα την πρόταση απορρίπτοντας τα παντα…
Όταν πήγα στην πρώτη συγκέντρωση τα πράγματα ήταν τόσο απογοητευτικά γιατί αντίκρισα παιδιά 14 και 13 ετών που τα περισσότερα δεν γνώριζαν καν τι θέση παίζουν…
Ομως παρά τις δυσκολίες ο Αντώνης έφτιαξε μια ομάδα η οποία ήταν δυνατή σαν μια γροθιά και από το πρώτο κιόλας φιλικό στο Μεσολόγγι έδειξε πως θα πρωταγωνιστήσει και πάλι σε μερικά χρόνια στην Α1 με τα ΔΙΚΑ της παιδιά…
Ετσι τρεις φορές πήρα το αεροπλάνο για να ερθω Ελλάδα με δικά μου έξοδα και να βοηθήσω την ομάδα να μείνει στο τοπικό πρωτάθλημα χάνοντας μισό έτος από την σχολή μου.
Μετά από δυο σεζόν ο Αντώνης με έπιασε και μου είπε πως είσαι μεγάλος παίχτης και έχεις ψυχή και ταλέντο και πως αν αλλάξεις την θέση που παίζεις από ακραίος σε λίμπερο θα μπορείς άνετα σε λίγα χρόνια να παίζεις στην μεγάλη κατηγορία…
Χωρίς δεύτερη σκέψη ειπα το ναι και ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για την καινούργια μας χρόνια η οποία φύλαγε πολλές εκπλήξεις γιατί μου ήρθε το χαρτί για να μπω φαντάρος τον Σεπτέμβρη και αναγκάστηκα θα έχανα μεγάλο έδαφος από την προετοιμασία της ομάδας αλλά και από την προετοιμασία μου για την αλλαγή της θέσης μου…
Μετά την εκπαίδευση στην Τρίπολη η επόμενη στάση μου ήταν στο ΓΝΑ στην Αθήνα όπου και εγκαταστάθηκα εκει για 5 μήνες αλλά και πάλι βρήκα λύση βρίσκοντας δυο ομάδες στην Αθήνα για να πηγαίνω για προπόνηση και βρίσκοντας μια λύση με τον τοτε διοικητή να παίρνω άδειες Παρασκευή μεσημέρι με Κυριακή πρωί για να μπορώ να βρίσκομαι στους αγωνες της αλλά και στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής πριν το ματς κι όλα αυτα με δικά μου έξοδα…
Όταν περάσαμε στα μπαραζ ανοδου έχοντας ήμουν με μετάθεση στην Χανιά και λόγο νατοϊκής εκπαίδευσης δεν μπορούσα να πάρω άδεια και να βρεθώ στην Πάτρα για τον πρώτο ημιτελικό με το Αιγιο που τοτε προπονητής ήταν ο Γιώργος Μαυροματης (βοηθός προπονητή τα τελευταία δυο χρόνια του Αρη Αγγελοπουλου και τωρινό μέλος του Δ.Σ. Των «ΕΑΠ ΦΙΛΟΙ ΒΟΛΛΕΥ»).
Η ομάδα μας έχασε μέσα στην έδρα μας και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο γιατί η σειρά πήγε στο 1-2 και το Αίγιο είχε πλέον το πλεονέκτημα και της έδρας αλλά και της ψυχολογίας…
Τοτε ο κύριος Τακης Αντωνοπουλος με πήρε τηλέφωνο και με παρακάλεσε προσωπικά να κατέβω στην Πάτρα και μεσολάβησε να πάρω άδεια.Ετσι έγινε λοιπόν και την επόμενη μερα το πρωί ξεκίνησα με δικά μου έξοδα προς το αεροδρόμιο της Σουδας έχοντας πληρωμένα από την ομάδα μόνο τα αεροπορικά εισιτήρια και τιποτα αλλο.Πηγαμε στο Αιγιο και κερδισαμε και μετά κερδίσαμε και στην εδρα μας περνοντας στον τελικο με την Καλαμάτα έχοντας προβάδισμα 0-2 αλλά μειονέκτημα έδρας.Ο αγώνας ήταν μετά από μια εβδομάδα αλλά λόγο του ότι δεν είχα άδεια γυρισα ξανα στα Χανιά και επέστρεψα ξανα με τον ίδιο τρόπο όπως είχε γίνει με το Αιγιο.
