Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ακαδημία: Επικίνδυνη “αποστολή” στο Ναύπλιο

Published

on

Στο Ναύπλιο θα ταξιδέψει η ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα το Πολυνίκη, την Κυριακή στις 7:30μμ για την 3η αγωνιστική το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας χάντμπολ.

Η ομάδα του Ναυπλίου στην φετινή χρονιά είναι αρκετά ενισχυμένη με παίκτες από τον Διομήδη Άργους και ιδιαίτερα στην έδρα της είναι αρκετά ανταγωνιστική.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ιδιαίτερα με τους Στραβομύτη, Ρουσσόπουλο και Παντό, ενώ δηλώνει σχετικά:

“Ξέρουμε τι ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζουμε ότι ειδικά μέσα στην έδρα τους είναι αρκετά δυνατή και ότι θα επιδιώξουν την νίκη γιατί μέχρι σήμερα στα μεταξύ μας επίσημα παιχνίδια δεν το έχουν καταφέρει.

Η μεγάλη απραξία των 7 μηνών μας έβγαλε ήδη προβλήματα τραυματισμών, κάτι αναπόφευκτο.

Μετά την ήττα στην έδρα μας το περασμένο Σαββάτο την προηγούμενη αγωνιστική, εάν θέλουμε να έχουμε μία ομαλή πορεία στο πρωτάθλημα, πρέπει να επιδιώξουμε στον Κυριακάτικο αγώνα το θετικό αποτέλεσμα, γιατί οι αγώνες ειδικά της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος είναι ιδιαίτερης σημασίας”.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στο αθλητικό Μητρώο η Ακαδημία των Σπορ (pic)

Published

on

Τα «χαρμόσυνα» νέα για την ένταξη της στο Αθλητικό Μητρώο της Γ.Γ.Α. γνωστοποίησε η Ακαδημία των Σπορ.

Οι «πράσινοι» έβγαλαν στη δημοσιότητα το σχετικό έγγραφο έγκρισης που παρέλαβαν, το οποίο και ανέφερε πως μετά από ενδελεχή έλεγχο που σημειώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η αίτηση έγινε αποδεκτή.

Σε άλλα νέα, η Ο.Χ.Ε. ανακοίνωσε πως λόγω του lockdown αναβάλλεται επ’ αόριστον η Γενική Συνέλευση που επρόκειτο να διεξαχθεί αρχικά στις 13/12 και στην συνέχεια στις 20/12 στην πόλη της Βέροιας.

Continue Reading

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΟΧΕ: Αναβολή στις εκλογές της

Published

on

Δε θα διεξαχθούν οι εκλογές και η ΓΣ της ΟΧΕ, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοίνωσε πως, λόγω του lockdown που επέβαλλε η ελληνική Κυβέρνηση, αναβάλλεται επ’ αόριστον η Γενική Συνέλευση της ΟΧΕ αρχικά στις 13/12 και, στη συνέχεια, στις 20/12 στη Βέροια.

Τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού καθιστούν θεωρητικά αδύνατη την οργάνωση της ΓΣ, αλλά και την προσπάθεια των σωματείων να τακτοποιήσουν τις όποιες εκκρεμότητές τους για την εγγραφή τους στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ, που αποτελεί την απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στη ΓΣ της Ομοσπονδίας.

Continue Reading

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

OXE: Οι προσπάθειες για επανεκκίνηση του χάντμπολ

Published

on

Η ΟΧΕ ανακοίνωσε την Τετάρτη τις ενέργειες και τις κινήσεις που έκανε τις τελευταίες μέρες, ώστε να βοηθήσει τους αθλητές και τις ομάδες χάντμπολ, να επιστρέψουν στην ενεργό δράση.

Σε αυτές, ζητήθηκε εξαίρεση από τα μέτρα της Handball Premier και της Α1χάντ,μπολ γυναικών, ενώ έγινε ειδική μνεία στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, των Διομήδη Άργους, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) και η ανάγκη να επιστρέψουν όλοι σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Μάλιστα, οι επιστολές που αφορούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Εθνικής γυναικών και των σωματείων, τροποποιήθηκαν και απεστάλησαν ξανά.

Η ΟΧΕ, πριν διατυπώσει επισήμως τις θέσεις της, είχε επικοινωνήσει, μέσω του προέδρου της ΔΕΠ, Τάσου Χειβιδόπουλου, με όλους τους εκπροσώπους σωματείων των δύο μεγάλων κατηγοριών, οι οποίοι σαφέστατα ήταν υπέρ της συνέχισης των πρωταθλημάτων τους, ωστόσο εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους σχετικά με τις δαπάνες που χρειάζονται, ώστε να διενεργούνται κάθε εβδομάδα τεστ για κορωνοϊό.

Για τις θέσεις αυτές, έχουν ενημερωθεί τόσο ο ΠΣΑΧ, όσο και ο ΣΥΠΧΕ.

Η ΟΧΕ θεωρεί πως και τα σωματεία που συμμετέχουν στα μεγάλα πρωταθλήματα, τήρησαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εγκρίθηκαν από ΓΓΑ-ΕΟΔΥ.

Για αυτόν το λόγο, η ΟΧΕ ζητάει την οικονομική στήριξη των σωματείων από πλευράς του κράτους αναφορικά με το κόστος εφαρμογής των τεστ, όπως έπραξε και η EHF, στέλνοντας rapid tests στις ομοσπονδίες- μέλη της για τις εθνικές ομάδες, ενόψει των προκριματικών του ΕURO 2022.

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.