Connect with us

Α2 ΒΟΛΕΙ

Α2 Βόλεϊ: Στα ψηλά το Αίγιο, αυτόχειρας η Ολυμπιάδα

Published

on

Με… κομμένη την «ανάσα» παρακολούθησαν για ακόμα μια φορά οι λάτρεις του βόλεϊ την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής που έχει εκπλήξει ευχάριστα όλους όσους παρακολουθούν το πρωτάθλημα.

Αμφίρροπες μονομαχίες ανάμεσα σε όλες τις ομάδες ως τώρα στη Λίγκα και πολλά αποτελέσματα-εκπλήξεις που μας δείχνουν ότι το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ώστε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Στην 5η «ημέρα» είχαμε όλους τους γηπεδούχους να επικρατούν και να διαφυλάσσουν τις έδρες τους, ενώ στο συνολικό πρόγραμμα ξεχώρισε η νίκη του Πανερυθραϊκού στο ντέρμπι με την Κέρκη. Όσο για τις ομάδες της Αχαΐας, για ακόμα μια αγωνιστική μας άφησαν ανάμεικτα συναισθήματα.

Κατοχυρώνει «δικαιώματα»

«Τρένο» συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Α2 ο Αιγιαλέοντας, ο οποίος «σκούπισε» με 3-0 σετ την ομάδα της Δραπετσώνας στο Αίγιο και πλέον όχι μόνο βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι παίρνοντας τα αποτελέσματα που θέλει, αλλά αποκτά όλο και περισσότερο χαρακτήρα νικητή.

Οι παίκτες του Παπαδόπουλου έπαιξαν με πάθος και δεν άφησαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους, φανερώνοντας ακριβώς τα λόγια που έχει πει κατ’ επανάληψη ο προπονητής τους, ότι δηλαδή κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σεβόμαστε τους πάντες.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, πάντα πολύ μεγάλο ρόλο παίζουν και οι φίλαθλοι. Οι Αιγιώτες γέμισαν το γήπεδο, δημιουργώντας μια πανέμορφη ατμόσφαιρα, ενώ στις αλλαγές του σετ υπήρχαν και εντυπωσιακά χορευτικά από τα 100 περίπου παιδιά που βρέθηκαν στο κλειστό, ενώ δεν έλειψε και… η σάλπιγγα που έδινε ρυθμό στην κερκίδα.

Επόμενη αγωνιστική βρίσκει την ομάδα του Αιγιαλέοντα να αγωνίζεται εντός έδρας ξανά, αυτή τη φορά με την Καλαμάτα.

Σετ: 25-19, 25-21, 25-20.

Αγωνίστηκαν οι: Λιβαθηνός, Καννάς, Βασιλάκος, Φ. Δασκαλόπουλος, Βλαχοστάθης, λίμπερο Σύρος.

Αλλαγές: Κοσμάς, Παπασταθόπουλος.

Μπορούσε τη νίκη η Ολυμπιάδα

Δεν λέει να «χαμογελάσει» η ομάδα της Ολυμπιάδας στο πρωτάθλημα, που γνώρισε ακόμα μια ήττα και παραμένει τελευταία.

Η ομάδα του Άκη Δαρείου ηττήθηκε από τον Πανιώνιο εκτός έδρας με 3-1 σετ. Το πρώτο σετ κρίθηκε στο πόντο, στο δεύτερο και ενώ βρίσκονταν μπροστά οι Πατρινοί με 4 πόντους (13-17) ήρθε μια λάθος απόφαση του διαιτητή να προκαλέσει τις διαμαρτυρίες των παικτών της, γεγονός που αποδείχθηκε κάκιστο στη συνέχεια.

Η Ολυμπιάδα έχασε τη συγκέντρωσή της, δέχθηκε 5-0 σερί και έχασε το σετ. Στη συνέχεια, παρόλο που έβγαλε αντίδραση και κατέκτησε το τρίτο αρκετά εύκολα παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ, στο τέταρτο σετ έπαθε ανεξήγητο μπλάκ-άουτ, με το 25-8 να μην χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης.

Επόμενη «αποστολή» για την αρμάδα του Δαρείου στην Δραπετσώνα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Σετ: 25-23, 25-22, 18-25, 25-8.