Η ομάδα ανέβηκε και η χαρα και η περηφάνεια που ένιωσα εκείνη την μερα ήταν τόσο μεγάλη που δεν την συγκρίνω με τίποτα!
Βλέπαμε όλοι πως η Α1 είναι κοντα στο προσεχές μέλλον κι αυτό μας έφτιαχνε την όρεξη!
Ένα πρωί ο Αντώνης Γερανιος μας ενημερώνει πως η διοίκηση τον απομάκρυνε φέρνοντας μεγάλες αντιδράσεις και κλονίζοντας την ηρεμια και την αισιοδοξία μας για το μέλλον…
Ρίξανε πολυ λάσπη τοτε στον ΚΥΡΙΟ Αντώνη Γερανιο για να πάρουν τους παίχτες μαζί τους και μέσα σε αυτούς που πήρανε μαζί τους ήμουν κι εγω.
Μετά από λίγο καιρο ανακοίνωσαν τον κύριο Αρη Αγγελοπουλο για νέο προπονητή της ομάδας κι εκει κατά την προσωπική μου άποψη άρχισε η κατηφόρα της ομάδας.
Στο ξεκίνημα της Α2 κάναμε μια πολυ καλή χρόνια και συνεχίσαμε να έχουμε δυνατο σημείο την επίθεση και το μπλοκ-άμυνα που ξεκάθαρα ήταν κληρονομιά από τον Αντώνη Γεράνιο.
Στο τέλος της σεζόν παίξαμε με την ΑΕΚ στην Αθήνα και εκει ειδα κατι το οποίο δεν είχα αντικρίσει ξανά.
Ο προπονητής έπιασε παίχτη της ομάδας και του είπε πως πρέπει να χάσουμε για να μην μπούμε εμπόδιο στον δρόμο της ΑΕΚ για τα μπαραζ ανοδου.
Αυτό εμενα με αηδίασε και σε συνδυασμό με την χαμηλή ποιότητα της προπόνησης σε σχέση με τον Αντώνη Γερανιο με έκανε να ψάξω κατι αλλο.
Τοτε ήρθα σε επαφή με τον Παναθηναϊκό που είναι η ομάδα της καρδιάς μου και που είχα όνειρο από μικρό παιδί να παίξω εκει βόλεϋ κι εκει ξεκίνησε το θέατρο του παραλόγου…
Οι άνθρωποι που είχα κάνει τοσα για αυτούς χωρίς ποτε μα ποτε να τους ζητήσω ούτε 1€ μου έβγαλαν την ανώτατη τιμή για μεταγραφή και δανεισμό σε άλλη ομάδα κοροϊδεύοντας για 2 μήνες εμενα και τους γονείς μου. Υποτιμούσαν τις δυνατότητες μου και με χλεύαζαν σε τρίτους δημόσια.
Ακόμα και μέσα στην περσινή αγωνιστική περίοδο λέγανε άσχημες κουβέντες για εμενα σε πρώην συμπαίκτες μου στην ΕΑΠ.
Φέτος το καλοκαίρι είχα συμφωνήσει με άλλη ομάδα από την Α1 μη γνωρίζοντας την κατάληξη του Παναθηναϊκού με τις άδειες και τα σχετικά.
Τοτε προσπαθούσα ξανα να επικοινωνήσω με την διοίκηση του βόλεϋ για να βρούμε ξανα την ΧΡΥΣΗ τομή ώστε να πάω δανεικός και την νέα χρόνια.
Η απάντηση ήταν θετική αλλά ταυτόχρονα μου έγινε μια αντιπρόταση που σαν πρότζεκτ μου αρεσε και άλλαξα την απόφαση μου και ειπα πως θα κάτσω στην ΕΑΠ για να πάμε στα μπαραζ ανοδου και να παλέψουμε για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία που παντα ονειρευόμουν να ζήσω με αυτήν την ομάδα.
