ΠΟΛΟ
Α. Γιαννακέα: “Ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα…”

Η ΝΕΠ αγωνίζεται το Σάββατο («Α. Πεπανός», 7μ.μ.) με αντίπαλο τον Νηρέα Χαλανδρίου στο ξεκίνημα του β΄ γύρου της α΄ φάσης του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο (Β΄ Ομιλος) και η Αγγελική Γιαννακέα μίλησε και για αυτό το παιχνίδι, αλλά και για τη μέχρι τώρα εντυπωσιακή πορεία των «δελφινιών».
Οι κυριότερες τοποθετήσεις της νεαρής τερματοφύλακα της ΝΕΠ έχουν ως εξής:
– «Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μυστικό όσον αφορά τη μέχρι τώρα πορεία μας. Δουλεύουμε καθημερινά όσο καλύτερα μπορούμε, η κάθε μια παίκτρια κάνει την προσπάθειά της για να βελτιωθεί ατομικά και αυτό βγαίνει μέχρι στιγμής στην πισίνα. Πάντως, ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα».
– «Σαφώς και είμαστε ικανοποιημένες από τη μέχρι τώρα πορεία μας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει κάτι. Ισα-ίσα τώρα είναι που αρχίζουν τα δύσκολα. Κάτω το κεφάλι, σκληρή δουλειά και προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
– «Σε ό,τι αφορά τους στόχους της ομάδας μας, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει ξεκάθαρα. Δεν έχουμε θέσει κάποιο ταβάνι. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, φάση με φάση. Το λέω αυτό γιατί κάθε φάση είναι σημαντική, σημαντικότατη θα έλεγα. Αυτός είναι και ο στόχος μας: Σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε με πάθος και να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας και στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός».
– «Εγώ προσωπικά προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου και πάντα σε συνεργασία με τις συμπαίκτριές μου. Μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένη, αλλά η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ, συνεχίζεται…».
– «Το παιχνίδι με τον Νηρέα Χαλανδρίου το αντιμετωπίζουμε ως έναν τελικό. Αυτό κάνουμε, άλλωστε, σε κάθε παιχνίδι από την αρχή της φετινής χρονιάς. Εχουμε ξαναβρεθεί αντίπαλοι με τον Νηρέα Χαλανδρίου. Παίξαμε και σε φιλικούς αγώνες και στο τουρνουά του ΣΕΔΥ και την 1η αγωνιστική. Γνωρίζουμε κάποια πράγματα γι΄ αυτούς όπως και αυτοί γνωρίζουν για εμάς. Θεωρώ ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και μακάρι στο τέλος το ροζ φύλλο αγώνα να είναι για την ΝΕΠ».

ΠΟΛΟ
Πόλο: Δεν έχει αντίπαλο ο ΝΟΠ – Νίκησε με 6-7 την Ηλιούπολη
Ο ΝΟΠ επικράτησε εκτός έδρας με 6-7 επί της Ηλιούπολης

Ο ΝΟΠ δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας με 6-7 επί της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής πόλο των ανδρών.
Τα 8λεπτα: 0-3, 2-1, 3-1, 1-2
ΝΟΠ (Δ. Κραβαρίτης): Βυθούλκας, Αγγελόπουλος 1, Πολάτος, Κανελλόπουλος 1, Δρίζης, Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος 1, Μπιτσάκος, Ανδρικόπουλος, Γκότσης 1, Βικάτος 2, Πασσάς 1, Βουτσινάς, Σοφός, Μπετχαβάς.
ΠΟΛΟ
Άνετη επικράτηση για την ανδρική ομάδα της ΝΕΠ
Νίκη για την ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ, η οποία επικράτησε με 16-11 του Άρη Νικαίας

Νίκη είχαμε και για την ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ, η οποία επικράτησε με 16-11 του Άρη Νικαίας για τη 12η αγωνιστική της Α2 Εθνικής πόλο των ανδρών.
Τα 8λεπτα: 6-4, 5-3, 3-2, 2-2.
ΝΕΠ (Μ. Λυκούδης): Λιβαθηνός, Λυκούδης 6, Καλμάς 2, Τουλγαρίδης 1, Τρασάι, Γουρδούπης 2, Σπανογιάννης, Κωνσταντά, Πιτσίκας, Καρράς 1, Αντίοχος 2, Καραϊσκος 1, Δραγώνας, Τσίπης, Γιαννακόπουλος.
ΠΟΛΟ
Στην Πάτρα 4 και 5 Μαϊου η Τελική Φάση του Σχολικού πρωταθλήματος
Στην Πάτρα θα διεξαχθεί η Τελική Φάση του Σχολικού πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης (4-5 Μαϊου), που για πρώτη φορά διεξάγεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο

Στην Πάτρα θα διεξαχθεί η Τελική Φάση του Σχολικού πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης (4-5 Μαϊου), που για πρώτη φορά διεξάγεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο (2022-23), μετά την ευόδωση των προσπαθειών και πρωτοβουλιών που ανέπτυξε η ΚΟΕ, το προηγούμενο διάστημα.
Η διοργάνωση έχει ανατεθεί στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΟΕΣΑΔ) και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαϊας, σε συνεργασία πάντα με την ΚΟΕ.
Από πλευράς Ομοσπονδίας, υπεύθυνοι του προγράμματος είναι οι Παναγιώτης Αγγελέτος και Παναγιώτης Τρούλος.
Οι σχολικές μονάδες έχουν περιθώριο να δηλώσουν τις σχετικές λίστες συμμετοχών στο πρωτάθλημα, το αργότερο έως τις 21 Μαρτίου.