Connect with us

Α2 ΒΟΛΕΙ

Α.Ο. Αιγιαλέων: “Σεβαστείτε την προσπάθεια μας” (pics)

Published

on

Ο Αιγιαλέων ηττήθηκε μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην Καλαμάτα από την ομώνυμη ομάδα, ωστόσο επικρατεί έντονος και δικαιολογημένος προβληματισμός στο στρατόπεδο της ομάδας και όχι για την εμφάνιση των παικτών που τα έδωσαν όλα.

Όπως σας ενημερώσαμε και χθες με κείμενο μας τόσο στη “Match” όσο και από το Matchnews.gr, (μπορείτε να το θυμηθείτε πατώντας εδώ), στο σύνολο του Παναγιώτη Παπαδόπουλου δεν δόθηκαν δυο καθαροί πόντοι στο τελευταίο σετ (ται μπρέικ), από τον διαιτητή της αναμέτρησης και θα μπορούσε να είχε φύγει κάλλιστα με το μεγάλο “διπλό” από το Κλειστό της Παραλίας.

Ο σύλλογος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στα συγκεκριμένα λάθη και αποζητά τον σεβασμό όλων για την δεδομένα σημαντική προσπάθεια που πραγματοποιεί φέτος στην Α2 Εθνική που τον έχει φέρει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. *Επιπλέον, συνοδεύετε και με τρεις φωτογραφίες από τις επίμαχες φάσεις.

Αναλυτικά:

“Η ομάδα μας συνηθίζει να κρατά χαμηλούς τόνους καθ´όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, πάνω απ´όλα όμως, ο Α.Ο. Αιγιαλέων αποζητά το σεβασμό όλων σ´αυτή την πολυεπίπεδη προσπάθεια που γίνεται από όλους μας.

Με εκτίμηση προς την υποστήριξη όλων σας, η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του Α.Ο. Αιγιαλέων”.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Α2 ΒΟΛΕΙ

Βόλεϊ: Έχει πάρει φόρα η Ολυμπιάδα – Πήρε καθαρή νίκη και κόντρα στη Γλυφάδα

Η Ολυμπιάδα πήρε άλλο ένα τρίποντο, αυτή τη φορά με 3-0 σετ από την Γλυφάδα

Published

on

Η Ολυμπιάδα πήρε άλλο ένα τρίποντο, αυτή τη φορά με 3-0 σετ από την Γλυφάδα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής. Η πατρινή ομάδα πλέον ισοβαθμεί με 33 βαθμούς με την ΑΕ Αρμενίων και καλοβλέπει ακόμη και την τρίτη θέση.

Τα σετ: 30-28, 25-21, 25-21

Ολυμπιάδα (Α. Δαρείος): Φίλίππου, Εκμετσόγλου, Γεωργακόπουλος, Κανελλόπουλος, Γεωργάτος, Γιαννόπουλος, λίμπερο ο Καραγιώργος, Τιμπιλής, Μπαϊλός, Χουμουρίτης.

Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Η Ολυμπιάδα κέρδισε τον Φοίβο και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία της Α2 Εθνικής

Παρόλο που έπαιξε πάλι με απουσίες η Ολυμπιάδα δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 3-0 σετ τον Φοίβο

Published

on

Παρόλο που έπαιξε πάλι με απουσίες η Ολυμπιάδα δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 3-0 σετ τον Φοίβο και να αναρριχηθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας της Α2 Εθνικής, μετά την ολοκλήρωση εξ αναβολής αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής.

Ο Άκης Δαρείος σε αυτή τον αγώνα είχε στη διάθεσή του, τον Γεωργακόπουλο, ενώ απουσίαζαν οι Πατρινός, Κανελλόπουλος και Γεωργαλής.

Τα σετ: 25-20, 25-15, 25-15.

Ολυμπιάδα (Δαρείος): Φίλιππου, Εκμετσόγλου, Γεωργακόπουλος, Τιμπιλής, Γιαννόπουλος, Μαρουλάς, λίμπερο ο Καραγεώργος.

Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Βόλεϊ: Απουσίες και αναμενόμενη ήττα για την Ολυμπιάδα από τον Πανιώνιο

Η ομάδα του Άκη Δαρείου παρατάχθηκε κόντρα στον Πανιώνιο χωρίς τους βασικούς Φιλίππου, Πατρινό, Γεωργακόπουλο και Κανελλόπουλο

Published

on

Την ήττα από την πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας αυτή του Πανιωνίου γνώρισε εκτός έδρας η Ολυμπιάδα, για την 14 η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Η ομάδα του Άκη Δαρείου παρατάχθηκε χωρίς τους βασικούς Φιλίππου, Πατρινό, Γεωργακόπουλο και Κανελλόπουλο και όπως ήταν λογικό απέναντι σε μία τόσο ισχυρή αντίπαλο δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Τα σετ: 25-16, 25-14, 25-21.

Ολυμπιάδα (Α. Δαρείος): Τιμπιλής, Γιαννόπουλος, Εκμετζόγλου, Γεωργάτος, Μαρουλάς, Μπαϊλος, λίμπερο ο Καραγιώργος, Αικατερινάρης, Χουμουρίτης.

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.