Όλα μα όλα αυτα που μου παρουσίασαν τοτε οι διοικούντες του βόλεϋ δεν έγιναν και σιγά σιγά μέσα στην χρόνια καταλάβαινα πως για ακόμα μια φορά με κορόιδεψαν και μου δώσανε ψεύτικες υποσχέσεις και σε θεμα οργανωτικό και σε θέματα προπόνησης και σε θέματα αντιμετωπίσεις παιχτών και προπονητών σε πειθαρχικά παραπτώματα.
Εκει καταλαβα πως η συνέντευξη που είχε δώσει ο Αντρεας Καβουρας για την κατάσταση στην ομάδα όταν αποχώρησε για την Γαλλία ήταν άκρως αληθινή…
Ειδα την ομάδα που άφησα πίσω μου πρωταγωνίστρια στην Α2 να παρακαλάει για παραπάνω προπόνηση,για ένα εμφιαλωμένο μπουκαλι νερό,για λίγο ζεστό νερό για μπανιο και για το χαρτζιλίκι που είχαν συμφωνήσει να παίρνουν κάθε μήνα.Δημαδη τα παιδιά που είχαν όνειρο να ανεβάσουμε την ομάδα είχαν πλέον ξενερώσει με την κατάσταση από την φετινή χρονιά αλλά και από την περσινή και να είναι ολα μα όλα «φευγάτα» και κάποια από αυτα να πηγαίνουν να κάνουν προπόνηση με άλλες ομάδες.
Το απόλυτο ΧΑΟΣ.
Μετά από πολλές συζητήσεις μεταξύ παιχτών και προπονητών η κατάσταση δεν άλλαζε αλλά γινόταν όλο και χειρότερη.
Παρόλα αυτα πήρα τηλέφωνο πολλές φορές την διοίκηση του βόλευ και τους ζήτησα να πιάσουν όλους τους παίχτες ξεχωριστά και να τους ρωτήσουν τα παράπονα τους γιατί ο καθένας έχει παραπάνω από δυο-τρία παράπονα και πρέπει να βρεθεί λύση…
Η απάντηση ήταν παντα «ΝΑΙ» αλλά ποτε δεν έγινε αυτό,σε αντίθεση βέβαια μόλις η διοίκηση της ΕΑΠ αποφάσισε την απομάκρυνση του Αρη Αγγελοπουλου γιατί η ομάδα μετά τον αγώνα με το Μαρκόπουλο βγήκε εκτός στόχων και πλέον περιμέναμε μόνο ένα θαύμα και στραβοπάτημα της Ρόδου,οι κύριοι που είχαν δώσει υποσχέσεις σε εμενα και σε όλα τα παιδιά στην αρχή της χρονιάς στην μέση αλλά και και την εβδομάδα του αγώνα με το Μαρκόπουλο…ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ και το έβαλαν στα πόδια αφήνοντας πίσω τα παιδιά που λέγανε πως αγαπούσαν σαν παιδιά τους και πως αν τα πειράξει κάποιος θα τους γαμησουν την μάνα και μαζί με αυτα τα παιδιά άφησαν και πολλές χιλιάδες ευρώ χρωστούμενα σε παίχτες…
Μετά άρχισαν οι ανακοινώσεις των ΕΑΠ ΦΙΛΩΝ ΒΟΛΛΕΥ για την διοίκηση της ΕΑΠ.
Όλα αυτα κάνανε κακό στο βόλεϋ αλλά και σε εμάς πριν το δύσκολο παιχνίδι που είχαμε στην Ρόδο!
Οι αθεόφοβοι ΕΑΠ ΦΙΛΟΙ ΒΟΛΕΥ βγάλανε και ανακοίνωση υποτιμώντας τον προπονητή και την διοίκηση ξανα 3 ώρες πριν πάμε να παίξουμε το ματς στην Ρόδο…ΣΕΒΑΣΜΟΣ 0!
Παρά τις δυσκολίες μέσα σε τρεις εβδομάδες γίναμε πιο ομάδα από ποτε και χαρήκαμε περισσότερο από όλη την χρονιά αυτούς τους τρεις αγωνες…
Σήμερα τελειώνοντας το ματς ένιωσα την ανάγκη να αποκαταστήσω την μια και μοναδικη αλήθεια και αυτήν την αλήθεια που πρέπει να γνωρίζουν όλοι.
Η κόντρα σας με το μπάσκετ αλλά και η κόντρα του μπάσκετ με εσάς δεν με ενδιαφέρει.
Λεω ανοιχτά πως δεν ειμαι με κανένα στρατόπεδο.
Ειμαι ΕΑΠ και τιποτα αλλο.

