Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωσε επίσημα τον Κουφό ο Ολυμπιακός

Published

on

Τα ερυθρόλευκα έως το τέλος της σεζόν θα φοράει ο Κώστας Κουφός.

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κώστα Κουφό για συνεργασία έως το τέλος της φετινής σεζόν” αναφέρεται χαρακτηριστικά, με τον πρώην παίκτη των Τζαζ, Τίμπεργουλβς, Νάγγετς, Γκρίζλις, Κινγκς να γυρίζει στην Ευρώπη μετά από την περσινή του θητεία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Κουφός θα καλύψει το κενό του Χασάν Μάρτιν που θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε επέμβαση στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για 5-6 εβδομάδες.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Προμηθέας: Θέλει άλλους τρεις πόντους για να τα χιλιάσει ο Κάουαν

Ο Καουάν 7ος σκόρερ του Προμηθέα και το… «1000άρι» περιμένει

Published

on

Ο αρχηγός του Προμηθέα Άντονι Κάουαν δεν είχε μια παραγωγική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, με βάση τα δεδομένα του τόσο στη σεζόν, όσο και συνολικά την τριετία του στην Ελλάδα.

Περιορίστηκε στους πέντε πόντους και έτσι δεν έφτασε στο milestone των 1.000 στη Stoiximan Basket League, αφού έμεινε τρεις πόντους μακριά από αυτό.

Ο Αμερικανός ωστόσο, «σκαρφάλωσε» μία θέση στη λίστα των σκόρερ του Προμηθέα στη Basket League και είναι πλέον 7ος. Έφτασε τους 619 και ξεπέρασε τον Λάνγκστον Χολ που είχε 616 στην τριετία 2017-20.

Continue Reading

BASKET LEAGUE

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι με απόφαση ΔΕΑΒ

Η Διαρκής Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας ανακοίνωσε πως ο αγώνας Λαύριο – Μαρούσι θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, λόγω της μη λειτουργείας των καμερών

Published

on

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στο Λαύριο και το Μαρούσι (22/4, 20:15) για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Basket League κατόπιν απόφασης της ΔΕΑΒ, καθώς διαπιστώθηκε πως δεν λειτουργούν οι κάμερες ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας:

“Με την υπ΄ αριθ. 20/19-04-2024 απόφασή της, η ΔΕΑΒ, επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα Γ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΕ – Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΕ που πρόκειται να διεξαχθεί στο Κ.Γ. Λαυρίου στις 22/04/2024, για την Basket League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον, διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024”.

 

Πηγή

Continue Reading

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δίδαξαν προπονητική στις μικρές ηλικίες άσοι του παρελθόντος στο «Δ. Τόφαλος» (pics)

Published

on

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και ανάλογες συμμετοχές διεξήχθη στην Πάτρα και το «Δ. Τόφαλος» το σεμινάριο προπονητών για τις ηλικίες U12-U14-U16-U18, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την ΕΣΚΑ-Η.  

Παρόντες στο σεμινάριο οι Κώστας Μίσσας (βασικός ομιλητής), Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Σταυρόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιάννης Καλαμπόκης και Νίκος Παπαβασιλείου.  

Οι επικεφαλής και τα στελέχη του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ μοιράστηκαν με τους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τη μεγάλη τους εμπειρία αναπτύσσοντας – στο γήπεδο με ομάδα επίδειξης – ενότητες σχετικά με τις θεμελιώδεις αρχές του μπάσκετ. «Οι σωστές βάσεις είναι από τα βασικότερα συστατικά της επιτυχίας στο μπάσκετ. Είναι σημαντικό τα παιδιά να μάθουν σωστά το αγαπημένο μας άθλημα από τα πρώτα τους βήματα», ήταν το μήνυμα της ΕΣΚΑ-Η για την πολύ σημαντική εκδήλωση.  

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιελάμβανε τις εξής θεματικές ενότητες: Εισαγωγή από τον επικεφαλής προγράμματος ανάπτυξης της ΕΟΚ, γενικές κατευθύνσεις, αθλητική διατροφή ανά ηλικία ασκουμένου, Mini Basket Φυσική κατάσταση & ενδυνάμωση U12/U14, τεχνικές κατευθύνσεις U14/U16/U18, αποκατάσταση.  

Μίλτος Σπυρόπουλος 

Continue Reading
Advertisement

Facebook