Connect with us

Α2 ΕΣΚΑΗ

Ξεκινά συνεργασία Δύμης ’07-ΚΑΕ Προμηθέα με το πρόγραμμα «Σύζευξις”

Η αθλητική «σύζευξις” αποτελεί ένα πρόγραμμα συνεργασίας και κοινών δράσεων ανάμεσα στην ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΩΝ και τον Α.Ο. ΔΥΜΗΣ ’07.

Η Δύμη ’07 στην ετήσια απολογιστική εκδήλωση που έχει καθιερώσει, πέραν από τα αγωνιστικά πεπραγμένα της χρονιάς και την προαναγγελία στόχων και δράσεων για την επόμενη χρονιά, επέλεξε να βραβεύσει τα τμήματα του Προμηθέα για τα φετινά του επιτεύγματα. Είχε ετοιμάσει όμορφα αναμνηστικά για την κατάκτηση της 4ης θέσης του ανδρικού τμήματος στην Basket League, που παρέλαβε  μέλος του προπονητικού team Θανάσης Σουφλιάς, για την δεύτερη θέση του Εφηβικού και την τρίτη θέση των Παίδων, που τα παρέλαβε ο προπονητής Ανδρέας Κεσαπίδης.

Για το τέλος άφησαν την αναγγελία της αθλητικής «σύζευξις”, όπου είναι ένα πρόγραμμα συνεργασίας της Δύμης ’07 με την ΚΑΕ Προμηθέας, όπου θα περιλαμβάνει κοινές δράσεις, ώστε να αναπτυχθούν περαιτέρω οι ακαδημίες και τα αγωνιστικά τμήματα των ομάδων. Ήδη η ομάδα του Προμηθέα έλαβε μέρος στο τουρνουά «Ντέγιαν Στάνκοβιτς”, ενώ είναι δεδομένη η παρουσία του στο καθιερωμένο τουρνουά «Φάνης Κολλιόπουλος” που έχει καθιερώσει η ομάδα της Δύμης. Αναλυτικά η αναφορά της Δύμης ’07:

«Ανακοινώθηκε στην εκδήλωση του Απολογισμού που έλαβε χώρα την Δευτέρα 2 Ιουλίου στην Κάτω Αχαΐα και αποτελεί ισχυρή βάση για την ομάδα μας για την συνεχή εξέλιξη και βελτίωση.
Τόσο η διοίκηση μας όσο και ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Χρήστος Μήλας αναφέρθηκαν στα αμοιβαία οφέλη της συνεργασίας μας, εντός κοινού πλαισίου αρχών και αξιών, επισημαίνοντας παράλληλα πως η σύνθεση δυνάμεων είναι απαραίτητη και επιθυμητή για την πρόοδο αλλά και την εξέλιξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε.
Κοινές δράσεις, διοργανώσεις, τουρνουά, συμμετοχή στα εξειδικευμένα και πρωτοπόρα σεμινάρια του Προμηθέα, υποστήριξη σε υλικό και παροχή τεχνογνωσίας από έμπειρους προπονητές, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες για τους αθλητές και κυρίως τους νεότερους αυτών, όλα αυτά και πολλά άλλα μαζί συνθέτουν την κοινή προσπάθεια.
Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση του Προμηθέα που έχει την διάθεση και την πραγματική βούληση να μπορούμε να σχεδιάζουμε και σήμερα να υλοποιούμε ένα τέτοιο πρόγραμμα, σε βάση ισοτιμίας. Η αθλητική οικογένεια του Α.Ο ΔΥΜΗΣ ’07 νιώθει ιδιαίτερη τιμή για αυτό και το εκφράζουμε δημοσίως, έχει μόνο να κερδίσει από την συνεργασία και με τη σειρά της να περάσει τα οφέλη στην κοινωνία της περιοχής μας και ιδιαίτερα στους μικρούς αθλητές, δεσμευόμενη πως θα αποτελεί ένα σταθερό γνήσιο και αξιόπιστο συνεργάτη του Προμηθέα στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας.”

Φωτογραφία του χρήστη Α.Ο. ΔΥΜΗΣ '07.

Φωτογραφία του χρήστη Α.Ο. ΔΥΜΗΣ '07.

Α2 ΕΣΚΑΗ

Συνεχίζει στον ΑΟ Δύμης ο Μιχάλης Παπαζαφείρης

Μια ακόμη κίνηση ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ πραγματοποίησε ο ΑΟ Δύμης, που ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μιχάλη Παπαζαφείρη.

Αναλυτικά:

«Με τα χρώματα της ομάδας μας θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν 2018-2019 ο Παπαζαφείρης Μιχάλης».

Διάβασε Περισσότερα

Α2 ΕΣΚΑΗ

Παραμένει στον ΑΟ Δύμης ο Παλισίδης

Τον βασικό του κορμό κρατάει ως ένα μεγάλο βαθμό ο ΑΟ Δύμης, καθώς ανακοινώθηκε η ανανέωση και με τον Χρήστο Παλισίδη, που θα φοράει τα μπλε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά:

«Με τα χρώματα της ομάδας μας θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν 2018-2019 ο Παλισίδης Χρήστος. Αυτή θα είναι η 3η συνεχόμενη χρόνια του παίκτη στον Α.Ο. ΔΥΜΗΣ ’07».

ΠΑΛΙΣΙΔΗΣ "buzzer beater" VS AGEZ

#palisidis4 🌪🌪🌪🌪#buzzer_beater_VS_AGEZΤο τρίποντο του Chris Palisidis στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα με την ΑΓΕΖ που χάρισε την νίκη στην ομάδα μας.

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο. ΔΥΜΗΣ '07 στις Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Διάβασε Περισσότερα

Α2 ΕΣΚΑΗ

Παραμονή Ζάννη στον ΑΟ Δύμης

Μια ακόμη ανανέωση ανακοίνωσε ο ΑΟ Δύμης, αυτή τη φορά με τον Αντώνη Ζάννη, που θα αγωνιστεί στον σύλλογο για δεύτερη σεζόν.

Αναλυτικά:

«Με τα χρώματα της ομάδας μας θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν 2018-2019 ο Ζάννης Αντώνης. Αυτή θα είναι η 2η συνεχόμενη χρόνια του Αντώνης Ζάννης στον Α.Ο. ΔΥΜΗΣ ’07».

Διάβασε Περισσότερα

Facebook