Υ.Γ.1 Γιωργακη ακόμα και φέτος μου είπες πως αν δεν ερχόμουν στον ημιτελικό τοτε που ήμουν φαντάρος θα μας είχατε γαμησει και θα είχατε ανεβεί εσείς στην Α2.

Υ.Γ.2 Το βόλεϋ της ΕΑΠ είμαστε εμείς οι παίχτες και οι προπονητές που χύνουμε τον ιδρώτα μας και αφήνουμε τα παντα στην άκρη για την καυλα μας και οχι εσείς που δεν είστε καν στην διοίκηση και βγάζετε ανακοινώσεις εξ αποστάσεως έχοντας αρκετές οφειλές προς τους παίχτες.
Δεν είστε «ΦΙΛΟΙ» μας γιατί μας εγκαταλείψατε και μας αφήσατε ΜΟΝΟΥΣ μας βάζοντας τον εγωισμό σας!

Υ.Γ.3 Οι τσακωμοί που θέλατε να προκύψουν για δικά σας συμφέροντα δεν πέρασαν και οι ΟΜΑΔΑ έστω και στο τέλος έγινε ΟΜΑΔΑ.

Υ.Γ.4 Νίκος Κορδος μεγάλος μάγκας γιατί ανέλαβε μια ομάδα που ήταν μπουρδελο και την ένωσε όσο μπορούσε και προβληματίστηκε για αυτήν κι ακόμα προβληματίζεται για το μέλλον της!

Υ.Γ.5 Όλοι εσείς της διοίκησης της ΕΑΠ έχετε ευκαιρία να τους διαψεύσετε και αποδείξετε πως η ομάδα είναι πάνω από όλα.

Υ.Γ.6 Ειμαι πάνω από 15 χρόνια μέλος της ομάδας της ΕΑΠ.Εσεις φίλοι μου που ήσασταν;

Υ.Γ.7 Μια ανακοίνωση για τα σφαξιματα των διαιτητών φέτος δεν βγάλατε…
Για το μπάσκετ βγάλατε 10 σε 5 μέρες…

Υ.Γ.8 Τελείωσα με εσάς…
Είστε παρελθόν και επίσημα!”

Α2 ΒΟΛΕΙ

Νέα ήττα για την Ολυμπιάδα, αυτή τη φορά από τη ΓΕ Ηρακλείου

Published

on

Σε μπελάδες μπαίνει η Ολυμπιάδα μετά την ήττα με 3-0 (21-25, 19 -25, 20-25) σε από τη ΓΕ ηρακλείου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Σημαντική νίκη για τα κορίτσια του Απόλλωνα

Published

on

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα επικράτησε με 3-1 σετ του ΟΦΗ, για την 21η αγωνιστική της Α2 Εθνικής.
Τα σετ: 25-20, 27-25, 21-25, 25-17.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Ελ. Καγιαλη): Χρ. Μπρούμα, Ηρ. Μπρούμα, Παπαλεξάτου, Πατακοπούλου, Σκούρα, Τσακμακιδου, Παππά, λίμπερο η Κουραχανη, Λινάρδου, Κούρκουλου, Βούρλα, Σταματέλου, Χρηστίδη, Γεωργίου.
Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Ήττα στην Κρήτη για τον Ερμή με 3-1 σετ από το Ρέθυμνο

Published

on

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ερμή γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 3-1 σετ από τον ΝΟ Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής.

