Connect with us

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3Χ3 ο ΑΠΟ Αρόης, “ανάσες” για Αχαιό και Αετό Ρίου

Published

on

Το κομφούζιο καλά κρατεί στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι-άουτ και αν υποβιβαστεί και ο Διαγόρας Βραχνεΐκων από τη φετινή Γ΄ Εθνική (όλα θα κριθούν την ερχόμενη τελευταία αγωνιστική), το τοπίο θα θολώσει ακόμα περισσότερο, αφού θα σωθούν οι πρώτες 8 ομάδες και οι αντίστοιχες ισάριθμες (9-16) θα κουνήσουν μαντήλι για την Β΄ κατηγορία.

Η μοναδική ομάδα που μετράει ως ώρας το απόλυτο είναι ο ΑΠΟ Αρόης, ο οποίος έριξε στο καναβάτσο τα Καλάβρυτα, με πρωταγωνιστή τον Τάκη Σχοινά, που σκόραρε εις διπλούν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Κουτρουμάνη, ενώ οι γηπεδούχοι έπαιξαν με 10 παίκτες, αφού στο 86΄αποβλήθηκε ο Κουκίδης.

Σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Αχαιός Σαραβαλίου, που λύγισε τον Πήγασο, ο οποίος μετρούσε 2Χ2. Μικελάτος, Κυριαζόπουλος και Νικολόπουλος βρήκαν δίχτυα στην επανάληψη, ενώ ο Μικελάτος αστόχησε σε πέναλτι.

Λιμνοχώρι, Πάτρα 2005 και Αναγέννηση Ψαθοπύργου σημείωσαν κομβικές νίκες και συνεχίσουν με αυτοπεποίθηση για την απαιτητική συνέχεια. Η ομάδα του κάμπου νίκησε εκ νέου στην έδρα της, αυτή τη φορά την Αναγέννηση Πατρών, η οποία έχασε πέναλτι με τον Φραντζή, μετά το γκολ του Μαντά.

Η Πάτρα ξεπέρασε το εμπόδιο του Δαβουρλή, με ηγέτη τον Αναστάση Σουγλέρη, που πέτυχε τα 2 γκολ της ομάδας του, ενώ η Αναγέννηση Ψαθοπύργου ανάγκασε τον Ίκαρο στην πρώτη ήττα του και μάλιστα με ανατροπή.

Το Ρίο είναι… εδώ!

Την παρθενική νίκη του πανηγύρισε ο Αετός Ρίου, αφού το νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Δία ήταν μονόδρομος. Ο Κατσιούρας έκρινε τη συνάντηση, ενώ οι ομάδες είχαν από 1 δοκάρι και από 1 αποβολή, αφού στο 81΄αποβλήθηκαν ο Μαρκεζίνης των γηπεδούχων και ο Παπαχριστόπουλος των φιλοξενούμενων.

Τέλος, ο Εθνικός Πατρών/Πολύτεκνος αναδείχθηκε ισόπαλος με την Θύελλα Αιγίου. Στο 44 οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Καραϊνδρο, αλλά ο Τασιόπουλος «τσίμπησε» τον πόντο για τους γηπεδούχους στο 80ο λεπτό.

Άνω Καστρίτσι και Δόξα Νιφορεΐκων πήραν άκοπα τις νίκες, αφού Ηρακλής Πατρών και Δόξα Χαλανδρίτσας δεν συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Πάτρα 2005- Δαβουρλής 2-1

Εθνικός Πατρών/Πολυτ.- Θύελλα Αιγίου 1-1

ΑΠΟ Αρόης- Καλάβρυτα 3-0

Αχαιός Σαρ.- Πήγασος Μπεγ. 3-0

Δίας- Αετός Ρίου 0-1

Ίκαρος Πετρ.- Αναγέννηση Ψαθοπ.  1-2

Λιμνοχώρι- Αναγέννηση Π.  2-0

Ρεπό: Άνω Καστρίτσι, Δόξα Νιφορείκων

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ (Σε 3 αγώνες)

