ΠΟΛΟ
Α2 Ανδρών: Με το κεφάλι ψηλά ΝΕΠ και ΝΟΠ!

Στη «μάχη» της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών ρίχθηκαν ΝΟΠ και ΝΕΠ, που διεξήχθη από την Παρασκευή (16/7) έως και την Κυριακή (18/7) στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.
Έφτασε κοντά ο ΝΟΠ…
Ο ΝΟΠ του Βασίλη Λαμπάτου τελείωσε τη διοργάνωση με μια νίκη και δυο ήττες. Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε κόντρα στη συμπολίτισσα ΝΕΠ με 11-8, ενώ το παιχνίδι με τον Άρη χάθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες με 7-6.
Εξαιρετική ήταν η προσπάθεια και με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το τελικό 14-10 υπέρ των «πράσινων», δεν επέτρεψε στον ΝΟΠ να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στη διοργάνωση.
ΝΟΠ (Βασίλης Λαμπάτος): Κανελλόπουλος, Γκότσης, Νεγκίζ, Πολάτος, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Ρογδάκης, Κωνσταντακόπουλος, Καρβουρντζής, Βυθούλκας, Χριστάκης, Μπιτσάκος, Γεωργαράς, Τρασάι, Καραϊσκος, Ρουμανός.
Έπαιξαν ρόλο οι απουσίες…
Και η ΝΕΠ του Φώτη Γιαννόπουλου το πάλεψε αρκετά, ωστόσο αποκλείστηκε με τρεις ήττες από ΝΟΠ (11-8), Παναθηναϊκό (21-3) και Άρη (21-8).
Βεβαίως, πλήρωσε και τις πολλές απουσίες βασικών παικτών, ωστόσο αμφότερες οι ομάδες μας έκαναν πολύ καλή προσπάθεια και θα συνεχίζουν να αγωνίζονται στην Α2 και την ερχόμενη σεζόν.
ΝΕΠ (Φώτης Γιαννόπουλος): Σταυρόπουλος, Αποστολίδης, Βικάτος, Τουλγαρίδης, Γιαννακέας, Αιμ. Κωνσταντόπουλος, Γκοτσόπουλος, Δομετίου, Μπάρλος, Αντίοχος, Κρίκης, Καρύδης, Σοφός, Παπαδάτος.
Τα αποτελέσματα: Παρασκευή (16/7): Παναθηναϊκός-ΝΕΠ 21-3. ΝΟΠ-Άρης 6-7. Σάββατο (17/7): ΝΟΠ-ΝΕΠ 11-8, ΝΟΠ-Παναθηναϊκός 10-14, ΝΕΠ-Άρης 8-21.
Η τελική βαθμολογία: Παναθηναϊκός 9, Άρης 6, ΝΟΠ 3, ΝΕΠ 0.
Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

ΠΟΛΟ
Αναμενόμενη ήττα από τον Ολυμπιακό για τη ΝΕΠ
Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ δεν μπόρεσε να σταματήσει την αήττητη πορεία του Ολυμπιακού

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν μπόρεσε να σταματήσει την αήττητη πορεία του Ολυμπιακού γνωρίζοντας την ήττα με 25-5, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.
Ο νταμπλούχος ετοιμάζεται για τους αγώνες του Φάιναλ -4 Κυπέλλου που θα διεξαχθούν στην Πάτρα 3-4 Φεβρουαρίου.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 15-3 στο ημίχρονο και αύξησε τη διαφορά στη συνέχεια με σερί 7-0 για το 22-3.
Τα οκτάλεπτα: 7-1, 8-2, 5-0, 5-2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου, Τριχά 1, Ξενάκη 5, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου, Τορνάρου 1, Β. Πλευρίτου 4, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σταματοπούλου, Σάντα 4, Τζωρτζακάκη.
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Μιχαήλ Λαζαρίδης): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ζοφώλη, Λέβι 2, Ευφ.Τσιμάρα 1, Μπαλάτσα 1, Πετάση, Κουρέτα 1, Μοίραλη, Κεπενού, Δ. Κοντάκου, Κρινά, Α. Κοντάκου, Μιχαλάτου, Ρακ.
Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Χατζηγούλας
ΠΟΛΟ
Πόλο: Η ΚΟΕ βραβεύει τον Κώστα Αγουρίδη για την πολυετή προσφορά του
Η βράβευση θα γίνει από την ΚΟΕ λίγο πριν τη σέντρα του Σαββατιάτικου τελικού κυπέλλου ανδρών

