Connect with us

NATIONAL LEAGUE 2

Ανακοίνωσε Βύρλα ο Έσπερος ΑΟΠΑ

Published

on

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ ανακοινώνει ότι ο Παναγιώτης Βύρλας θα ενισχύσει την ομάδα την φετινή αγωνιστική περίοδο στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ (1ος Όμιλος Νότου).

Έπειτα από συμφωνία με την ΚΑΕ Προμηθέας και στο πλαίσιο των εξαιρετικών σχέσεων που υπάρχουν ανάμεσα στις δυο ομάδες, συμφωνήθηκε η παραχώρηση του διεθνή με την Εθνική ομάδα των Εφήβων σέντερ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει, πλέον, μια από τις «κολώνες» του Έσπερου ΑΟΠΑ μέσα στην ρακέτα.

Ο Παναγιώτης Βύρλας είναι γεννημένος στις 30 Μαρτίου του 1999 (με καταγωγή από τη Δήμαινα Αργολίδας), έχει ύψος 206μ. και το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του στην ΚΑΕ Προμηθέας.
Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε Α2 και Α1 ΕΣΚΑ-Η με τον Προμηθέα 2014, θυγατρική ομάδα του Προμηθέα, συμμετέχοντας, παράλληλα, στο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών του Συλλόγου «Νους». Με τους «Προμηθείς» κατέλαβε την 4η θέση σε δυο Πανελλήνια πρωταθλήματα Εφήβων και την 6η θέση σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων. Μάλιστα, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 5άδα της διοργάνωσης, τόσο με τους Παίδες το 2015, όσο και με τους Εφήβους το 2017.
Την περασμένη σεζόν πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, καταλαμβάνοντας την 3η θέση με τον Προμηθέα 2014. Η πρώτη του ομάδα ήταν ο Α.Ο. Κορωνίς Λυγουρίου, με τις εμφανίσεις του εκεί να του δίνουν από την πρώτη κιόλας στιγμή την κλήση στην Εθνική Παμπαίδων.

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ καλωσορίζει τον Παναγιώτη Βύρλα στην «οικογένειά» του, του εύχεται υγεία και καλές επιτυχίες, ενώ ευχαριστεί, ταυτόχρονα, και την ΚΑΕ Προμηθέας για την ανταπόκριση και την συνεργασία στην παραχώρηση του παίκτη με την μορφή δανεισμού διάρκειας ενός χρόνου.

NATIONAL LEAGUE 2

Περιμένει αντίπαλο η Αχαγιά ΄82

Published

on

Προμηθέας 2014 και Αχαγιά ΄82 αναμένουν αντίπαλο, όντας χωρίς αγώνα στην Β΄Φάση των πλέι-οφ του 1ου ομίλου της National League 2. 

Η ομαδα της Δυτικής Αχαΐας κατέκτησε την 2η θέση και θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ιόνιος-Δόξα Πύρρου. Οι γηπεδούχοι από την Κέρκυρα επικράτησαν των Αρτινών με 82-62 και έκαναν εύκολα το 1-0. 

Η Παναχαϊκή προπορεύεται των Γαργαλιάνων με 1-0 και εφόσον προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Προμηθέα 2014 με μειονέκτημα έδρας. 

Continue Reading

NATIONAL LEAGUE 2

Nations League 2: Η Παναχαϊκή προβάδισμα πρόκρισης, με μεγάλα τρίποντα Γκόβα (pics)

Επικράτησε με 66-62 των Γαργαλιάνων, στο κλειστό της Αγυιάς.

Published

on

Μετά από μεγάλη μάχη η Παναχαϊκή έκανε το 1-0 νίκες επί των Γαργαλιάνων στο άνοιγμα της αυλαίας των πλέι-οφ στη Natioanl League 2, επικρατώντας με 66-62 στο κλειστό της Αγυιάς.

Ο αγώνας ήταν για γερά νεύρα καθώς οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι για το διπλό προηγούμενοι σε ένα πολύ μεγάλο διάστημα του 40λεπτου.

Μάλιστα, 4’09” πριν το τέλος ήταν μπροστά με 54-59 και χρειάστηκε μια μεγάλη αντεπίθεση των κοκκινόμαυρων με μπροστάρη τον Γκόβα που πήρε το «φονικό» όπλο του και με τρία σερί μεγάλα τρίποντα έφερε οδηγό εκ νέου την Παναχαϊκή (63-59).

Επίσης πολύ κρίσιμο ήταν το καλάθι του Σαλάι στα 31″ που έγραψε το 65-62 κι ενώ αμέσως μετά οι Γαργαλιάνοι αστόχησαν στο τρίποντο της ισοφάρισης.

Επόμενο ραντεβού των δυο ομάδων την ερχόμενη Κυριακή στους Γαργαλιάνους με την πρόκριση να κρίνεται στις δυο νίκες.

Τα 10λεπτα: 14-19, 34-31 (ημ.), 46-46, 66-62.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γκοργκόλης): Μπαλής 8, Καλογιάννης 3 (1), Γιαννικόπουλος 4, Νικολάου 20 (2), Βανδώρος, Χρυσανθόπουλος, Καραπιπέρης, Γκόβας 23 (4), Σάλαϊ 8.

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ (Κούτρης): Κλεφτάκης 7 (2), Λαζαρίδης 6 (2), Γιαννόπουλος 9 (3), Σίμοβιτς 2, Κυριακόπουλος 4, Γιαννακόπουλος 6 (2), Παπουτσής 14 (1), Σκλήβας 12, Γαβρίλης 2, Ντεμερούκας.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

NATIONAL LEAGUE 2

National League 2: Ώρα πλέι-οφ για την Παναχαϊκή με Γαργαλιάνους

Published

on

Σήμερα στις 17:00 η Παναχαϊκή φιλοξενεί στην Αγυιά τους Γαργαλιάνους για τα ημιτελικά των πλέι-οφ ανόδου του 1ου ομίλου της National League 2. 

Οι “κοκκινόμαυροι” έχουν το πλεονέκτημα έδρας και με σύμμαχο το “καυτό” σπίτι τους θα επιδιώξουν το 1ο βήμα. 

Η σειρά θα κριθεί στις 2 νίκες και όποιος προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Προμηθέα 2014 με μειονέκτημα έδρας. 

Continue Reading
Advertisement

Facebook