Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ακαδημία Των Σπορ: Ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι υποδομές – Το ευχαριστήριο σε Διομήδη Άργους

Published

on

Ξανά μπήκαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι ομάδες παίδων και παμπαίδων της Ακαδημίας των Σπορ στο χάντμπολ μετά τους αγώνες που έδωσαν στο Άργος την Κυριακή.

Κοντά με την ομάδα των παίδων που έδωσε επίσημο αγώνα για το παιδικό πρωτάθλημα ΤΕΧ Πελοποννήσου, μαζί ταξίδεψε και η ομάδα των παμπαίδων Α΄ που έδωσε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του Διομήδη Άργους.

Οι δύο ομάδες της Πελοποννήσου θα πραγματοποιήσουν τους παραπάνω αγώνες και στην Πάτρα την ερχόμενη βδομάδα, ενώ θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός, ώστε να γίνει και ακόμη ένας αγώνας αυτός των παμπαίδων Β΄.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας των Σπορ Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε:

Με την ομάδα του Διομήδη Άργους χρόνια τώρα εφαρμόζουμε τέτοιου είδους αγώνες, εκμεταλλευόμενοι τους επίσημους αγώνες των πρωταθλημάτων ΤΕΧΠ.

Είμαστε και οι δύο ομάδες στην Πελοπόννησο που προσπαθούμε χρόνια τώρα τα μέγιστα για την χειροσφαίριση, απομακρυσμένες από τα μεγάλα αστικά κέντρα χάντμπολ και χρειαζόμαστε τέτοιου είδους παιχνίδια που θα βοηθήσουν τους αθλητές μας στην εξέλιξη τους.

Η σχέση των δύο ομάδων είναι κάτι παραπάνω από φιλικές και πάντα αμφότεροι ανταποκρινόμαστε στις φιλοξενίες, κάτι που για άλλη μια φορά έγινε πάλι στο Άργος την Κυριακή.

Επί της ευκαιρίας μας δίνεται η δυνατότητα να ευχαριστήσουμε και δια του τύπου για μια άλλη μια φορά του ιθύνοντες του Διομήδη για την φιλοξενία τους.

Στην φωτογραφία: Από την στάση του ταξιδιού προς Άργος αθλητές της Ακαδημίας των Σπορ όρθιοι από αριστερά: Β. Αγγελακόπουλος, Ι. Παπακωστόπουλος, Α. Γιώτης, Κ. Μαζαράκης, Ο. Μεταξάς, Γ. Παπαδιονυσόπουλος, Σ. Παπαδιονυσόπουλος, Ν. Γούβης, Γ. Τζουραμάνης, Ε. Καγκελάρης, Η. Τρίγκος.

Καθιστοί από αριστερά: Α. Ζαβός, Η. Ευθυμίου και από δεξιά Α. Μπιλάλης, Χ. Γιάγκος.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Έβαλαν… μπρος οι υποδομές της Ακαδημίας των Σπορ

Published

on

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στο χάντμπολ για τις υποδομές της Ακαδημίας των Σπορ και συγκεκριμένα το Σάββατο 4/9 καια Κυριακή 5/9 στις 9.00 π.μ. στο βοηθητικό ανοικτό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού σταδίου του δήμου Πατρέων.

«Ξεκινάμε σε ανοικτό χώρο για πολλούς και διάφορους λόγους και γιατί κυρίως αυτή την εποχή ενδείκνυνται οι ανοικτοί χώροι άθλησης για περισσότερη προφύλαξη από την πανδημία», σημείωσε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Γιάννης Παπαγιαννόπουλος και συνέχισε: «θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που ορίζει η ΚΥΑ της γ.γ. αθλητισμού και πιστεύω ότι παρότι η χρονιά αναμένεται να είναι δύσκολη με πολύ προσοχή από όλους μας καθώς και από τους γονείς και τα παιδιά   όλα καλά θα πάνε. Καλή αρχή να έχουμε».

Για περισσότερες πληροφορίες ο οιοσδήποτε μπορεί να απευθύνεται στο τηλέφωνο: 6944632563 ή στη σελίδα μας στο fb    Ακαδημία των Σπορ Πάτρας ΑΕ Χαντμπολ – Academy of Sports AC Patras, Greece.

Continue Reading

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ξεκινούν οι υποδομές της Ακαδημίας των Σπορ

Published

on

Αρχίζουν οι προπονήσεις στο χάντμπολ για τις υποδομές της Ακαδημίας των Σπορ και συγκεκριμένα το Σάββατο 4/9 κ Κυριακή 5/9 στις 9.00 π.μ. στο βοηθητικό ανοικτό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού σταδίου του δήμου Πατρέων.

‘’Ξεκινάμε σε ανοικτό χώρο για πολλούς και διάφορους λόγους και γιατί κυρίως αυτή την εποχή ενδείκνυνται οι ανοικτοί χώροι άθλησης για περισσότερη προφύλαξη από την πανδημία‘’, σημείωσε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Γιάννης Παπαγιαννόπουλος και συνέχισε: ‘’θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που ορίζει η ΚΥΑ της γ.γ. αθλητισμού και πιστεύω ότι παρότι η χρονιά αναμένεται να είναι δύσκολη με πολύ προσοχή από όλους μας καθώς και από τους γονείς και τα παιδιά   όλα καλά θα πάνε. Καλή αρχή να έχουμε‘’.

Για περισσότερες πληροφορίες ο οιοσδήποτε μπορεί να απευθύνεται στο τηλέφωνο: 6944632563 ή στη σελίδα μας στο fb    Ακαδημία των Σπορ Πάτρας ΑΕ Χαντμπολ – Academy of Sports AC Patras, Greece.

Continue Reading

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ακαδημία Των Σπορ: Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες!

Published

on

Σήμερα (23/8) στις 7.30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού σταδίου (βοηθητικό) ξεκινάει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ, ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής.

Η Πατρινή ομάδα θα στηριχτεί στο ίδιο περσινό ρόστερ με την διαφορά ότι αρκετοί γηγενείς παίκτες του συλλόγου που προέρχονται από τα σπλάχνα της προωθήθηκαν στην αντρική ομάδα.

Από την φετινή αγωνιστική χρονιά 2021-22 έλλειψε η 2ετία των ηλικιών που συμβάδιζαν και άλλαξαν κατηγορίες, όπου σύμφωνα με την γενική προκήρυξη πρωταθλημάτων Ο.Χ.Ε., παίδες και έφηβοι αθλητές θα μπορούν να αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα.

Ο προπονητής των πρασίνων Γιάννης Παπαγιαννόπουλος σε συνεργασία με τους προπονητές των υποδομών χρόνια τώρα εφαρμόζουν αυτή την «συνταγή» προώθησης αθλητών από τις υποδομές.

Continue Reading
Advertisement

Facebook