Κώστας Αγουρίδης. Όνομα με τεράστια προσφορά στο χώρο του Ελληνικού Αθλητισμού γενικότερα και η ΚΟΕ, επ’ ευκαιρία της μεγάλης γιορτής του φάιναλ-4 κυπέλλου ανδρών και γυναικών πόλο στην Πάτρα αποφάσισε να τον τιμήσει για όλα όσα έχει να επιδείξει στο υγρό στοιχείο της Πάτρας, έχοντας βάλει τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα.
Η βράβευση θα γίνει από την ΚΟΕ λίγο πριν τη σέντρα του Σαββατιάτικου τελικού κυπέλλου ανδρών (θα ξεκινήσει στις 7μ.μ.) και ο Κώστας Αγουρίδης αναμένεται να «εισπράξει» το ολόθερμο χειροκρότημα όλων στο «Α. Πεπανός».
Στη φωτογραφία με την παλιά ομάδα του ΝΟΠ ο Κώστας Αγουρίδης είναι τρίτος από αριστερά, ενώ διακρίνονται όρθιοι οι Γιάννης Αλεξόπουλος, Γιώργος Κακουλίδης, Κώστας Αγουρίδης, Κώστας Κλαουδάτος, Κώστας Αντζουλάτος, Χρίστος Παπαροδόπουλος, Βασίλης Τσουτσάνης (έφορος). Και κάτω οι Γιώργος Θεοδoσόπουλος, Νίκος Βασιλείου, Φώτης Λαχανιώτης, Κυριάκος Αντωνόπουλος.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΟΛΟ
Πόλο: Η ΝΕΠ παίζει εντός με Ηλιούπολη και ο ΝΟΠ εκτός με Ναύπλιο
Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής πόλο των ανδρών συνεχίζεται την Κυριακή για το ΝΟΠ και τη ΝΕΠ, με την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής

Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής πόλο των ανδρών συνεχίζεται την Κυριακή για το ΝΟΠ και τη ΝΕΠ, με την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα η ομάδα του Μάκη Λυκούδη θα υποδεχθεί στο κολυμβητήριο “Α. Πεπανός” την Ηλιούπολη, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη θα αντιμετωπίσει εκτός τον ΝΟ Ναυπλίου.
Δείτε το πρόγραμμα των δύο ομίλων:
ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο, 28/1
*14.00 Δημοτικό Γέρακα ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΠΕΚΕ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ (Χρήστος Κουρτίδης, Γιώργος Στεφανάκης)
Παρατηρητής: Μιχάλης Κουρέτας
Αλυτάρχης: Κώστας Βλαντής
Κυριακή, 29/1
*13.30 Δημοτικό Ναυπλίου ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Ηλίας Δαμιανάκης, Ναταλία Μαρκοπούλου)
Παρατηρητής & Αλυτάρχης: Νίκος Βασιλείου
*13.45 Δημοτικό Νίκαιας ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΟΦΗ (Νίκος Μπουδραμής, Γιώργος Πολυχρονόπουλος)
Παρατηρητής: Πάρης Χασεκίογλου
Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης
*14.00 «Αντώνης Πεπανός»/Πάτρα ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρέας Κατσώνης, Γιώργος Στεφανάκης)
Παρατηρητής: Μιχάλης Σκαλοχωρίτης
Αλυτάρχης: Φίλιππος Αντίοχος