Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αλλαγή διαιτητή στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Μονακό (Σήμερα- 18:00)

Το σημερινό πρόγραμμα των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Μονακό

Published

on

Ανοίγει σήμερα η αυλαία στο Final 4 της Euroleague με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πρώτος στη μάχη στο Κάουνας με αντίπαλο την Μονακό.

Αλλαγή είχαμε στη διαιτητική τριάδα, με τον Βίλιους (Λιθουανία) να αντικαθιστά την Πάντερ, ελέω λάθους της Euroleague.

Οι άλλοι δύο Ρίτζικ (Ουκρανία) και Λάτισεβς (Λετονία) παραμένουν ως έχουν. Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την πρόκριση στο 12ο Final 4 της ιστορίας του, με τη Μονακό να δίνει το παρόν για πρώτη φορά.

Στις 21:00 Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα κονταροχτυπηθούν στο classico της βραδιάς, με τους Καταλανούς να θέλουν φέτος να κατακτήσουν την κούπα (πέρυσι την έχασαν από την Εφές).

Τα ματς θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι Novasports Prime.

Συνοπτικά:

Ολυμπιακός- Μονακό (18:00)

Μπαρτσελόνα- Ρεάλ Μαδρίτης (21:00)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Τα νούμερα των παικτών του Απόλλωνα για τη φετινή σεζόν

Published

on

Έχουν κάνει τις επιλογές τους οι παίκτες του Απόλλωνα σχετικά με τα νούμερα στις φανέλες τους για τη νέα σεζόν, όπως έχει φανεί από τα μέχρι στιγμής φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα.

Έτσι έχουμε:

Ουάσινγκτον 0, Σταρκς 1, Μπλέιλοκ 2, Σκορδίλης 4, Βησσαρίου 6, Μηλιτσόπουλος 8, Μουράτος 9, Όσμπορν 10, Καφέζας 11, Γκιουζέλης 12, Κογιώνης 14, Φιλιππάκος 21 και Σαλούστρος 22.

Βέβαια, η εικόνα του έμψυχου δυναμικού ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς υπάρχουν δύο κενά στις θέσεις των ξένων παικτών και μένει να φανεί πως και πότε θα καλυφθούν από τον Νίκο Βετούλα.

Μίλτος Σπυρόπουλος 

Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Προμηθέας: Ο Κάμερον Ρέινολντς στη θέση του Τζόουνς

Άμεση αντικατάσταση του Αμερικάνου φόργουορντ που αποτελεί παρελθόν από τους Πατρινούς.

Published

on

Κινούμενος αστραπιαία ο Προμηθέας κάλυψε άμεσα το κενό του Τζαμάλ Τζόουνς με την απόκτηση του επίσης Αμερικάνου φόργουορντ Κάμερον Ρέινολντς (Cameron Raynolds, 28χρ., 2.01μ.).

Ο Ρέινολντς είχε συμβόλαιο με την Μπούντουτσνοστ, αλλά τελικά θα αποχωρήσει από τους Μαυροβούνιους για χάρη του Προμηθέα, που πρόσθεσε έναν παίκτη κλάσης στο ρόστερ του.

Την σεζόν 2022/23 ο Ρέινολντς είχε 10 πόντους και 2.7 ριμπάουντ μέσο όρο με 42.9% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής στην Αδριατική Λίγκα και 9.7 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup.

Ο «χωρισμός» με Τζόουνς

Μπορεί ο Προμηθέας να είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Αμερικάνου Τζαμάλ Τζόουνς πριν λίγο καιρό, όμως αυτή η μεταγραφή τελικά δεν ήταν γραφτό να υλοποιηθεί…

Οι συνεχόμενες αλλαγές στο χρόνο άφιξης του παίκτη στην Πάτρα είχαν δημιουργήσει από την αρχή ένα κλίμα αμφιβολίας και δυστυχώς οι άνθρωποι του Προμηθέα δικαιώθηκαν.

Ο 30χρονος φόργουορντ δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τους Προμηθείς για το πότε θα μπορούσε να ξεπεράσει τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, οδηγώντας την πατρινή ΚΑΕ να δώσει ένα τέλος στην περίπτωση του (αν και μεταξύ των δυο πλευρών υπάρχει συμβόλαιο συνεργασίας).

Ακόμη και στην τελευταία μεταξύ τους επαφή φάνηκε ότι στην παρούσα φάση δεν είναι το μπάσκετ προτεραιότητα για τον Τζαμάλ Τζόουνς, οπότε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου φρόντισε και βρήκε τον Ρέινολντς.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Διαβάστε στη “Match”: Έδειξε ότι μπορεί

Published

on

Η Παναχαϊκή στην πρεμιέρα της Super League 2 και με κόντρα διαιτησία, «δάμασε» την ισχυρή Καλλιθέα στο Ελ Πάσο (0-0) *Ζητούμενο η ανάλογη συνέχεια και η επιθετική βελτίωση

ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΛΟΤΕΝ ΚΑΙ

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΟ

 

ΕΔΡΑ: ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ

SL2: «ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ»

 

ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ Ο… ΑΝΤΙ-ΤΖΟΟΥΝΣ

Ο Προμηθέας προσθέτει φόργουορντ κλάσης στο ρόστερ του με τον ερχομό του Κάμερον Ρέινολντς στη θέση του Τζαμάλ Τζόουνς. *Νίκη με Άρη (66-61) και ήττα από ΠΑΟΚ (76-64) ο απολογισμός στα «Μαυροσκούφεια»

 

ΑΠΟΛΛΩΝ CARNA

«Βλέπει» Καρδίτσα

Οι «μελανόλευκοι» στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της Basket League *Τελική πρόβα με Προμηθέα στο «Δ. Τόφαλος», άρεσε στη Λευκάδα, δυο κενά στους ξένους.

 

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

«ΜΑΓΝΗΤΗΣ» ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ο Ατρόμητος «πέταγε φωτιές» κόντρα στη Θύελλα, πολύς κόσμος στα Ζαρουχλέικα *Κέρδισε το ποδόσφαιρο στη μάχη του Πάτραι με Άρη

 

ΝΟΠ

Έπεισε με το

«καλημέρα»

Ιδανικό «ποδαρικό» στην Α1 για τον ΝΟΠ μέσα στο «σπίτι» του κόντρα στα έμπειρα Χανιά *Ντόσκας, Βικάτος, Γεωργαράς και Γκότσης αναλύουν τη μεγάλη νίκη στη «Match».

 

SUPERLEAGUE

Τεσσάρα ο Ολυμπιακός,

τα «φώτα» στη Λεωφόρο

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Κηφισιάς, σήμερα τα σπουδαία στη «μετωπική» ΠΑΟ-ΑΕΚ

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ…

Τοπικό μπάσκετ, όλα τα αθλήματα, γκόσιπ κ.α..

Continue Reading
Advertisement

Facebook