Τα σετ: 23-25, 25-23, 25-22, 25-23.

ΕΡΜΗΣ (Γ. Χριστόπουλος): Τιμπιλής, Κάβουρας, Δρακόπουλος, Κάπτης, Τσχιλιάς, λίμπερο ο Αλιάι, Νανόπουλος, Μπακούλιας.

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ1 hour ago

Παναχαϊκή: «Φορτσάρει» από σήμερα για την πρεμιέρα – Χτύπησε ο Πέρεζ!

SUPER LEAGUE 22 hours ago

Super League 2: Κληρώνει σήμερα για πλέι οφ και πλέι άουτ – Π. Μαρτσούκος στη «Match»: «Ξεκινάμε κανονικά»

ΑΘΛΗΜΑΤΑ14 hours ago

«Match Αχαΐας»: Το ραντεβού με την ιστορία, η «λευκή πετσέτα» και η ώρα της αλήθειας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ15 hours ago

ΕΠΟ: Συνάντηση Μπαλτάκου με τους αρχηγούς της Εθνικής

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ16 hours ago

Γκουστάβο Πογέτ για το Ελλάδα – Καζακστάν: Είμαστε έτοιμοι αλλά το πιο επικίνδυνο θα είναι να πιστέψουμε ότι είναι κάτι εύκολο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ22 hours ago

Χριστόπουλος: «Οι άνθρωποι της ομάδας να λάβουν τις αποφάσεις που πρέπει»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ23 hours ago

Γ΄γύρος: “Κλείδωσε” η πρεμιέρα με τον Προμηθέα να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό

BASKET LEAGUE23 hours ago

Φινάλε στην Basket League με το ενδιαφέρον στην 6η θέση

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ2 days ago

Ήττα και στο Λαύριο (82-75) για τον Απόλλωνα

NATIONAL LEAGUE 22 days ago

Μπάσκετ: Η βαθμολογία στη National League 2 (1ος όμιλος) μετά την 20η αγωνιστική 

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ1 hour ago

Παναχαϊκή: «Φορτσάρει» από σήμερα για την πρεμιέρα – Χτύπησε ο Πέρεζ!

SUPER LEAGUE 22 hours ago

Super League 2: Κληρώνει σήμερα για πλέι οφ και πλέι άουτ – Π. Μαρτσούκος στη «Match»: «Ξεκινάμε κανονικά»

ΑΘΛΗΜΑΤΑ14 hours ago

«Match Αχαΐας»: Το ραντεβού με την ιστορία, η «λευκή πετσέτα» και η ώρα της αλήθειας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ15 hours ago

ΕΠΟ: Συνάντηση Μπαλτάκου με τους αρχηγούς της Εθνικής

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ16 hours ago

Γκουστάβο Πογέτ για το Ελλάδα – Καζακστάν: Είμαστε έτοιμοι αλλά το πιο επικίνδυνο θα είναι να πιστέψουμε ότι είναι κάτι εύκολο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ22 hours ago

Χριστόπουλος: «Οι άνθρωποι της ομάδας να λάβουν τις αποφάσεις που πρέπει»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ23 hours ago

Γ΄γύρος: “Κλείδωσε” η πρεμιέρα με τον Προμηθέα να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό

BASKET LEAGUE23 hours ago

Φινάλε στην Basket League με το ενδιαφέρον στην 6η θέση

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ2 days ago

Ήττα και στο Λαύριο (82-75) για τον Απόλλωνα

NATIONAL LEAGUE 22 days ago

Μπάσκετ: Η βαθμολογία στη National League 2 (1ος όμιλος) μετά την 20η αγωνιστική 

Facebook