Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ακαδημία των Σπορ: Πρεμιέρα την Κυριακή (9/10) στο Κουκούλι για τη Γυναικεία ομάδα

Τα κορίτσια της Πατρινής ομάδας έχουν προσπαθήσει για το καλύτερο με την κατάλληλη προετοιμασία που ξεκίνησαν από τις 25 Αυγούστου.

Published

on

Πρεμιέρα για την γυναικεία ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας Γυναικών χάντμπολ την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. όπου ως γηπεδούχος στο κλειστό γυμναστήριο το ΠΕΑΚ Πάτρας Κ. Πετρόπουλος στο Κουκούλι, θα υποδεχθεί την έμπειρη ομάδα της Α.Σ. Ηλιούπολης.

Η Πατρινή ομάδα στον 28ο χρόνο ζωής της στην Ελληνική χειροσφαίριση, θα συμμετάσχει για 14η φορά στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών. Την περσινή χρονιά είχε καταλάβει την 7η θέση, ενώ η νεανική ομάδα της Βάσως Βουκελάτου και της Ελένης Κονταξή την φετινή χρονιά που σημειωτέων θα παίζει στον ενιαίο νότιο όμιλο της Α2 κατηγορίας, θα στηριχτεί πάλι στο νεανικό σύνολο που αποτελείται από τις αθλήτριες:

Αγγελική Στελλάτου, Ελένη Παλαιολόγου, Ασημίνα Ξηνταροπούλου, Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου, Αθήνα Αναστόπουλου, Λίλιαν Φιλιππάτου, Άλκηστη Κωτσοπούλου, Δήμητρα Ρώση, Χριστίνα Φραγκίδη, Ευαγγελία Στεμιτσιώτη, Ηλιοστάλακτη Φαρμάκη, Αναστασία Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Παναγιωτακοπούλου, Μαρία Ελένη Παπαγιαννοπούλου και στις δύο νέες προσθήκες της μεταγραφικής περιόδου την Χρυσούλα Χάλα και την Ελένη Καλογιαννίδου.

Ο Άκης Λιβιέρης στην φετινή ομάδα θα έχει καθήκοντα εφόρου μιας και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις των υποχρεώνουν να βρίσκεται μακριά από την Πάτρα.

Τα κορίτσια της Πατρινής ομάδας έχουν προσπαθήσει για το καλύτερο με την κατάλληλη προετοιμασία που ξεκίνησαν από τις 25 Αυγούστου.

Το Δ.Σ. της ομάδας εύχεται καλή επιτυχία στις αθλήτριες και η παρουσία της ομάδας να βάλει άλλο ένα λιθαράκι, ώστε με τις κοπέλες που ακολουθούν στις μικρότερες κατηγορίες από τις υποδομές να δημιουργηθεί μία αρκετά καλή ομάδα για την αναγέννηση το Πατραϊκού γυναικείου χάντμπολ.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αυλαία για την Ακαδημία των Σπορ στην Νέα Ιωνία

Published

on

Για την 18η και τελευταία  αγωνιστική του   πρωταθλήματος της Α2 Eθνικής κατηγορίας ανδρών, η ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ,  θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Νέα Ιωνία,  όπου στις 4.30 το απόγευμα θα φιλοξενηθεί από την τοπική ομάδα του Ο.Φ.Ν.Ι.

Ο αγώνας είναι διαδικαστικού χαρακτήρα  μιας και η Πατρινή ομάδα έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, έχοντας διασφαλίσει την 8η θέση στον βαθμολογικό πίνακα,  ενώ η γηπεδούχος ομάδα έχει υποβιβαστεί στην Β΄ Eθνική κατηγορία.

Για αυτό τον λόγο ο προπονητής των πρασίνων Γιάννης Παπαγιαννόπουλος θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί  τον αγώνα και θα δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους μικρούς σε ηλικία  αθλητές του.