Αγωνίστηκαν οι: Φιλίππου, Πατρινός, Γιανούτσος, Τσιχλιάς, Θ. Γεωργακόπουλος, Γιαννόπουλος λίμπερο υποδοχής ο Ν. Γεωργακόπουλος, λίμπερο άμυνας Αλιάι

Αλλαγές: Ντονάς, Φερτακης, Πλιώτας.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Α2 ΒΟΛΕΙ

Στην αναμονή των πλέι άουτ της Pre League η Ολυμπιάδα

Published

on

Η Ολυμπιάδα μπορεί να έχει ολοκληρώσει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών στην προτελευταία θέση δεν έχει εξασφαλίσει όμως την παραμονή της.

Και αυτό γιατί περιμένει το αποτέλεσμα των πλέι άουτ της Pre League προκειμένου να μάθει και το δικό της μέλλον για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Το ζευγάρι που παρακολουθεί από κοντά η πατρινή ομάδα είναι αυτό του Πανερυθραϊκού με τον Εθνικό, με τον πρώτο αγώνα την Τετάρτη να ολοκληρώνεται υπέρ της ομάδας της Ερυθραίας και ο δεύτερος να φέρνει τα παιχνίδια στα ίσια τους, αφού το συγκρότημα της Αλεξανδρούπολης έκανε το 1-1 στις νίκες επικρατώντας με 3-2 σετ.

Αυτό σημαίνει ότι η Ολυμπιάδα θα ξέρει αν παραμένει στην Α2 Εθνική από το αποτέλεσμα του τρίτου αγώνα την Τετάρτη, θέλοντας νίκη του Πανερυθραϊκού.

Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Βήμα παραμονής του Πανερυθραϊκού στην Αλεξανδρούπολη – Ελπίζει η Ολυμπιάδα

Η παραμονή της Ολυμπιάδας θα κριθεί από το αν θα μείνει στην Pre League ο Πανερυρθαϊκός

Published

on

Σπουδαίο προβάδισμα για την παραμονή του στην Pre League Ανδρών πήρε ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος πέρασε από την έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στους τελικούς των πλέι άουτ.

Στην περίπτωση που μείνει ομάδα που θα καλύψει θέση στο Νότιο Όμιλο δηλαδή ο Πανερυθραϊκός αυτόματα παραμένει στην Α2 Εθνική και η Ολυμπιάδα.

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας έχει πλέον την ευκαιρία να εξασφαλίσει την παρουσία της στην Pre League και την νέα αγωνιστική περίοδο, αρκεί να επικρατήσει στην έδρα της το προσεχές Σάββατο.

Αν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καταφέρει να επικρατήσει θα ανακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας που είχε και η παραμονή στην κατηγορία θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι, ξανά στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Σε διαφορετική περίπτωση θα υποβιβαστεί στην Α2 Εθνική Ανδρών.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τονονίδης, Παρατηρητής: Δήμου.

Τα σετ: 17-25, 25-20, 29-31, 13-25.

Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ (Γιώργος Ανδραβίζος): 
Καβαρατζής, Κεσκίνης, Μπουφίδης, Παπάζογλου, Κυριακίδης, Δημητριάδης / Ποιμενίδης (λ), Βαφειάδης.

Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Λάιος): 
Παπαδόπουλος, Δημητούλης, Ρεστέμης, Μάρκου, Τασάκος, Δορδοκίδης / Αχιλλεόπουλος (λ), Καρύκας, Ταραμίγκος, Καβαρινός.

Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Φινάλε στην Α2 Εθνική με 6η θέση για τον Ερμή Πατρών

Published

on

Εντός έδρας ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ερμή με 3-1 σετ, από το Παγκράτι στο κλειστό γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Τα σετ: 22-25, 17-25, 25-18, 21-25.

Ερμής (Π. Έρδας): Δρακόπουλος, Κάπτης, Κάββουρας, Παπαδόπουλος, Κανελλόπουλος, Τιμπιλής, λίμπερο ο Αλιάι, Μαυρομάτης, Μπακούλιας, Παρδαλάκης, Τραχανάς.

Continue Reading
Advertisement

Facebook