Connect with us

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αχαγιά’82: Τεράστια δυσφορία για το αθλητικό μητρώο

Published

on

Είναι οριστικό κι αμετάκλητο. Η Αχαγιά΄82, ένας από τους πλέον υποδειγματικούς σε λειτουργία συλλόγους της ΕΣΚΑ-Η, αν και από τα μέσα Ιανουαρίου έχει στείλει κομπλέ φάκελο στην ΓΓΑ για να ενταχθεί στο μητρώο και να έχει δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 28ης Μαρτίου, εν τούτοις τελικά βγήκε εκτός εκλογικής λίστας.

Γεγονός που έχει δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο κλίμα δυσφορίας και απογοήτευσης στις τάξεις της, καθώς η όλη αυτή προσπάθεια που έκανε και τα πολλά… χιλιόμετρα που έτρεξε για να τα καταφέρει, τελικά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ούτε στη λίστα με τις πρώτες επιχορηγήσεις της Πολιτείας ήταν η Αχαγιά΄82 με αποτέλεσμα να μην βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία της, ούτε όμως έχει και δικαίωμα ψήφου κι αυτό είναι που στενοχωρεί περισσότερο τα στελέχη της για λόγους πρεστίζ και γοήτρου.

Δεν κάνει καμία άλλη κίνηση…

Να αποκαλύψουμε ότι η Αχαγιά΄82 δεν πρόκειται να κυνηγήσει δικαστικά τον αποκλεισμό της από τις εκλογές της ΕΟΚ, όπως μπορεί να συμβεί με άλλα σωματεία.

Μένει όμως με την πικρία το πως δεν μπήκε στη σχετική λίστα παρότι από τις 22 Ιανουαρίου είχε στείλει και το τελευταίο έγγραφο που της έλειπε (από την Περιφέρεια) και πολύ πριν -από τις 31 Δεκεμβρίου 2020- είχε κάνει το ίδιο και με όλα τα άλλα έγγραφα.

Και το πιο άσχημο απ’ όλα. Να της λένε τώρα (από την ΓΓΑ) ότι έπρεπε όλα να ήταν εντάξει πριν την αλλαγή του χρόνου!

Μίλτος Σπυρόπουλος

Γ ΕΘΝ. ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαμπάς ο Ανδρέας Βουρνάς της Σφήκας Αμαλιάδας

Published

on

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ώρες ο Ανδρέας Βουρνάς και η σύζυγος του Πεννυ Κερασίδη.

Η οικογένεια αυξάνεται κατά ένα μέλος, αφού η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο Πατρινός γκαρντ αισθάνεται πανευτυχής, όπως είναι φυσικό και το matchnews εύχεται στην οικογένεια μόνο χαρές και να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένη η μικρή τους.

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ανάρτηση των Αστεριών Αχαΐας για τον Γιαννάκη

Published

on

Τα Αστέρια Αχαΐας έχουν ιδιαίτερη σχέση με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Πριν από 3 χρόνια ο “Δράκος” είχε έρθει στην Δυτική Αχαΐα και σε εκδήλωση της ομάδας και μάλιστα είναι επίτιμος δημότης.

Έτσι η ομάδα αναφέρθηκε στην ένταξη του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Hall of Fame της FIBA.

Το μήνυμα των Αστεριών αναφέρει:

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης περνάει στην «αιωνιότητα» της FIBA καθώς ανακοινώθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδίας μπάσκετ η ένταξή του στο Hall Of Fame, με την τάξη του 2021.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για έναν ακόμα Έλληνα Καλαθοσφαιριστή που μπαίνει στο πάνθεον των μεγάλων προσωπικοτήτων του αγαπημένου μας αθλήματος όπως επίσης διπλά υπερήφανοι για έναν άνθρωπο που ήρθε στη πόλη μας για το Tsamelo Cup πριν από 3 χρόνια και αποτελεί από το 2018 επίτιμο δημότη του Δήμου Δυτικης Αχαΐας μια σχέση που ξεκίνησε από τη γνωριμία τους ενός εκ των δύο ιδρυτών του συλλόγου μας Άγγελος Τσάμη και τη συνεργασία τους στην Γαλλία και στην ιστορική Λιμόζ.

#Coach #Dragon_Spirit #Drakos #Giannakis #Hall_of_fame #TsameloCup #Aggelos_Tsamis #Asteria_Achaias #Asteria_Achaias_Basketball #Academies

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Π.Τουβάκης στη «Match»: «Απαράδεκτη απόφαση, προχωράμε δικαστικά»

Published

on

Γράψαμε την περασμένη Δευτέρα για το κλίμα δυσφορίας που επικρατεί στην Αχαγιά ΄82 εξαιτίας της μη εισόδου της στο μητρώο της ΓΓ Αθλητισμού και όχι με δική της ευθύνη, που της στερεί το δικαίωμα να ψηφίσει στις επικείμενες αρχαιρεσίες της ΕΟΚ.

Μάλιστα, από τη λίστα των αποκλειομένων συλλόγων της ΕΣΚΑ-Η, έντονες είναι οι φωνές διαμαρτυρίας και των Αραχωβιτίκων/Ακταίου που κάνουν λόγο για μεθοδεύσεις -όχι δικές τουςέτσι ώστε να μην έχουν δικαίωμα ψήφου.

Χαρακτηριστικές είναι για το θέμα αυτό οι δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου Παναγιώτη Τουβάκη στη «Match», που ξέσπασε κατά των υπηρεσιών της ΓΓ Αθλητισμού. «Καταθέσαμε τα πάντα μέχρι τέλους τέλος Δεκεμβρίου και περιμέναμε την αναγνώριση.

Κάποια στιγμή όμως κι αντί αυτού, μας στάλθηκε ένα μέιλ προς τα τέλη Ιανουαρίου που μας ενημέρωνε ότι δεν έχουμε καταθέσει το πρακτικό δ.σ. των εκλογών του 2020 οι οποίες δεν έγιναν λόγω κορωνοϊού κι ως εκ τούτου, δεν γίνεται να πάρουμε την ειδική αναγνώριση και να μπούμε στη λίστα.

Μας ζητήθηκε ακόμη να αποσύρουμε το έγγραφο της γενικής συνέλευσης για εκλογές το 2020 για να είναι όλα εντάξει, όμως δεν άνοιξαν ποτέ την πλατφόρμα για να το κάνουμε», ήταν τα γεμάτα πικρία τα λόγια του.

«Μόνη λύση, προσφυγή στη δικαιοσύνη»

Για επίλογο ο Π. Τουβάκης ξεκαθάρισε μέσω της «Match»: «Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Μας πνίγει το δίκιο και θα κινηθούμε δικαστικά για να δικαιωθούμε, μαζί με πολλά ακόμη σωματεία.

Ούτε την κρατική επιχορήγηση πήραμε, ούτε έχουμε δικαίωμα να ψηφίσουμε παρά τον πλήρη φάκελο που καταθέσαμε, δεν γίνεται να τα αφήσουμε αυτά όλα έτσι».

Επιμέλεια: Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading
Advertisement

Facebook