Α2 ΒΟΛΕΙ
Α.Δαρείος: “Εφαρμόστηκε ο νόμος…”

Καμία απολύτως ευθύνη δεν είχε η Ολυμπιάδα στα όσα έγιναν με τον Κέρκη στη Σάμο, γεγονός το οποίο τόνισε στις δηλώσεις του ο Άκης Δαρείος, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως η ομάδα φουλάρει για τη νίκη στο ματς με την Γ.Ε. Ηρακλείου.
Αναλυτικά όσα τόνισε στη “Match” ο έμπειρος τεχνικός:
“Εμείς δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, ωστόσο δεν φέρουμε απολύτως καμία ευθύνη για ότι έγινε με τον Κέρκη.
Ο κανονισμός εφαρμόστηκε ως όφειλε, με τους παίκτες μου να έχουν φτάσει σε σημείο να κάνουν για σχεδόν μια ώρα προθέρμανση.
Γνωρίζαμε από την αρχή τι είχε συμβεί και αν ήταν μικρή η καθυστέρηση δεν θα είχαμε θέμα, αλλά τα όρια ξεπεράστηκαν. Πλέον, στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στην Γ.Ε. Ηρακλείου και θέλουμε μονάχα τη νίκη».
Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Α2 ΒΟΛΕΙ
Βόλεϊ: Έχει πάρει φόρα η Ολυμπιάδα – Πήρε καθαρή νίκη και κόντρα στη Γλυφάδα
Η Ολυμπιάδα πήρε άλλο ένα τρίποντο, αυτή τη φορά με 3-0 σετ από την Γλυφάδα

Η Ολυμπιάδα πήρε άλλο ένα τρίποντο, αυτή τη φορά με 3-0 σετ από την Γλυφάδα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής. Η πατρινή ομάδα πλέον ισοβαθμεί με 33 βαθμούς με την ΑΕ Αρμενίων και καλοβλέπει ακόμη και την τρίτη θέση.
Τα σετ: 30-28, 25-21, 25-21
Ολυμπιάδα (Α. Δαρείος): Φίλίππου, Εκμετσόγλου, Γεωργακόπουλος, Κανελλόπουλος, Γεωργάτος, Γιαννόπουλος, λίμπερο ο Καραγιώργος, Τιμπιλής, Μπαϊλός, Χουμουρίτης.
Α2 ΒΟΛΕΙ
Η Ολυμπιάδα κέρδισε τον Φοίβο και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία της Α2 Εθνικής
Παρόλο που έπαιξε πάλι με απουσίες η Ολυμπιάδα δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 3-0 σετ τον Φοίβο

Παρόλο που έπαιξε πάλι με απουσίες η Ολυμπιάδα δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 3-0 σετ τον Φοίβο και να αναρριχηθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας της Α2 Εθνικής, μετά την ολοκλήρωση εξ αναβολής αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής.
Ο Άκης Δαρείος σε αυτή τον αγώνα είχε στη διάθεσή του, τον Γεωργακόπουλο, ενώ απουσίαζαν οι Πατρινός, Κανελλόπουλος και Γεωργαλής.
Τα σετ: 25-20, 25-15, 25-15.
Ολυμπιάδα (Δαρείος): Φίλιππου, Εκμετσόγλου, Γεωργακόπουλος, Τιμπιλής, Γιαννόπουλος, Μαρουλάς, λίμπερο ο Καραγεώργος.
Α2 ΒΟΛΕΙ
Βόλεϊ: Απουσίες και αναμενόμενη ήττα για την Ολυμπιάδα από τον Πανιώνιο
Η ομάδα του Άκη Δαρείου παρατάχθηκε κόντρα στον Πανιώνιο χωρίς τους βασικούς Φιλίππου, Πατρινό, Γεωργακόπουλο και Κανελλόπουλο

Την ήττα από την πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας αυτή του Πανιωνίου γνώρισε εκτός έδρας η Ολυμπιάδα, για την 14 η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.
Η ομάδα του Άκη Δαρείου παρατάχθηκε χωρίς τους βασικούς Φιλίππου, Πατρινό, Γεωργακόπουλο και Κανελλόπουλο και όπως ήταν λογικό απέναντι σε μία τόσο ισχυρή αντίπαλο δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Τα σετ: 25-16, 25-14, 25-21.
Ολυμπιάδα (Α. Δαρείος): Τιμπιλής, Γιαννόπουλος, Εκμετζόγλου, Γεωργάτος, Μαρουλάς, Μπαϊλος, λίμπερο ο Καραγιώργος, Αικατερινάρης, Χουμουρίτης.