1 ΑΠΟ Αρόης 11  (6-1)

2 Πήγασος 11  (7-4)

3 Λιμνοχώρι 11 (3-2)

4 Πάτρα 2005 10 (3-2)

5 Αναγέννηση Ψαθοπύργου 9  (5-3)

6 Άνω Καστρίτσι 8  (7-1)

7 Καλάβρυτα 8 (6-4)

8 Εθνικός/Πολύτεκνος 8 (4-2)

————————————

9 Ίκαρος Πετρωτού 7  (5-3)

——————————–

10 Δόξα Νιφορεΐκων 7  (4-3)

—————————————

11 Δαβουρλής 7  (4-4)

12 Θύελλα Αιγίου 7  (2-3)

13 Αχαιός Σαρ. 6  (4-2)

14 Αετός Ρίου 6  (4-5)

15 Δίας 4 (1-4)

16 Αναγέννηση Πατρών 2  (1-5)

Δόξα Χαλανδρίτσας (δεν συμμετέχει)

Ηρακλής Π.  (δεν συμμετέχει)

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Άρης Πατρών: Ομάδα με δυναμική και με τον πήχη ψηλά

Published

on

Ο Άρης Πατρών έφτασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πηγή, αλλά δεν ήπιε το νερό του πρωταθλητή. 

Αυτό δεν σημαίνει κάτι βέβαια. Έτσι είναι ο αθλητισμός και αυτή είναι η ομορφιά του. Η ιστορική ομάδα της Πλατείας Ελευθερίας διαθέτει διοικητική οργάνωση και ο πήχης έχει ανέβει ψηλά τα τελευταία χρόνια. 

Παράλληλα είναι ομάδα με κόσμο, κάτι που συναντάμε σπάνια σε επίπεδο ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Μπορεί να έχασε άλλη μία μάχη στο νήμα, αλλά τα όνειρα δεν σταματούν, έχοντας κάνει βήματα προς τα εμπρός σε αρκετούς τομείς. 

Γιάννης Γεωργακόπουλος 

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτραι: Ευκαιρίες στο μέλλον της ομάδας

Published

on

Το Πάτραι είχε την δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες του στα πλέι-οφ. 

Ιδίως στο τελευταίο παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, όπου νίκησε με 4-2 το νεανικό στοιχείο ήταν έντονο. 

Ο Κώστας Κανελλόπουλος (γεννηθείς 2007) βρήκε δίχτυα, με τον Νίκο Λουμπαρδέα να χρησιμοποιεί επίσης τους Πιπεράκη (2005), Σουγλέρη (2005), Πρελορέντζο (2005), Δρουγούτη (2007) και Ανδρεόπουλου (2007). 

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ν.Σκόνδρας στη «Match»: «Θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο»

Published

on

 Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρόεδρος του Ατρομήτου Πατρών, Νεκτάριος Σκόνδρας, για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του (στη φωτό με την σύζυγο και την κόρη του μετά τη λήξη του ματς).  

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου, σε δηλώσεις του στη «Match» παρουσιάστηκε απόλυτα προσγειωμένος, τόσο για την στέψη, όσο και για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική που ακολουθούν.  

«Παλέψαμε φέτος με όλες μας τις δυνάμεις και τα καταφέραμε, το ίδιο θα κάνουμε και στα μπαράζ ανόδου. Θα μπούμε στη διαδικασία με μισή ομάδα καθώς έχουμε 5 σοβαρούς τραυματισμούς παικτών, αλλά θα το πάμε μέχρι τέλους. Ο Ατρόμητος έχει μεγάλη ιστορία και θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Θέλουμε διακαώς την άνοδο στη Γ’ Εθνική», ήταν τα λόγια του κ. Σκόνδρα. 

Continue Reading
Advertisement

Facebook