Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α’ κατηγορία: Παραμένει στην κορυφή των σκόρερ ο Γ.Σπανός, τον ακολουθούν πολλοί
Οι πρώτοι γκολτζήδες, με το πέρας της 11ης αγωνιστικής

Με το πέρας της 11ης αγωνιστικής στην Α ΕΠΣΑ κατηγορία δεν άλλαξε η κατάσταση στους πρώτους σκόρερ.
Ο Γιάννης Σπανός παρέμεινε στην κορυφή της λίστας με 9 γκολ, ενώ ακολουθούν με ένα τέρμα λιγότερο, οι Αυγερινός Δημητρακόπουλος (Διαγόρας) και Αντώνης Ρουμπάτος (Πανμοβριακός).
Βέβαια σε φόρμα βρίσκονται αρκετοί παίκτες, με τους Αποσκίτη και Γκάτση να βρίσκουν ρυθμό, ενώ ανέβηκε αισθητά ο Στειακάκης της Δόξας Παραλίας, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ στη νίκη επί του Δία.
Ο πίνακας των σκόρερ:
(Με μαύρα γράμματα όσοι σκόραραν στην 11η στροφή)
9 γκολ: Γ.Σπανός (Άρης Π.)
8 γκολ: Δημητρακόπουλος (Διαγόρας Βρ.), Ρουμπάτος (Πανμοβριακός)
7 γκολ: Κούρτης (Θύελλα Π.), Στάμος (Δόξα Παρ.), Ανδρεόπουλος (Ατρ. Λάππα), Κατσιγιάννης (Δίας), Σκέμπι (Πανιώνιος Αχ.)
6 γκολ: Α.Σπανός (Παναιγιάλειος), Αποσκίτης (Πήγασος),
5 γκολ: Στειακάκης (Δοξα Παρ.), Φωτόπουλος (Αχαϊκή), Μούτσα (Αχαιός Σαρ.), Καραχανίδης (Κεραυνός Α.Β.), Γραμματικόπουλος (Κεραυνός Α.Β.), Λιάτος (Παναιγιάλειος), Γκάτσης (Παναιγιάλειος), Αντωνόπουλος (Νίκη Πρ.), Γαβριήλ (Αναγέννηση Ψαθ.), Ντίνος (Θύελλα Π.),
4 γκολ: Καζαντζής (Πανμοβριακός), Γεωργαντόπουλος (Διαγόρας Βραχν.), Σκουμής (Θύελλα Π.), Αγουρίδης (Θύελλα Π.), Δήμας (Ατρ. Λάππα), Ντάζος (Ίκαρος Λακ.), Αγγελής (Άρης Π.), Αργυρόπουλος (Κεραυνός Α.Β.), Παπαδιονυσίου (Αετός/Αστραπή), Πατρώνης (Νίκη Πρ.), Καλούδης (Αιγ./Ακράτα), Σταματέλος (Πάτρα 2005), Δημητρόπουλος (Πάτρα 2005), Παπαδημητρακόπουλος (Πήγασος Μπεγ.)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η πρόκριση της Θύελλας επισκιάστηκε λόγω Σμπόρα, χειρουργήθηκε επιτυχώς
Άτυχος ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας Πατρών που αποχώρησε τραυματίας στο 26ο λεπτό του αγώνα με την Νίκη Προαστείου

Η Θύελλα Πατρών πήρε την πρόκριση για τον 4ο Γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, κερδίζοντας την Νίκη στο Προάστειο με χατ τρικ του Σκουμή.
Παρόλα αυτά το κάταγμα στον αστράγαλο, που υπέστη ο Κωνσταντίνος Σμπόρας, άφησε σε δεύτερη μοίρα το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Μάλιστα χθες ο ποδοσφαιριστής των “κυανόλευκων”, που έχει αγωνιστεί και στην Νίκη Προαστείου, χειρουργήθηκε επιτυχώς και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και της αποθεραπείας.
Του ευχόμαστε περαστικά και να επανέλθει δριμύτερος στα γήπεδα.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Νίκη Προαστείου: “Κατέβασε ρολά” ο Δανιήλ στο παιχνίδι με τον Κεραυνό
Ήταν ο πρωταγωνιστής της Νίκης Προαστείου στο παιχνίδι με τον Κεραυνό

Τρομερό παιχνίδι έκανε ο Κωνσταντίνος Δανιήλ στα γκολπόστ της Νίκης, κρατώντας τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στο μηδέν (0-0) το περασμένο Σάββατο.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ουκ ολίγες ευκαιρίες και πίεσαν τους γηπεδούχους, αλλά ο νεαρός γκολκίπερ της ομάδας του Νίκου Πατρώνη αναδείχθηκε πρωταγωνιστής με σημαντικές επεμβάσεις, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.
Η δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες της Νίκης δεν χρήζει συστάσεων και ακόμα ένα δικό της παιδί έδειξε το ταλέντο του.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εθνικός Πατρών: Μία εξαιρετική προσθήκη και τρεις αποχωρήσεις στο φινάλε
Κινητικότητα μεταγραφικά στις τάξεις των “μπλε”

Ο Εθνικός Πατρών είχε έντονη κινητικότητα στο ρόστερ του τις τελευταίες ημέρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Η μεταγραφή του Μιχάλη Μιχαλόπουλου από το Πάτραι δίνει επιπλέον λύσεις στο ροστερ του Βύρωνα Καραβία, αφού πέρυσι ήταν από τους διακριθέντες στο πρωτάθλημα και την άνοδο της ιστορικής ομάδας.
Παράλληλα αποχώρησαν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο αρχηγός Μαρίνος Κακαφώνης θα συνεχίσει στα Ροΐτικα, ενώ ο Μαργώνης προστέθηκε στο ρόστερ του ΑΟ Τριταίας.
Επίσης ο νεαρός Γιάννης Παπαγεωργίου δόθηκε δανεικός στην Περιβόλα.