Έτσι θα αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες για το μέλλον τους στο άθλημα και κατ’ επέκταση για την ομάδα της Πάτρας, που σημειωτέο για την νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι και πάλι η μοναδική εκπρόσωπος της χερσαίας Δυτικής Ελλάδας  στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών.

Continue Reading

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η Ακαδημία των Σπορ θέλει τη νίκη στο Κουκούλι για να σφραγίζει την παραμονή της στην Α2 Εθνική

Η Ακαδημία των Σπορ  με νίκη στον αγώνα,  σφραγίζει το εισιτήριο παραμονής στην Α2 εθνική κατηγορία και ας χάσει την τελευταία αγωνιστική στην Νέα Ιωνία

Published

on

Μια στροφή πριν τελειώσει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας χάντμπολ και συγκεκριμένα για την 17η αγωνιστική, η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ θα φιλοξενήσει,  το Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο κλειστό του ΠΕΑΚ Πάτρας στο Κουκούλι,  την ομάδα του Άρη Νίκαιας,  ο οποίος βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και διεκδικεί την είσοδό του στην 4αδα του πρωταθλήματος για τα play of ανόδου.

Εν αντίθεση η Ακαδημία των Σπορ με νίκη στον αγώνα,  σφραγίζει το εισιτήριο παραμονής στην Α2 εθνική κατηγορία και ας χάσει την τελευταία αγωνιστική στην Νέα Ιωνία.
Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος με τους αθλητές του θα προσπαθήσουν στον αγώνα με τον Άρη Νίκαιας να πάρουν την νίκη, ώστε η υπόθεση παραμονή στην κατηγορία  να τελειώσει από αυτό το Σάββατο.
Ο αθλητής της Πατρινής ομάδας Χαράλαμπος Παπαγιαννόπουλος τονίζει: “|Παίζουμε με μια  ομάδα που έχει μια σταθερή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα η οποία όμως δεν είναι και άτρωτη. Ξέρουμε τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού τους και τα αδύνατα σημεία τους  και μαζί με τους συμπαίκτες μου θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις  για να πάρουμε την νίκη. Για αυτό τον λόγο ζητάμε και την βοήθεια των φιλάθλων μας να μας ενισχύσουν σε έναν καθοριστικό αγώνα που θα κρίνει το μέλλον μας”.
Continue Reading

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

To πρόγραμμα της Εθνικής χάντμπολ στα προκριματικά του EURO 2026

Published

on

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών έμαθε τους αντιπάλους της στον 3ο όμιλο της προκριματικής φάσης του EURO 2026, ύστερα από τη χθεσινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη, ενώ σήμερα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των αγώνων.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα αρχίζει τις υποχρεώσεις στο γκρουπ φιλοξενώντας τη Γεωργία, ενώ τις ολοκληρώνει εντός έδρας με αντίπαλο τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Στο μεταξύ, η «γαλανόλευκη» θα δώσει δύο «κολλητά» παιχνίδια με την Ισλανδία στην διπλή αγωνιστική (3η-4η) του Μαρτίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 3ου ομίλου:

1η αγωνιστική

(6-7 Νοεμβρίου 2024)

Ελλάδα-Γεωργία

Ισλανδία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη

2η αγωνιστική

(9-10 Νοεμβρίου 2024)

Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Ελλάδα

Γεωργία-Ισλανδία

3η αγωνιστική

(12-13 Μαρτίου 2025)

Ελλάδα-Ισλανδία

Γεωργία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη

4η αγωνιστική

(15-16 Μαρτίου 2025)

Ισλανδία-Ελλάδα

Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Γεωργία

5η αγωνιστική

(7-8 Μαΐου 2025)

Γεωργία-Ελλάδα

Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Ισλανδία

6η αγωνιστική

(11 Μαΐου 2025, 19:00)

Ελλάδα-Βοσνία/Ερζεγοβίνη

Ισλανδία-Γεωργία

Continue Reading
Advertisement

Facebook