Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α’ κατηγορία: Έτσι σχηματίζονται οι δύο όμιλοι

Μετά την αλλαγή με τον Ίκαρο Λακκόπετρας να αντικαθιστά το Δρέπανο οι δύο όμιλοι στο νέο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας διαμορφώνεται ως εξής:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Αχαϊκή, Διαγόρας Βραχνεϊκων Θύελλα Πατρών, Δόξα Νιφορείκων, Ίκαρος Λακκόπετρας, Δίας , Αχαίός Σαραβαλίου, Αστέρας Τσουκαλεϊκων, Αστέρας Μιντιλογλίου, Ατρόμητος Λάππα, Δόξα Παραλίας, Πανμοβριακός, Λιμνοχώρι
Β΄ΟΜΙΛΟΣ
Παναιγιάλειος, Αιγείρα/Ακράτα, Άρης Πατρών, Εθνικός Πατρών, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Αετός/Αστραπή, Νίκη Προαστ., Αναγέννηση Ψαθοπ., Απόλλων Εγλυκ., Πανιώνιος/Αχιλλέας, Πάτρα 2005, Πήγασος Μπεγ., Ατρόμητος Π.
Ίσως υπάρξει κάποια αλλαγή και αυτό θα φανεί όταν πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαΐας.

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ο Χότζα “ντύθηκε” Μουσιάλα και έστειλε τον Αχαϊκό στην Α’ κατηγορία

Ο Ραφαήλ Χότζα ντύθηκε… Μουσιάλα, αφού σκόραρε στο 89΄ για τον Αχαϊκό και χάρισε την άνοδο στα «σαλόνια» της Α’ κατηγορίας στο ματς με την Περιβόλα.
Κάτι αντίστοιχο με τον Γερμανό άσσο της Μπάγερν, που σκόραρε στο ίδιο λεπτό και έδωσε τον τίτλο στους Βαυαρούς, στη νίκη με 2-1 επί της Κολωνίας.
Για τον Αχαϊκό η παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας θα είναι ιστορική, αφού θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος Πατρών
Δεν θα συνεχίσει με τον Βασίλη Φίλιππα τη νέα σεζόν

Ο Ατρόμητος Πατρών δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Βασίλη Φίλιππα.
Έτσι η διοίκηση των “πορτοκαλί” αναζητά διαδοχή λύση για την τεχνική ηγεσία και άμεσα το θέμα αναμένεται να διευθετηθεί.
Ο Ατρόμητος Πατρών ανέδειξε φέτος αρκετά νέα παιδιά από την Ακαδημία του και θα συνεχίσει με ίδια συνταγή, αλλά θα προβεί και σε ορισμένες μεταγραφές έμπειρων παικτών, θέλοντας μια καλύτερη πορεία, σε σχέση με την φετινή.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αχαϊκός και Πετεινοί γιόρτασαν την κοινή άνοδο
Αμφότεροι από τη νέα χρονιά σε Α’ και Β’ κατηγορία

Αχαϊκός και Πετεινοί πορεύονται από κοινού στο κομμάτι των τμημάτων υποδομής, όπως είναι γνωστό και έτσι χθες οι δύο ομάδες των Ανδρών πανηγύρισαν με την ψυχή τους.
Ο λόγος προφανής, αφού το Σάββατο (27/5) ο Αχαϊκός ανέβηκε στην Α΄ κατηγορία με τη νίκη επί της Περιβόλας στην τελευταία πράξη των πλέι-οφ, ενώ οι Πετεινοί νίκησαν την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου και επανήλθαν στην Β΄ κατηγορία, με ένα άκρως νεανικό ρόστερ, που τα πήγε περίφημα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Εγλυκάδα στο γήπεδο των Πετεινών και το κλίμα ήταν οικογενειακό και φυσικά γιορτινό.