Connect with us

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Ζούμπος: Η ανυπομονησία για αγώνες και το “ευχαριστώ” στην διοίκηση

Published

on

Δεν κρατιούνται οι παίκτες του Απόλλωνα περιμένοντας να επαναρχίσει το πρωτάθλημα, γεγονός που περιγράφει ανάγλυφα ο Φώτης Ζούμπος στη «Μatch».

«Νιώθουμε σαν θηρία στο κλουβί εδώ και τρεις μήνες, επιτέλους είδαμε το πρώτο φως για την επιστροφή μας σε κανονικές προπονήσεις.

Φέτος ειδικά υπάρχει πολύ καλή ομάδα όπως φάνηκε και στο ξεκίνημα που μπορεί να κάνει πολλά», είπε ο μελανόλευκος γκαρντ, ο οποίος αντί για κάποιο άλλο επίλογο, θέλησε να πει κι αυτός το δικό του «ευχαριστώ» στη διοίκηση.

«Από την πρώτη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος είναι κοντά μας, πρωτίστως οικονομικά κι αυτό σε εμάς τους παίκτες λέει πολλά. Το ευχαριστώ από την πλευρά μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε», υπογράμμισε με νόημα ο Ζούμπος.

Μίλτος Σπυρόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Περιβόλα: Τέλη Μάρτη θα «πέσουν» υπογραφές

Published

on

Για τα τέλη Μαρτίου προβλέπεται η τελική ευχάριστη έκβαση στην υπόθεση ανακαίνισης της Περιβόλας μέσω του άκρως φιλόδοξου προγράμματος της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, ύψους λίγο πάνω από τις 700.000 ευρώ.

Αν και ο προσωρινός ανάδοχος έχει βρεθεί και με τη βούλα (η εταιρεία του Στάθη Παρασκευόπουλου), ακόμη υπάρχει δρόμος έως ότου ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία και ο εργολάβος του έργου βάλει μπροστά τις μηχανές.

Τι ακριβώς απομένει; Η «Μatch» έχει το ρεπορτάζ:

1) Η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας θα πρέπει να συνεδριάσει για να εγκρίνει όλα όσα έγιναν σε πρώτο βαθμό για την επιλογή της εταιρείας του κ. Παρασκευόπουλου, κάτι που είναι τυπικό παρά ουσιαστικό, αλλά πρέπει να γίνει.

2) Εν συνεχεία τον λόγο θα έχει ο Επίτροπος που θα πρέπει κι αυτός να δώσει την δική του συγκατάθεση έτσι ώστε αμέσως μετά να κληθεί ο ανάδοχος του έργου στην Περιβόλα να υπογράψει τη σχετική σύμβαση, βάζοντας τέλος σε όλη αυτή τη γραφειοκρατία που αφορά κάθε δημόσιο έργο.

3) Εννοείται ότι πριν τις τελικές υπογραφές η ανάδοχος εταιρεία θα κληθεί να καταθέσει την εγγυητική συνολικά του έργου, κάτι όμως που ο κ. Παρασκευόπουλος σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι έτοιμος κι αύριο να το πράξει (αν χρειαστεί), δείγμα της ετοιμότητας που βρίσκεται.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Απόλλων: Περιμένει την ΚΥΑ για να δει αν θα κάνει προπόνηση!

Published

on

Ολοκληρώθηκε κανονικά την Τετάρτη η προπόνηση του Απόλλωνα στην Περιβόλα, χωρίς όμως στο τέλος της να… ανανεωθεί το ραντεβού τεχνικού επιτελείου και παικτών για την Πέμπτη.

Αιτία τι άλλο από τις κυβερνητικές αποφάσεις για νέο λοκ-ντάουν στις πόλεις με βαθύ κόκκινο (όπως είναι η Αχαία) και πλέον οι μελανόλευκοι περιμένουν αργά το βράδυ της Τετάρτης την έκδοση της αναλυτικής ΚΥΑ που θα περιλαμβανει και το κομμάτι των προπονήσεων που αφορά την ομάδα του Νίκου Βετούλα.

Το πιθανότερο πάντως είναι οι προπονήσεις να σταματήσουν για ένα 15νθήμερο, κάτι που πάει ακόμη πιο πίσω χρονικά και το πλάνο επανέναρξης της Α2 εθνικής.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Κοτσίρης: “Θέλουμε γεμάτο 20ημερο”

Published

on

Στις προπονήσεις έχουν επιστρέψει οι μελανόλευκοι με στόχο να καλύψουν το χαμένο έδαφος λόγω του τρίμηνου λουκέτου στο πρωτάθλημα, άρα έχει πολύ μεγάλη σημασία να δούμε τις απόψεις του γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Κοτσίρη.

«Οι παίκτες είχαν όλο αυτό το διάστημα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ο καθένας με βάρη και τρέξιμο, όμως τώρα θα πρέπει να γίνει η προσαρμογή τους στο παιχνίδι με την μπάλα και εντός του
γηπέδου, που είναι πολύ σημαντικό.

Επειδή πάντως οι βάσεις υπάρχουν,
θα απαιτηθεί ένα 20ήμερο για να είμαστε απολύτως έτοιμοι ενόψει των επίσημων αγώνων», επεσήμανε.

Μίλτος Σπυρόπουλος 

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.